» » JARISTEA

JARISTEA

Locatie: 13 septembrie, Bucuresti - Str. George Georgescu, nr. 50-52

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti:



  • 59 impresii despre restaurantul JARISTEA
  • Fara foto



    Poza (optional)
    Recomand acest restaurant

  • Fara foto
    Raluca Focsaneanu , 20 Ianuarie 2014

    Dezamagitor revelionul 2014 petrecut la restaurantul Jaristea. Mancarea necomestibila, aruncata de a valma in platouri. Nici nu mi am dat seama ce consumam. Imbulzeala mare pe ringul neincapator. Muzica acceptabila in afara de solista folclorica care a insistat sa cante o ora printre mese, deh, sa faca si ea un ban pentru anul care vine. Am petrecut alte seri frumoase in acest local care au recomandat alegerea noastra pentru revelion. Din pacate, experienta a fost cu muuuuult sub asteptari. Pacat.

  • Fara foto
    andrada , 28 Noiembrie 2012

    da si eu am revenit la jaristea in aceleasi circumstante, chit ca am avut o experienta negativa acum vreo 5 ani. chelnerii s-au schimbat si te tin in puf, am fost f.f.f.f. impresionata. mie imi place spectacolul si am inteles ca organizeaza si revelionul 2013, ma gandesc f serios sa ma duc acolo cu sotul si nasii!

  • Fara foto
    liana , 13 Noiembrie 2012

    am fost prima data la jaristea acum 2 ani si am plecat cu un gust amar din cauza chelnerilor cam obranizi.acum am fost a doua oara cu niste colegi asta fiind singurul loc care mergea pentru intalnirea pe care o organizam si am observat ca locul s-a mai schimbat... sunt alti chelneri care sunt mult mai politicosi si mai simtiti, mancarea e mai buna dar spectacolul tot cam galagios.. cred ca prinde la straini. eu zic ca s-a mai schimbat restaurantul asa ca e un loc bun pt ocazii speciale

  • Fara foto
    Ana , 22 Octombrie 2012

    Eu il consider cel mai select local din Bucuresti. Mancarea e geniala, atmosfera e unica si spectacolul e foarte bun. De multe ori, artistii au reusit sa incinga o petrecere in toata regula. Neaparat de vizitat!

  • Fara foto
    dadu , 14 Octombrie 2012

    atmosfera prietenoasa, cam prea multe decoratiuni, prea incarcat, lasa impresia de un fel de imbacseala. asta nu ar fi mare lucru sa zic , de fapt mergi sa mananci ceva bun, proaspat. in 3-4 randuri am avut impresia ca asa este dar o alta data si ultima, am primit o "renumita ciorba de burta" suspect de sarata si cam fara nici un gust, era de fapt carnea stricata. nu au comentat chelnerii care spuneau ca a fost preparata azi dimineata, hm...!(si ei, ca angajatii acopera seful). asadar , va recomand cu caldura sa OCOLITI acest celebru local...?!

  • Fara foto
    arina , 11 Octombrie 2012

    loc exceptional, atmosfera unica, preturi pe masura (dar merita). am fost mereu cu prieteni si colegi din strainatate si mereu sunt super-impresionati! este unul dintre cele mai bune restaurante din bucuresti, perfect pentru ocazii si evenimente. la anul o sa merg si la o nunta, sunt f. curioasa cum o sa fie!!!

  • Fara foto
    dufu , 28 Septembrie 2012

    preturile putin piperate, dar cred ca asa isi selecteaza clientela. nu e de mers zilnic, dar cu niste prieteni din afara sau colegi de munca da. mancarea e f buna si muzica, desi cam tare, am vazut ca-i bine primita de cei de la mese.

  • Fara foto
    Iggy , 14 Septembrie 2012

    Foarte slab calitativ. "Sefa" e clar in alta dimensiune. Eu suspectez ca a picat de foarte multe ori la ATF si acum se razbuna pe clienti. Muzica este data muuuuult prea tare. Sincer sa fiu, e de ocolit. Mai ales daca sunteti cu straini.

