Carti de retete

Dragi utilizatori,
Special pentru dumneavoastra, am pregatit patru carti virtuale in format .pdf continand o selectie de retete culinare din bucataria romaneasca si internationala: "Retete traditionale romanesti", "Retete din bucataria internationala", "Retete culinare exotice" si "Cartea de bucate Knorr - Varietatea Salatelor". Puteti consulta aceste carti oricand, chiar si atunci cand nu aveti acces la internet, sau le puteti printa. Daca doriti, le puteti personaliza cu numele dumneavoastra si o mica dedicatie pentru a le trimite cadou prietenilor dumneavoastra.

 

* "Retete traditionale romanesti" contine felurile de mancare de baza din bucataria tarii noastre.

* "Retete din bucataria internationala" este o compilatie de delicatesuri din faimoasele bucatarii italiene si franceze.

* "Retete culinare exotice" cuprinde specialitati culinare din tari precum Japonia, China, Mexic, Grecia, Tailanda.

* "Cartea de bucate Knorr - Varietatea Salatelor" cuprinde o multitudine de retete de salate cu tot felul de influente gastronomice.

* "Cartea de bucate Avicola Bucuresti. Oul - alimentul minune"

Pentru a genera cartile dumneavoastra personalizate, alegeti mai intai cartea pe care o doriti. Puteti selecta o singura carte sau pe toate trei.

Completati formularul din partea de jos a paginii cu numele si adresa dumneavoastra de email. In campul "Comentariu", introduceti un text care va aparea pe coperta cartii electronice sub forma unei dedicatii cu semnatura dumneavoastra. Apasati butonul "Genereaza cartea personalizata" pentru a genera exemplarul dumneavoastra. Apoi, tot ceea ce aveti de facut este sa verificati casuta de mail pentru un link care va va duce la cartile dorite .


traditionale

Selecteaza

internationale

Selecteaza

exotice

Selecteaza

salate

Selecteaza

avicola

Selecteaza

(Apare pe coperta cartii sub forma unei dedicatii cu semnatura dumneavoastra)(*) Nota: Campurile marcate cu * sunt obligatorii si trebuiesc completate.Adauga reteta