In 2011 ne intilnim din nou?
Moderator: modgustos
Re: In 2011 ne intilnim din nou?
Doina , intilnirea se tine cu siguranta, asta te asigur.Acuma, numai pt ca eu am fost nevoita sa modific data, nu trebuie sa fiti rai...pina acuma a fost exact cum ati vrut voi, ma refer la intilniri. Nu cred ca are mare importanta unde ne intilnim, atita timp cit suntem impreuna, cred ca de fapt asta conteaza.Dar daca pentru unii conteaza atita de mult, puteti sa face intilnirea cind vreti si unde vreti, nu trebuie sa ne cramponam de un singur om.Adica de mine.Lasti-o pe data de 8,9,10 iulie, chiar daca eu nu pot sa vin si faceti-o la Arieseni, dar eu nu ma pot ocupa de nimic...Ar fi minunat sa poata veni toti, dar intotdeauna va aparea o problema la unii dintre noi, care nu vom putea fii prezenti. Asa ca , daca are cine sa se ocupe de toate pregatirile, faceti-o unde vreti voi, doar sa va intilniti, asta este important. Eu v-am spus ca atunci pot. imi pare rau.
Pt. Cristinaivan, imi cer scuze, nu am mentionat data, dar forumistii consacrati stiu cind zunt zilele noastre de nastere.
Dar am mentionat ca va fii de ziua mea, la fel ca si anul trecut, adica in perioda, 12,13,14 August.
Pt. Cristinaivan, imi cer scuze, nu am mentionat data, dar forumistii consacrati stiu cind zunt zilele noastre de nastere.
Dar am mentionat ca va fii de ziua mea, la fel ca si anul trecut, adica in perioda, 12,13,14 August.
-

anena - Sef bucatar
Am mai spus si o mai spun : intilnirea gustoaselor este benevola, nu reprezinta o obligativitate pentru nimeni dar, nici nu face obiectul discutiilor in contradictoriu si al parerilor acide!
Cel mai simplu si elegant este ca gustoasele, care pina acuma nu au avut nimic de impartit, sa spuna daca vor si daca pot sa vina !
Daca nu, asta este, nu incepe si nici nu se termina lumea cu intilnirea gustoaselor!
Daca aveti impresia ca sintem prea multi atunci faceti o lista de persona non grata si spuneti de la obraz pe cine nu vreti sa vedeti sau cu cine nu vreti sa va vedeti dar, atentie, va trebui sa justificati si sa argumentati asta!!!!
Inca ceva : daca nu vreti la Alba, nici o problema, are dreptate Anena, nu se poate dragoste cu de-a sila !!!
Corect din punctul nostru de vedere era ca, prin tragere la sorti, in fiecare an sa se organizeze in alt oras, ca sa fie alta gustoasa gazda !!!
Daca intilnirea nu este facuta din suflet, atunci nu-si are rostul si decit sa circotim, mai bine stam fiecare la casa ei si gata !!!
Asa ca, gustoaselor, daca vrem sa ne vedem, haideti sa spunem clar si raspicat, daca mergem sau nu la Alba !
Si mai zic ceva: daca Gabi, care vine de la mii de km distanta, a avut bunavointa si a inteles situatia atunci inseamna ca exemplul ei trebuie urmat !!!!
Cel mai simplu si elegant este ca gustoasele, care pina acuma nu au avut nimic de impartit, sa spuna daca vor si daca pot sa vina !
Daca nu, asta este, nu incepe si nici nu se termina lumea cu intilnirea gustoaselor!
Daca aveti impresia ca sintem prea multi atunci faceti o lista de persona non grata si spuneti de la obraz pe cine nu vreti sa vedeti sau cu cine nu vreti sa va vedeti dar, atentie, va trebui sa justificati si sa argumentati asta!!!!
Inca ceva : daca nu vreti la Alba, nici o problema, are dreptate Anena, nu se poate dragoste cu de-a sila !!!
Corect din punctul nostru de vedere era ca, prin tragere la sorti, in fiecare an sa se organizeze in alt oras, ca sa fie alta gustoasa gazda !!!
Daca intilnirea nu este facuta din suflet, atunci nu-si are rostul si decit sa circotim, mai bine stam fiecare la casa ei si gata !!!
Asa ca, gustoaselor, daca vrem sa ne vedem, haideti sa spunem clar si raspicat, daca mergem sau nu la Alba !
Si mai zic ceva: daca Gabi, care vine de la mii de km distanta, a avut bunavointa si a inteles situatia atunci inseamna ca exemplul ei trebuie urmat !!!!
-