  • Fara foto
    laura craciun , 19 August 2012

    am fost cu niste prieteni englezi in restaurant acum 2 saptamani si localul ni s-a chiar incantator.am vrut sa-i duc intr-un restaurant autentic dar nu unul care sa serveasca aceleasi snitele si tocanita gretoasa.mi-au marturisit ca au fost foarte incantati de experienta...pe langa mancarea gustoasa am avut parte si de un spectacol frumos cu muzica live si dansatori profesionisti. un local ce merita vazut!

  • Fara foto
    cunostinta , 07 August 2012

    E clar, toti cei ce lauda sunt platiti de patroana!

  • Fara foto
    Marcel , 30 Iulie 2012

    Un local deosebit, cu mult shtaif shi mancare cum ash vrea sa gasesc la multe alte restaurante romaneshti care servesc shnitzele si ciorba de burta. Am fost la o nunta shi la o petrecere privata shi totul a fost la superlativ!

  • Fara foto
    Crina , 13 Iulie 2012

    Super atmosfera, mancare buna, preturi peste medie dar merita. De mers la ocazii speciale, aniversari sau nunti!

  • Fara foto
    mircea , 27 Iunie 2012

    nu stiu ce viseaza cei de mai jos, un lucru este clar: eu sunt client fidel locanta jaristea de aproape 3 ani si va spun - nimic nu s-a schimbat, totul e DELICIOS! sigur, fitosi care vor spune ca ba mancarea a fost prea sarata, ba chelnerii au fost intr-un fel, ba kera calita este nu-stiu-cum vor fi mereu. un lucru e sigur: restaurantul asta exista de zeci de ani in bucuresti si toata lumea buna ii calca pragul. incercati si apoi comentati!!!

  • Fara foto
    radu , 20 Iunie 2012

    Nu recomand acest restaurant! Am fost cu niste invitati din Elvetia si ne-am facut de ras! Mancarea a fost atat de sarata incat a ramsa in farfurie in proportie de 60-80%. Il rugasem pe ospatar sa ne recomande ce e mai bun pentru a-i impresiona pe invitati...rezultatul...mizerabil...dar...fiind vorba de Romania...nu-i nimic anormal...probabil asta au inteles si elvetienii nostri...

  • Fara foto
    fost angajat jaristea , 18 Mai 2012

    eu am lucrat la jaristea si va spun din propria experienta...in primul rand doamna este sarita de pe circuite. Nu spun asta din rautate, o spune toata lumea Apoi a inceput sa umble la retete spre exemplu la somonul cu masline sau somon cu capere zis invirtituri somon, inainte se puneau in rulada 2 randuri de somon, iar acum se pune doar un rind. Cand spune somon cu icre ele sunt de fapt cu masline. Sa nu mai zic ca ruladele se fac din ce in ce mai mici. Plus ca tot ce vine inapoi de pe platouri se recupereaza si vor sa fie servite din nou! Eu una nu am putut sa fac asa ceva doar e un restaurant renumit!

  • Fara foto
    gabi a. , 15 Mai 2012

    Sunt surprinsa sa vad atat de mult pareri negative pentru un restaurant la care merg de ceva timp cu colegii din firma si unde mi-am facut la un moment dat onomastica. Da, mancarea este mai scumpa decat in restul localurilor dar stiti cum se zice... dai un ban dar stai in fata. Platesti ceva in plus pentru spectacol, pentru o atmosfera placuta unde esti tratata cu respect, unde mancarea e buna si nu ai parte de forfota de la caru cu bere. Eu n-am avut pana acum probleme cu chelnerii...ma gandesc ca ori am avut noroc, ori i-au schimbat pe cei cu probleme. Daca nu stiti sa apreciati un restaurant aparte, decorat cu mult bun gust si finete!

  • Fara foto
    MAria , 24 Aprilie 2012

    Nu va duceti!!! E teapa!!! Ospatarii sunt tepari. In loc sa te relaxezi mai mult te enervezi. E super scump, nu e nimic deosebit. Pe noi ne au facut, oricum.

