Cea mai gustoasa prajitura - etapa 4

Re: Cea mai gustoasa prajitura - etapa 4

Mesajde Sidy » Joi, 07 Ian 2010 6:24 pm

Asa cum am presupus a castigat Miha278. Felicitari :!: :!:
Ce ma intristeaza este ca fetele astea vin la noi DOAR la concursuri, castiga si apoi pleaca !!!!
In afara de MIMI...care gustoasa mai este pe Forum :?: Dintre cele ce au castigat.... :roll:
Felicitari Anastasia, Silvia, Alexandrina,Carmen,Doina, Anena, Mery....sper ca nu am uitat pe nimeni :!: :!: :!: Este si Lumi...oare e Lumi a noastra :?:

Locul fiecareia in concurs:

http://sarbatori.gustos.ro/clasament-concurs/
Sidy
Site Admin

Mesajde silvi0ara » Joi, 07 Ian 2010 9:39 pm

Multam Sidy de informare,daca nu erai tu,uitasem de acest concurs. :D
silvi0ara
Bucatar

Mesajde DIANA K » Joi, 07 Ian 2010 10:10 pm

anena scrie:Eu ma refer la cel cu praji si cu acumulare de puncte, nu acolo este, desi am vazut ca se poate si vota...
Heloooooo, cineva ne lamureste, care, cum si pe unde? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Anena concursul de la pag unde suntem acum...cea mai gustoasa prajitura..... este vechi din august 2008 :P
Sidy se referea la cel de pe site care s=a terminat.
DIANA K
Maistru bucatar

Mesajde miha278 » Joi, 07 Ian 2010 11:20 pm

Sidy scrie:Asa cum am presupus a castigat Miha278. Felicitari :!: :!:
Ce ma intristeaza este ca fetele astea vin la noi DOAR la concursuri, castiga si apoi pleaca !!!!
In afara de MIMI...care gustoasa mai este pe Forum :?: Dintre cele ce au castigat.... :roll:
Felicitari Anastasia, Silvia, Alexandrina,Carmen,Doina, Anena, Mery....sper ca nu am uitat pe nimeni :!: :!: :!: Este si Lumi...oare e Lumi a noastra :?:

Locul fiecareia in concurs:

http://sarbatori.gustos.ro/clasament-concurs/

In primul rand, multumesc de felicitari.
In al doilea rand, nu vin pe gustos.ro doar la concursuri. Ca nu sunt activa pe forum asta este altceva, dar pe gustos intru zilnic sa citesc noutatile, am si retete postate in site. Chiar nu vad care e problema. Ar fi trebuit sa stau deoparte doar pentru ca nu sunt atat de gostoasa ca voi?
Concursul a fost pentru toata lumea, nu numai pentru cei de-ai casei. Cum se poate integra un nou venit cand este intampinat astfel?
Pacat...chiar ma bucurasem de felicitarile tale din privat, credeam ca au fost sincere.

Numai bine tuturor si felicitari celorlalte participante.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
miha278
Incepator

Mesajde mariana scarlat » Joi, 07 Ian 2010 11:52 pm

Miha278, eu am urmărit zilnic postările tale din ultimul timp şi cred că meriţi locul ce l-ai ocupat.
E un efort să scrii atâtea reţete, toate cu poze şi chiar deosebite cele mai multe dintre ele.
Mai trebuie să le şi faci ca să le pozezi.
Dacă aveam un aparat de fotografiat şi chiar dacă postam, nu aveam atâtea reţete de dulciuri câte ai postat tu. Eu am văzut şi reţetele tale din urmă. Ai meritat pe deplin locul 1. Felicitări!
mariana scarlat
Bucatar

Mesajde DIANA K » Vineri, 08 Ian 2010 8:24 am

Miha felicitari pt premiu, l-ai meritat cu prisosinta, asa cum a spus si Mari e un efort destul de mare sa scrii atatea retete...de facut nu mai zic si ale tale sunt foarte bune si frumos prezentate.

Anastasia si Silvia sunt printre primele 11. Felicitari fetelor!
Felicitari si celorlalte care ati participat !