daniela - Sef bucatar
Daniela, are perfecta dreptate.
Este pentru a treia oara cand Anena organizeaza aceasta intalnire.A pus suflet intotdeauna si a vrut ca totul sa iasa bine astfel incat noi sa fim multumite .Si am fost.Dar oare noi nu trebuie sa ne gandim ce inseamna aceasta implicare in organizarea acestei intalniri?Nu ,noi nu stim , doar banuim ( ceea e cu totul altceva) si asta pentru ca pana acuma nimeni dintre noi (si aicea fac referire chiar si la mine) nu a luat "taurul" de coarne si sa spuna hai de data asta organizez eu sau eu sau eu.Este usor dar nu este frumos sa aruncam cu cuvinte care dor.
Sa nu uitam ca anul trecut la intalnire mama Anenei era internata in spital si nimeni dintre noi nu a stiut pana am ajuns acolo.
Este pentru a treia oara cand Anena organizeaza aceasta intalnire.A pus suflet intotdeauna si a vrut ca totul sa iasa bine astfel incat noi sa fim multumite .Si am fost.Dar oare noi nu trebuie sa ne gandim ce inseamna aceasta implicare in organizarea acestei intalniri?Nu ,noi nu stim , doar banuim ( ceea e cu totul altceva) si asta pentru ca pana acuma nimeni dintre noi (si aicea fac referire chiar si la mine) nu a luat "taurul" de coarne si sa spuna hai de data asta organizez eu sau eu sau eu.Este usor dar nu este frumos sa aruncam cu cuvinte care dor.
Sa nu uitam ca anul trecut la intalnire mama Anenei era internata in spital si nimeni dintre noi nu a stiut pana am ajuns acolo.
-

MEDIOTO59 - Bucatar
Va rog sa ma scuzati. Comentariul meu s-a vrut a fi o gluma, nu un repros sau altceva. Scuze.
Cat despre intalnire, eu vreau sa vin dar inca nu stiu daca atunci se poate.
Cat despre intalnire, eu vreau sa vin dar inca nu stiu daca atunci se poate.
-

Doina Varga - Moderator
Va sarut si Sa Dea Domnul sa putem sa ne intilnim TOTI
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

-

martagabriela - Sef bucatar
Si pana s-a decis intalnirea din iulie, nu am stiut daca putem veni. Am calculat la milimetru si s-a potrivit la fix, am mai scris. In 7 iulie suntem noi programati la medic, in 11 iulie incepe mama chimioterapia. Inca nu stiu ce va fi in august. Depindem de prea multe lucruri. Avem prea multi bolnavi in familie, acum. Imi pare rau ca acel comentariu al meu a starnit atat de multe discutii. Mai bine nu-l scriam, proasta de mine. 
-

