» » Ginger resturant&bar

Ginger resturant&bar

Locatie: Grivita-Giulesti, Bucuresti - Calea Grivitei, nr194, sector 6, Bucuresti

Alte restaurante din zona

Restaurant nou ce doreste sa promoveze pe piata restauratiei bucurestene un concept modern si inovativ, atat in ceea ce priveste gastronomia cat si serviciile.
Abordam arta culinara romaneasca si internationala intr-o viziune originala si ne adresam unui spectru larg de oaspeti doritori de mancaruri gustoase si sanatoase, servite intr-un regim de igiena deosebit si la preturi accesibile.




  • 5 impresii despre restaurantul Ginger resturant&bar
  • Fara foto



    Poza (optional)
    Recomand acest restaurant

  • Fara foto
    Tudor Călin Zarojanu , 05 Octombrie 2013

    Nu au bere neagră. Mâncarea a venit după 45 de minute. La peşte nu a adus lămâie. Una dintre porţii era insuficient făcută, a trebuit s-o trimitem înapoi la bucătărie. La paste nu a adus linguri. Într-o porţie de paste am găsit o bucăţică de lemn de cca 2 cm lungime, probabil un fragment dintr-un băţ de frigăruie. Chelnerul m-a asigurat că nu folosesc instrumente de lemn. la rândul meu, l-am asigurat că n-am venit cu ea de acasă. Şi-a cerut scuze şi a spus că voi primi un desert din partea casei. Am spus "Mulţumesc". NU mi-a adus nimic. Chiar şi adusul a două parfeuri (care nu se gătesc!) a durat 10 minute.

  • Fara foto
    cezar filip , 17 Decembrie 2010

    Ma bucur Gabi ca ai aceste vorbe frumoase pentru mine si Ginger. Pentru ca, de obicei, atunci cand personalul pleaca de la un restaurant gaseste de cuviinta sa blameze locul unde si-a castigat painea. Ai spus foarte bine ca ai creat aici, iar eu am stiut sa exploatez talentul tau si am incercat intodeauna sa-l pun in valoare pentru ca asta este una din atributiile mele la acest restaurant. Pacat ca firea ta de artist nu s-a potrivit tocmai cu firea mea exacta si s-a ajuns la despartire. Aici la Ginger, in continuare, creativitatea a ramas obiectivul nostru principal si, desi, multe s-au schimbat amprenta ta este inca prezenta. Sunt convins ca intr-o zi vei ajunge un mare maestru in arta culinara iar eu ti-o doresc din toata inima.

  • Fara foto
    marius gabi , 26 Noiembrie 2010

    am lucrat si am creat la ginger.acolo este un manager si un om extraordinar pe nume cezar filip.cat timp va fi acolo ginger ramane un restaurant de top.

  • Fara foto
    Radu , 13 Octombrie 2009

    Atmosfera, decoratiunile, nivelul preturilor si calitatea preparatelor si serviciilor au fost descrise succint de Rodica. Eu as vrea sa ma refer la conceptul dupa care se ghideaza proprietarii acestui restaurant. Ei vor sa aduca pe piata restauratiei romanesti CALITATEA! Suntem noi, oare, pregatiti s-o acceptam? Mi-e greu sa cred ca iubitorul de ciorba de burta si friptura cu cartofi prajiti va comanda vreodata monk fish cu sos de ghimbir, nuca de cocos si orez negru sau curcan cu miere... Insa partea buna a lucrurilor sta in faptul ca oamenii acestia au rabdarea si versatilitatea necesare educarii, da, da, educarii consumatorului roman. Si nu doar in privinta mancarii, ci si in ce priveste insotirea acesteia de catre un vin bun. Sigur, daca tii neaparat poti consuma si bere, dar e pacat, la ce feluri de mancare exista acolo si la ce potriviri poti face cu vinurile pe care le poti gasi doar la ei... A propos, mai stiti vreun restaurant in Romania care sa va puna la dispozitie o lista de 250 de vinuri?

  • Fara foto
    Rodica Sima (Maestru bucatar) , 05 Iunie 2009

    Va recomand cu caldura noul restaurant Ginger pe care l-am vizitat de curand. Va asteapta o surpriza placuta, o atmosfera intima, un decor de cel mai bun gust iar preparatele merita incercate fiind gustoase si la preturi mai mult decat accesibile uar cunoscatorii de vinuri au de unde alege.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

coca cola

Adauga ingredientele pe care le ai la dispozitie si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.



Adauga reteta