"Daca aveti orice fel de intrebari, ne puteti contacta la aceasi adresa de email: support@gustos.ro. Va dorim mult succes! "
....daaaaaaaaa... vezi sa-ti si raspunda cineva !
DIANA K
Maistru bucatar

Mesajde mariana scarlat » Vineri, 08 Ian 2010 8:42 am

Diana, dacă îţi puneai ţi tu toate reţetele de pe forum şi cele de pe blog, care nu sunt pe site, erai şi tu printre primele clasate!
Dar asta însemna să stai câteva zile doarla calculator!
Felicitări Anastasia, cu aceleaşi adnotări ca la Diana! Aveai ce să mai scrii!
Felicitări Silvioara!
Vă pup dulce, gospodinelor!
mariana scarlat
Bucatar

Mesajde silvi0ara » Vineri, 08 Ian 2010 11:52 am

Miha,felicitari.Si mie imi plac retetele tale.
Miha,esti bine venita aici,te asteptam mai des. :D
Multumesc frumos de urari Doina,Mari,Sidy. :D
Felicitari tuturor concurentelor. :D
Totdeuna se spune ca important e sa participi,daca mai si castigi si mai bine. :lol:
silvi0ara
Bucatar

Mesajde Sidy » Vineri, 08 Ian 2010 2:19 pm

miha278 scrie:In primul rand, multumesc de felicitari.
In al doilea rand, nu vin pe gustos.ro doar la concursuri. Ca nu sunt activa pe forum asta este altceva, dar pe gustos intru zilnic sa citesc noutatile, am si retete postate in site. Chiar nu vad care e problema. Ar fi trebuit sa stau deoparte doar pentru ca nu sunt atat de gostoasa ca voi?
Concursul a fost pentru toata lumea, nu numai pentru cei de-ai casei. Cum se poate integra un nou venit cand este intampinat astfel?
Pacat...chiar ma bucurasem de felicitarile tale din privat, credeam ca au fost sincere.

Numai bine tuturor si felicitari celorlalte participante.

Miha imi pare rau ca tu asta ai inteles din ceea ce am scris !!!
Felicitarile mele le-ai primit pe merit !!! La cate retete minunate ai si la cate ai postat in concurs, meritai cu varf si indesat locul 1
Necazul meu este ca foarte multe fete vin la noi pe Forum DOAR pe perioada concursurilor si apoi dispar .....
Daca felicitarile mele nu-ti erau adresate din suflet, crezi ca ma abonam la blogul tau ?
Multa sanatate tie si familiei tale si te asteptam oricand cu retete minunate !
Sidy
Site Admin

Mesajde lumiandrei » Sâmbătă, 09 Ian 2010 8:08 pm

Multumesc ,Sidy, eu sunt cu 1 reteta (din intamplare)
Nu am vrut sa particip,o stiti si voi, eu sunt antimargarina si...nu pot sa mint ca folosesc marga
Am ramas si eu surprinsa cum a putut posta Miha atatea retete...dar daca are blog si le-a stocat acolo e OK
Felicitari Miha, felicitari si primelor 10 clasate( si din fetele noastre am vazut)!!! :wink: :wink:
Miha, nu trebuie sa reactionezi si sa te simti incomoda! Sidy, e o sufletista si daca ai sa intri pe forum ai sa vezi ca si tu ai sa fii de-a noastra! Stand pe tusa nu ai sa intelegi ca noi am legat aici prietenii sincere si ne bucuram cand cineva castiga si ne e ciuda daca pierde!
Asa ca ... te invitam la o cafeloanta!
ImagineImagineImagineImagine
lumiandrei
Sef bucatar

