Biscuiti ciocolatosi cu buline neserioase

Biscuiti ciocolatosi cu buline neserioase

Intr-un vas se amesteca faina cu sarea, praful de copt si cacao. Ciocolata si untul se

4 voturi   2 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

autor:

Supa crema de dovlecei cu broccoli

Supa crema de dovlecei cu broccoli

Calim ceapa si usturoiul tocate marunt. Adaugam dovleceii spalati si curatati de

3 voturi   1 comentariu
40 min
Supe de legume

autor:

autor
5 deserturi cu care sa iti rasfeti micutul dupa o zi de scoala

5 deserturi cu care sa iti rasfeti micutul dupa o zi de scoala

Sunt deja cateva zile de cand a inceput scoala, iar micutii nostri merita ceva dulce

0 voturi   1 comentariu
Inapoi la scoala
Rață la cuptor

Rață la cuptor

Inainte de a ne apuca serios de treaba, lasam rata sa se decongeleze complet. 1. Dupa

7 voturi   5 comentarii
4h
Retete de Pasti

autor:

Prajitura cu ricotta si nuci

Prajitura cu ricotta si nuci

Preparare blat: 1. Mixam galbenusurile cu 50 gr zahar pana obtinem o spuma cremoasa. Batem

6 voturi   3 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

autor:

5 alimente care imbunatatesc memoria micutului tau

5 alimente care imbunatatesc memoria micutului tau

Noul an scolar a inceput si stim cu totii cat de grea este reacomodarea pentru cei mici.

1 vot   2 comentarii
Inapoi la scoala
Negresa cu mascarpone si glazura de ciocolata

Negresa cu mascarpone si glazura de ciocolata

Incepem prin a pregati blatul. Topim untul la microunde sau pe baie de aburi. Adaugam in

10 voturi   0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse

autor:

Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete

1. Taiem vinetele cuburi de aproximativ 1,5-2cm grosime si le punem intr-o strecuratoare.

10 voturi   0 comentarii
1h
Retete cu paste de la bloggeri

autor:

Micul dejun nu este cea mai importanta masa a zilei

Micul dejun nu este cea mai importanta masa a zilei

De cate ori nu ai auzit expresia "Mananca-ti micul dejun, este cea mai importanta

4 voturi   4 comentarii
Curiozitati culinare
Blogul lunii: Pastry Workshop (Interviu)

Blogul lunii: Pastry Workshop (Interviu)

Am decis sa inauguram sectiunea “Revista Blogurilor” chiar cu alegerea noastra

6 voturi   5 comentarii
Revista blogurilor
BurgerVan. Burgeri in regim “fast casual”

BurgerVan. Burgeri in regim “fast casual”

Burgerul este, fara doar si poate, emblema conceptului de fast-food american. Il gasim

4 voturi   4 comentarii
Street Food in Romania
10 citate celebre despre cea mai populara bautura din lume: cafeaua

10 citate celebre despre cea mai populara bautura din lume: cafeaua

Cafeaua a devenit parte din viata noastra, ne este greu sa ne imaginam de multe ori

4 voturi   7 comentarii
Curiozitati culinare
Tort Sacher

Tort Sacher

Topim pe baie de aburi 100 gr ciocolata. Dupa ce s-a topit, adaugam romul si il incorporam in ciocolata. Untul

9 voturi    7 comentarii

autor:

Tort Snickers

Tort Snickers

Intr-o craticioara punem laptele, zaharul, margarina si cacaoa. Asezam craticioara pe foc si o lasam

61 voturi    15 comentarii

autor:

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)

Intr-un bol mixam sau batem cu un tel albusurile cu un varf de sare. Adaugam zaharul si mixam pana

9 voturi    7 comentarii

autor:

Tarta rustica cu prune

Tarta rustica cu prune

Inca de cand au aparut prunele le-am dat tarcoale, cautand reteta perfecta. Am tot ales pana am cules...

4 voturi    5 comentarii

autor:

Varzari

Varzari

1. Pregatim aluatul astfel: intr-un castronel punem drojdia la inmuiat impreuna cu cateva linguri

11 voturi    7 comentarii

autor:

Poale-n brau

Poale-n brau

Reteta de poale-n brau sau placintele moldovenesti umplute cu branza aminteste de copilarie, de momentele

3 voturi    5 comentarii

autor:

autor
Tort cu crema de lapte si ciocolata

Tort cu crema de lapte si ciocolata

Incepem cu crema de ciocolata deoarece trebuie sa stea la rece. Punem toate ingredientele intr-un

20 voturi    10 comentarii

autor:

Prajitura cu prune, nuci si aroma de lamaie

Prajitura cu prune, nuci si aroma de lamaie

Stiu ca v-ati mirat vazand pe lista de ingrediente caimacul (spuma laptelui dupa fierbere), dar va

2 voturi    2 comentarii

autor:

Brownie cu crema mascarpone

Brownie cu crema mascarpone

Topim ciocolata impreuna cu untul pe baie de aburi, iar separat mixam ouale cu zaharul pana devine

17 voturi    11 comentarii

autor:

Muffins cu nuca si cacao

Muffins cu nuca si cacao

Frecam untul cu zahar si zahar vanilat pana devin ca o spuma. Incorporam apoi oul.Adaugam laptele

6 voturi    4 comentarii

autor:

Prajitura cu martipan si prune

Prajitura cu martipan si prune

Amestecam martipanul cu untul si zaharul usor cu un mixer. Cand se omogenizeaza compozitia adaugam

9 voturi    4 comentarii

autor:

Prajitura rapida cu dovleac si nuci

Prajitura rapida cu dovleac si nuci

Incalzim cuptorul la 180°C. Dovleacul ras il calim cu o lingurita ulei pana se moaie si se evapora

6 voturi    6 comentarii

autor:

Lipii cu pui si cascaval

Lipii cu pui si cascaval

Se taie pieptul de pui in suvite subtiri(se taie mai usor daca este putin congelat).Intr-un bol se

35 voturi    2 comentarii

autor:

Tarta cu telemea si rosii

Tarta cu telemea si rosii

Ochii vad, burtica pofteste :) . Cand am vazut zilele trecute tarta aceasta la Edith am stiut ca

8 voturi    10 comentarii

autor:

Pateuri cu ciuperci, cașcaval și ceapă caramelizată

Pateuri cu ciuperci, cașcaval și ceapă caramelizată

Am tocat legumele și le-am călit în ulei de măsline. Am turnat puțin vin alb pentru aromă și

3 voturi    5 comentarii

autor:



Adauga reteta
Inapoi la scoala
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:

Pastrav la grill, cartofi cu pesto si sos de lamaie cu usturoi

Pastrav la grill, cartofi cu pesto si sos de lamaie cu usturoi

Pastravii eu i-am primit eviscerati, gata curatati, asa ca am trecut direct la pregatirea lor: inauntru i-am sarat bine, am pus cate

2 voturi    2 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste
Galette din cartofi cu piept de curcan

Galette din cartofi cu piept de curcan

Pregatim umplutura:curatam ceapa si o taiem julien. Ardeii ii feliem subtire. Pieptul il taiem fasiute. Sotam ceapa in 2 linguri

3 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne

Suntem si pe Google+
Suntem si pe Facebook