Retete Diana
Re: Retete Diana
Foarte bine arata iar de gustoasa cred ca este ca si aspectul... 
-

MEDIOTO59 - Bucatar
Super prajitura ta Diana,te rog spune-mi in loc de mascarpone ce as putea pune,aici nu e asa ceva.Cel putin eu nu am auzit,au 100 de feluri de brinza mai putin mascarpone.
-

irina morari - Sef bucatar
Irina poti folosi alta crema de branza, philadelphia...din astea..
-

DIANA K - Maistru bucatar
-

mariana scarlat - Maistru bucatar
Tarta rapida cu mere
3 mere
3 linguri unt
1 limgurita scortisoara
4 linguri zahar
3 oua
1/2 cana faina
1.2 cana zahar
Merele se curata de coaja si se taie felii. Se pune untul intr-o cratita la topit, se pun merele, zaharul si scortisoara si se calesc 5 minute.
Ouale se bat putin si se amesteca cu faina si zaharul.
Intr-un vas ce merge la cuptor se pun merele calite si se toarna peste ele compozitia de oua.
Se introduce la cuptor pt 15 minute. Se scoate se presara cu scortisoara si putin unt se mai lasa 3 minute la cuptor.

3 mere
3 linguri unt
1 limgurita scortisoara
4 linguri zahar
3 oua
1/2 cana faina
1.2 cana zahar
Merele se curata de coaja si se taie felii. Se pune untul intr-o cratita la topit, se pun merele, zaharul si scortisoara si se calesc 5 minute.
Ouale se bat putin si se amesteca cu faina si zaharul.
Intr-un vas ce merge la cuptor se pun merele calite si se toarna peste ele compozitia de oua.
Se introduce la cuptor pt 15 minute. Se scoate se presara cu scortisoara si putin unt se mai lasa 3 minute la cuptor.
-

-

mariana scarlat - Maistru bucatar
E minunata tarta asta;ce rapida e;nici nu-mi vine sa cred.
Dar,Diana,spunemi,te rog:in blat nu se pune nimic de crescut?
Dar,Diana,spunemi,te rog:in blat nu se pune nimic de crescut?
-

husni - Bucatar
nu Cami doar ce am scris..e ff simplu, am facut una si am mancat-o calda, nu am mai avut rabdare sa se raceasca calumea si m-am pus pe treaba ...am mai facut una. 
-

Multumesc de raspuns,Diana !
Am in casa 4-5 mere si nu stiam,ce sa fac cu ele;am gasit;sint sigura ca reteta asta e minunata;nici la noi,nu cred ca se va raci;
dar eu nu mai fac,alta
nu am mere.
Am in casa 4-5 mere si nu stiam,ce sa fac cu ele;am gasit;sint sigura ca reteta asta e minunata;nici la noi,nu cred ca se va raci;
dar eu nu mai fac,alta
-

husni - Bucatar
Foarte buna tarta Diana,vorba lui Cami,am si eu cateva mere,o sa incerc si eu sa o fac. 
-

silvi0ara - Maistru bucatar
Rid de mine,Diana !Am facut tarta,dar,am pus si putin praf de copt;mi-a iesit un fel de pandispan si sub el,mere
asta a fost desertul pt.azi.Am avut 6 mere;am folosit o tava dreptunghiulara.Din pacate,pt.ca a crescut aluatul meu(din cauza prafului de copt),merele nu se vad,dar se simt.E un desert rapid si f.bun(poate pt ca imi plac merele,in dulciuri).
Data viitoare nu mai pun praf de copt.
Felicitari,Diana !
Faceti,tarta ,gustoaselor !Dar nu faceti ca mine.
Pun o poza,cu................."tarta"mea;numai a tarta nu arata
-

husni - Bucatar
imi pare aru ca nu ma dat demult pe aici...acum vad pozica ta Cami.
Cami orice reteta are amprenta celui care o face. Eu una rar respect o reteta cap coada, mai inlocuiesc o esenta , sau mai adaug o lingura de faina, zahar...etc..e normal, nu toate ouale sunt la fel de mari sau mici, nu avem aceiasi lingura ca masura....important e rezultatul.
Reteta asta este simpla si rapida, nu e un desert rafinat pt zile mari...aluatul e usor pufos, daca vrei sa-ti iasa mai indesat poti pune o lingura de faina in plus... a doua zi era la fel, parca mai buna.
Cami orice reteta are amprenta celui care o face. Eu una rar respect o reteta cap coada, mai inlocuiesc o esenta , sau mai adaug o lingura de faina, zahar...etc..e normal, nu toate ouale sunt la fel de mari sau mici, nu avem aceiasi lingura ca masura....important e rezultatul.
Reteta asta este simpla si rapida, nu e un desert rafinat pt zile mari...aluatul e usor pufos, daca vrei sa-ti iasa mai indesat poti pune o lingura de faina in plus... a doua zi era la fel, parca mai buna.
-

Înapoi la Dulciuri - yamiiii -