Mesajde tancuta » Luni, 25 Ian 2010 4:07 pm

Buna ziua tuturor,

As vrea sa va impartasesc cateva cuvinte tuturor celor care mi-au scris in legatura cu premiile. Si ma voi referi stric la aceste persoane.
La concursurile de pe Gustos, premiile sunt expediate in termen de 40 de zile de la desemnarea castigatorilor. Domniile voastre ati fost desemnate castigatoare in data de 7 ianuarie. Pana pe 17 februarie noi trebuie sa va expediem premiile, care vor ajunge la voi in 1-2 saptamani. Desi eu nu am accentuat acest aspect, totusi v-am rugat sa aveti ingaduinta fata de noi, asigurandu-va ca veti primi premiile.
Acum luand pe rand, pentru castigatoarea masinii de paine: Stimata doamna, asa cum v-am scris in email, intentionam sa va facem o surpriza si sa va trimitem o masina de paine mai performanta. Am facut comanda, joi va intra pe stoc si dupa aceea va fi expediata catre dumneavoastra. Va rog sa luati in considerare faptul ca m-am zbatut sa fac rost de aceasta masina de paine mai buna.
Tuturor celor care au castigat tavile de parjituri: va rog sa aveti rabdare pana vi le trimit. Nu am cutii in care sa le ambalez si mi-e teama ca daca le impachetez in hartie, vor ajunge la voi deformate. Daca aveti prieteni prin Bucuresti, spuneti-mi si ma intalnesc cu ei sa le inmanez tavile si toata lumea va fi fericita.
In alta ordine de idei, am inteles ca sunteti nerabdatoare sa primitii premiile si asta ma bucura. Dar va rog sa tineti cont ca sunt 1 singura persoana si o mie de responsabilitati. Daca eu ma duc sa caut cutii pe la supermarketuri cine mai aproba retetele pe gustos? Si atunci veti fi suparate ca nu vi se aporba retetele. Va rog sa intelegeti acest lucru. Ca veti primii premiile, insa mai dureaza un pic. Va rog sa aveti rabdare.
tancuta
Incepator

Mesajde epurasha2bb » Miercuri, 27 Ian 2010 11:03 am

[quote="Sidy"]Asa cum am presupus a castigat Miha278. Felicitari :!: :!:
Felicitari Anastasia, Silvia, Alexandrina,Carmen,Doina, Anena, Mery....sper ca nu am uitat pe nimeni :!: :!: :!: Este si Lumi...oare e Lumi a noastra :

Sidy tocmai pe mine m-ai uitat! :lol: sunt si pe locul 3 !
Felicitari Miha inca o data! la cate dulciuri minunate va zusem la tine pe blog cand am vazut ca participi am fost sigura ca vei castiga ! dupa mine esti experta in dulciuri si ma bucur ca ai impartasit cu noi retetele tale! Nu te supa pe Sidy, e o persoana minunata si cu siguranta nu s-a referit la tine iar felicitraile ei au fost sincere! :)
Felicitari tuturor castigatoareleor si participantelor! am vazut la unele fete retete de 7 stele ca sa zic asa chiar daca au avut putine ca numar.De exemplu mi-a placut mult de tot desertul Paulei care a avut doar o reteta. :)
Multumesc siteului gustos.ro care organizeaza asemenea concursuri si ne stimuleaza sa facem ceva bun si sa ne autodepasim.
Eu zic sa avem rabdare cu tavitele ca doar avem noi ceva tavi acasa pana ajung alea castigate.Mai bine hai sa le mai folosim pe alea vechi si sa mai punem de o reteta noua, ce ziceti? de exemplu eu am o tavita inimoara ca se apropie Valentine's Day.Propuneti si voi ce prajitura buna sa fac eu sotului meu iubit cu forma asta! :)
epurasha2bb
Incepator

Mesajde mariana scarlat » Sâmbătă, 30 Ian 2010 12:43 am

Roberta, păi tu deja ai inaugurat seria de Valentine"s Day!
Dar ai putea să deschizi un topic cu preparate pentru bebeluşi. Le-am văzut pe blogul tău şi m-ai lăsat cu gura căscată!
Poate mai postează şi Ice cu tine, că şi ea are reţete frumoase şi bune pentru copii!
mariana scarlat
Bucatar

Mesajde burdulea maria elena » Sâmbătă, 30 Ian 2010 11:37 am

Sicere felicitari tuturor castigatoarelor!
burdulea maria elena
Bucatar

Online Business Blog

Mesajde BusinessOnlineBlog » Marţi, 16 Mar 2010 9:51 pm

Hello
I have just started my new Online Business Blog
Please check this url: Online Business Blog
Have a nice day!
BB!
BusinessOnlineBlog
Incepator

Anterior