Doina Varga - Moderator
Dragele mele, va rog din suflet, chiar nu-si au locul aici, discutii in contradictoriu,cu tenta acida.....
Anena, sunt ferm convinsa ca Doina nu a vrut sa-ti aduca vre-un repros .Te rog sa nu te superi .Tu esti cel mai minunat om pe care l-am cunoscut vre-odata !
Daniela are dreptate ! Prezenta nu este obligatorie ! Si parerea mea este ca prea multi, nu cred ca vom fi niciodata !!!!! indiferent de cati vom fi !!! si asta pentru ca primele doua intalniri de la Alba , ne-au unit pentru todeauna !
Anena si familia ei,a pus suflet si s-a implicat in organizarea intalnirilor noaste, si ne-a facut sa ne simtim minunat , motiv pentru care ii multumim din suflet .
Nu este usor sa organizezi o intalnire de genul acesta ! Cu atat mai mult cu cat vom fi foarte multi. Pentru toate acestea iti trebuie timp si relatii !
Eu una abia astept sa ne reintalnim, imi doresc sa fim in formatie completa !!!
Dumnezeu sa ne ajute ca toti care-si doresc sa ajunga la marea intalnire a gustoaselor de la Alba Iulia, sa li se indeplineasca dorinta !!!
Si offfff.......s-a prelungit AMR-ul .... la 80 de zile !!!
Anena, sunt ferm convinsa ca Doina nu a vrut sa-ti aduca vre-un repros .Te rog sa nu te superi .Tu esti cel mai minunat om pe care l-am cunoscut vre-odata !
Daniela are dreptate ! Prezenta nu este obligatorie ! Si parerea mea este ca prea multi, nu cred ca vom fi niciodata !!!!! indiferent de cati vom fi !!! si asta pentru ca primele doua intalniri de la Alba , ne-au unit pentru todeauna !
Anena si familia ei,a pus suflet si s-a implicat in organizarea intalnirilor noaste, si ne-a facut sa ne simtim minunat , motiv pentru care ii multumim din suflet .
Nu este usor sa organizezi o intalnire de genul acesta ! Cu atat mai mult cu cat vom fi foarte multi. Pentru toate acestea iti trebuie timp si relatii !
Eu una abia astept sa ne reintalnim, imi doresc sa fim in formatie completa !!!
Dumnezeu sa ne ajute ca toti care-si doresc sa ajunga la marea intalnire a gustoaselor de la Alba Iulia, sa li se indeplineasca dorinta !!!
Si offfff.......s-a prelungit AMR-ul .... la 80 de zile !!!
-

alina42 - Moderator
Silvioara, mi-ar parea rau sa strici gasca si mai rau mi-ar parea sa nu pot veni si eu la cununia Laurei, macar la primarie.
Ar fi ideal sa fie in perioade diferite.
Ar fi ideal sa fie in perioade diferite.
-

mariana scarlat - Maistru bucatar
Alina are dreptate, legatura care s-a format intre noi nu poate fi destramata,si daca noi am acceptat sa ne intoarcem de fiecare data la Alba,spune mult. Mai ales pentru multe dinte noi care venim de departe la intalnire. Chiar daca eu nu o sa pot venii anul asta,desii imi doresc nespus,sigur o sa fiu alaturi de voi cu toata inima.
Doina,trece si ea printr-o perioada grea si cred ca ii este greu si mai sunt sigura ca nu a vrut sa supere pe nimeni.
Mari,ar fi o placere deosebita sa te am alaturi intr-o zi atat de minunata pentru familia mea.
Doina,trece si ea printr-o perioada grea si cred ca ii este greu si mai sunt sigura ca nu a vrut sa supere pe nimeni.
Mari,ar fi o placere deosebita sa te am alaturi intr-o zi atat de minunata pentru familia mea.
-

