Smochine in sirop de vin rosu

Smochine in sirop de vin rosu

Se pun la fiert, timp de 15-20 minute,vinul amestecat cu mirodeniile (scortisoara si pastaia

4 voturi   0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

autor:

Penne cu legume si sos provensal

Penne cu legume si sos provensal

Punem pastele la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj. Legumele le curatam si

1 vot   0 comentarii
40 min
Retete cu paste de la bloggeri

autor:

Miracle berries, fructele care pot schimba complet gustul mancarii

Miracle berries, fructele care pot schimba complet gustul mancarii

Fructele minune (miracle berries) sunt niste fructe asemanatoare cu merisoarele si sunt

1 vot   0 comentarii
Curiozitati culinare
Paste cu ciuperci

Paste cu ciuperci

Spalati si feliati ciupercile, taiati usturoiul si chili-ul marunt apoi caliti-le in putin

0 voturi   0 comentarii
30 min
Paste si pizza

autor:

Negresa fara zahar

Negresa fara zahar

Incingeti cuptorul la 180grade (treapta 3-4). Tapetati o tava dreptunghiulara de 30cm cu

0 voturi   0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri

autor:

autor
Varza cu legume

Varza cu legume

Ca de obicei, inainte de toate, spalam bine legumele si le curatam sau le curatam si la

2 voturi   2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

autor:

Saratele

Saratele

Se amesteca toate ingredientele. Se framanta un aluat mai tare. Se unge presa

0 voturi   0 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje

autor:

Cele mai bune cinci restaurante din lume

Cele mai bune cinci restaurante din lume

An de an, revista "Restaurant"stabileste ierarhia lumii culinare, intocmind topul

7 voturi   10 comentarii
Curiozitati culinare
Pasta de masline verzi si ton

Pasta de masline verzi si ton

Reteta este una extrem de simpla si se face in doi timpi si trei miscari. Numai buna pentru

11 voturi   13 comentarii
15 min
Aperitive cu legume

autor:

Cum sa pregatesti cele mai dragalase fursecuri in forma de ursuleti

Cum sa pregatesti cele mai dragalase fursecuri in forma de ursuleti

Maa Tamagosan este creatoarea acestor delicii dragalase in forma de ursuleti ce imbratiseaza

7 voturi   10 comentarii
Sfaturi practice
Sunday Bagels and Coffee. Clipe de weekend intr-o zi de munca

Sunday Bagels and Coffee. Clipe de weekend intr-o zi de munca

Fiecare dimineata a unei zile de munca in Pipera incepe cu zambete. Din mai 2014, "responsabilii"

1 vot   1 comentariu
Street Food in Romania
Zece bucatari celebri ai momentului

Zece bucatari celebri ai momentului

Cand intra in bucatarie, creeaza adevarate opere de arta. In acelasi timp, au ajuns la

9 voturi   10 comentarii
Newsletter Gustos.ro
Caracatita la gratar - deliciu clasic grecesc

Caracatita la gratar - deliciu clasic grecesc

Daca luati caracatita proaspata, trebuie sa parcurgeti si etapa curatarii (cele congelate sunt, in

0 voturi    2 comentarii

autor:

autor
Platou cu legume la gratar

Platou cu legume la gratar

Taiem dovleceii si vinetele in rondele groase de 5 mm. Curatam ardeii grasi de seminte si ii taiem

0 voturi    5 comentarii

autor:

autor
Pui la gratar cu sos picant bulgaresc

Pui la gratar cu sos picant bulgaresc

Incepe vremea gratarelor, asa ca putem sa iesim din tiparul cu care eram obisnuiti, adaugand un plus

0 voturi    1 comentariu

autor:

autor
Ciorba de dovlecei cu iaurt

Ciorba de dovlecei cu iaurt

Calim ceapa tocata marunt pana devine sticloasa, apoi adaugam morcovul, pastarnacul si telina tocate

16 voturi    5 comentarii

autor:

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Incerc, pe cat posibil, sa nu treaca nicio saptamana fara o ciorba buna si calda. Obicei deprins

20 voturi    7 comentarii

autor:

Ciorba de cartofi cu afumatura

Ciorba de cartofi cu afumatura

Mod de pregatire: Taiati ceapa uscata si ceapa verde marunt, morcovul rondele si costita in bucati

6 voturi    0 comentarii

autor:

Tarta rustica cu prune

Tarta rustica cu prune

Inca de cand au aparut prunele le-am dat tarcoale, cautand reteta perfecta. Am tot ales pana am cules...

4 voturi    3 comentarii

autor:

Varzari

Varzari

1. Pregatim aluatul astfel: intr-un castronel punem drojdia la inmuiat impreuna cu cateva linguri

11 voturi    6 comentarii

autor:

Poale-n brau

Poale-n brau

Reteta de poale-n brau sau placintele moldovenesti umplute cu branza aminteste de copilarie, de momentele

3 voturi    3 comentarii

autor:

autor
Musuroi de cartita cu zmeura

Musuroi de cartita cu zmeura

Blatul: Topim untul si il lasam sa fie la temperatura camerei. Ouale le mixam cu zaharul spuma

5 voturi    4 comentarii

autor:

Tort cu trufe de ciocolata

Tort cu trufe de ciocolata

Foi: Galbenusurile se mixeaza cu 100 g zahar pana se albesc.Se adauga cacaua dizolvata in apa

41 voturi    14 comentarii

autor:

Prajitura cu foi napolitana si crema caramel

Prajitura cu foi napolitana si crema caramel

Prepararea cremei: Se freaca bine 200 gr de zahar cu untul sau margarina, se adauga ouale si nuca

88 voturi    40 comentarii

autor:

Tarta Brownie

Tarta Brownie

1. Intr-un bol amestecam faina, praful de copt si sarea, apoi le dam deoparte. 2. Intr-o cratita

27 voturi    12 comentarii

autor:

Praline de tahini

Praline de tahini

Eu am folosit pasta de tahini cumparata, facuta din seminte integrale de susan. Se gaseste in magazinele

5 voturi    4 comentarii

autor:

Vulcani de ciocolata

Vulcani de ciocolata

Pentru acest tip de prajitura sunt necesare forme din aluminiu (de unica folosinta ce se gasesc in

57 voturi    23 comentarii

autor:

Suc de rosii pentru iarna

Suc de rosii pentru iarna

Este greu de aproximat cantitatea de rosii, pentru ca aceasta difera de tipul de rosii pe care-l

108 voturi    20 comentarii

autor:

Dulceata de piersici

Dulceata de piersici

Mai intai pregatim borcanele (din alea mici de 400 de grame am folosit). Le spalam bine cu apa fierbinte

0 voturi    0 comentarii

autor:

Zacusca de vinete cu ciuperci

Zacusca de vinete cu ciuperci

Ceapa si ciupercile curatate, spalate, taiate marunt le calim in ulei bine incins impreuna cu zahar

0 voturi    1 comentariu

autor:



Green Sugar Dulce Natural
Adauga reteta
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:

Varzar impletit

Varzar impletit

Pentru inceput se pregateste aluatul. Faina se pune intr-un recipient, iar in mijlocul ei se toarna drojdia (pe care am pus-o intr-un

3 voturi    0 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Couscous cu fructe de mare

Couscous cu fructe de mare

Un wok se tapeteza cu 2 linguri de ulei de masline peste care se adauga couscousul. Se lasa la rumenit si se adauga treptat 600 ml de

2 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Suntem si pe Google+
Suntem si pe Facebook