silvi0ara - Maistru bucatar
anena scrie:Fetelor, imi pare fff rau dar trebuie sa fac alta strigare de intilneala.Sper sa nu ma injurati, dar eu nu pot in iulie deloc.
Dupa 20 Iunie Adrian pleaca in Franta si imediat ce sa intorce intram in zugraveli, vopsiri, parchetari in apartament.profit de faptul ca sunt mesterii la sora mea,la casa noua si in aceasta dimineata m-au anuntat ca de la 1 Iulie vin la mine, pentru a renova apartamentul.Iar dupa 15 Iulie vine nepoata mea din Danemarca in vizita cu iubitul ei, si va trebui sa ma ocup de ei , sa-i plimb, sa-i duc prin alte oarase sau poate chiar la mare,sa-i fac sa se simta bine.
Asa ca ne vom intilni tot de ziua mea.M-am gindit asa, pt ca atunci este inca post si nu veti avea nici nunti, nici botezuri,etc.Si poate atunci vom putea sa fim toate.
Si locatia va fii tot la Alba Iulia.In zona Albac , Arieseni, nu gasesc cazare pentru atitia oameni in acelsi loc, decit 2-3 intr-o pensiune, 5-6 in alta, la 2-3 km , si tot asa.Nu m-am gindit ca vom fii atit de multi ...dar va promit ca va fi la fel de frumos si la Alba.Vom putea iesi la iarba verde , sa facem un picnic si sa ne distram trei zile si nopti, numai sanatosi sa fim.
Sper din tot sufletul sa puteti venii cu totii...
Anena -3 pers.(5)
Menuca- 2 pers
Sidy-2 pers
Medi-2 pers
Lenuta-2 pers
Angela-1 pers
Nico-1 pers
Gabi-2 pers
Cristina-2 pers
Delia-3 pers
Daniela-2 pers
Anastasia-2 pers
Alina-3 pers
Silvia-1 pers
Doina-2(4) pers
Aurora-2 pers
Iuliana-1 pers
Pansy-2 pers
Mari-1 pers
Mimi-? pers
Daca am uitat pe cineva , va rog sa va treceti in continuare si sper sa nu ma injurati prea tare.
Va rog mult, sa imi raspundeti pentru a putea inchiria o pensiune intreaga pentru toti si pentru a negocia un pret bun pentru cazare.
Draga Anena vad ca ne-ai uitat pe mine si pe Teo
Si inca ceva : toata stima pentru tine draga Anena, ceia ce faci tu ( ma refer la intalnirea noastra) este un lucru minunat si eu te apreciez, te stimez si te iubesc pentru felul tau de a fi ca om.
Pupici si sa ne intalnim cu bine, in August !
-

Floare - Ucenic
Lia, imi cer iertare, nu a fost cu nici un fel de intentie. Ma bucur ff tare ca puteti veni si voi.de abia astept sa te cunosc.
Asa cum am promis la cafea, incerc sa postez niste poze cu cetatea Alba Carolina din Alba Iulia.
Pentru gustoaselel care au fost si la celelelte intilniri va fii cu siguranta o surpriza, pt ca vor putea vedea cit de mult s-a mai reabilitata din cetate.

...va mai amintiti localul din zidurile cetatii/

...eu, mama si cumnata mea Diana...si in poza de mai sus la fel...

...calutii ponei...

...bazine cu pesti de iaz...

...multe florisi citeva piatete in care se vor pune tot felul de corturi cu de toate, terase, sunt banci, etc...

Cam asta este, desi am facut peste 100 de poze.Totul se intinde pe o distanta de 6 km..sper ca v-am convins ca merita sa veniti la Alba Iulia
Asa cum am promis la cafea, incerc sa postez niste poze cu cetatea Alba Carolina din Alba Iulia.
Pentru gustoaselel care au fost si la celelelte intilniri va fii cu siguranta o surpriza, pt ca vor putea vedea cit de mult s-a mai reabilitata din cetate.

...va mai amintiti localul din zidurile cetatii/

...eu, mama si cumnata mea Diana...si in poza de mai sus la fel...

...calutii ponei...

...bazine cu pesti de iaz...

...multe florisi citeva piatete in care se vor pune tot felul de corturi cu de toate, terase, sunt banci, etc...

Cam asta este, desi am facut peste 100 de poze.Totul se intinde pe o distanta de 6 km..sper ca v-am convins ca merita sa veniti la Alba Iulia
-

anena - Sef bucatar
Superb!!! Imi este foarte dor de Alba !!!
Abia astept sa ne reintalnim !!!
Abia astept sa ne reintalnim !!!
-

alina42 - Moderator
Superbe fotografiile, Anena tu esti pe zi ce trece tot mai frumoasa si plina de viata, felicitari de abia astept sa ne revedem. Anul acesta trebuie neaparat sa merg la vestitul PUB13, nu mai trebuie sa-l sar deoarece am inteles ca este superb inauntru.
Va imbratisez cu drag pe toate, o seara buna.
Cu drag,
Nico
Va imbratisez cu drag pe toate, o seara buna.
Cu drag,
Nico
-

nicoleta sandulache - Mic bucatar
Anena, mi-au placut mult pozele ...pusici cu drag!!!
Stai trankila, femeie!!!
- aurora
- Practicant