  • MihaElla
    MihaElla (Bucatar) , 22 Aprilie 2012

    Un mic mai scump fata de media Bucurestiului, insa cred ca intr-o masura banii sunt justificati. Multi nu inteleg ca platesti pentru o experienta, pentru un spectacol, nu pentru o masa. Jaristea nu e un restaurant ca oricare, e un loc unic in care mergi la ocazii speciale. Eu am fost cu niste prieteni din Germania si s-au aratat foarte impresionati de atmosfera si mancare. Chelnerii mai trebuie sa lucreze la conduita lor, dar nu e timpul pierdut!

  • Fara foto
    George , 12 Martie 2012

    Am fost la Jaristea si sunt profund deceptionat. Stiam ca e scump asa ca nu e virba de bani. Primul lucru - un platou obligatoriu, scrie pe meniu ca o nota de subsol ca pe fiecatr masa trbuie sa poposeasca un platou. Nu prea ne-am atins de el..... In rest mancarea a fost excelenta, foarte gustoasa dar unei fete de la masa i s-a facut brusc rau, cel mai probabil din cauza mancarii (fiecare a comandat altceva) dar n-am nici o dovada.... 2. Vinul, 150 lei sticla, foarte bun, dar din pacate il toarna in carafe care par din argint dar e cupru argintat si argintarea ramana doar pe exterior. La preturile si profitul care il au carefele de argint ar fi o cheltuiala marunta, probabil stie toata lumea ca argintul e relativ ieftin in comparatie cu aurul sau alte metale pretioase. 3. Cucoana si aerele ei sutn de un ridicol fara margini. Sa nu mai zic de ospatarii care incremenesc atunci cand vorbeste ea si parca esti indemnat subtil si tu, consumator, sa iei o pauza de la mancat/baut/discutat. 4. O senzatie cumplita de jecmaneala pe care am avut-o in permanenta, de la primul contact cu ospatarul si pana la final.

  • Fara foto
    xxxxx , 23 Octombrie 2011

    Hai sa va explic eu cum sta treaba, eu am fost ospatar la jaristea.asa zisa patroana e o increzuta, ea ne obliga sa bagam pe git la clienti aperitive,vinuri scumpe,sa umflam nota etc. Este o femeie tare aroganta si plina de ea in realitate. Cind ne facea semn sa venim la ia trebuia sa mergem toti ospatari si sa lasam clientii, care ajungea primul la ea, lui ala ii dadea ordin si restul se intorcea la treaba lor.

  • Fara foto
    Crisa (Bucatar) , 12 Octombrie 2011

    Atmosfera placuta, spectacol frumos, mancarea ok, preturi foarte mari, servicii sub orice critica, adica am comandat 2 platouri si o sticla de vin, ne-au adus 4 platouri mici si ne-au turnat dintr-o carafa vin. Le-am reamintit toata seara ce am comandat noi si ne-au asigurat ca sunt 2 platouri (impartite pe 4 farfurii), la final pe nota de plata 4 platouri si 3 sticle de vin, adica minim 1 milion de persoana-minciuna, furt, agresivitate! Imi pare rau ca nu am chemat politia.

  • Fara foto
    lia , 04 Martie 2011

    vorba rabinului-toti aveti dreptate! cu bune ,cu rele,Jaristea merita calcata macar odata,mai ales pentru spectacol si atmosfera! cat despre personal...ospatari ca in Bucuresti ,nicaierea nu gasesti!!!

  • Fara foto
    Adela , 15 Februarie 2011

    Am fost anul trecut...singurul lucru bun de-acolo a fost spectacolul si muraturile!In rest,atmosfera apasatoare,ospatari obraznici,preturi nejustificat de mari.

  • Fara foto
    Dan , 03 Ianuarie 2011

    Mult zgomot pentru mai... NIMIC! Reclama aparent atragatoare, site idem, dar... inabordabil total!... Daca vrei sa consulti un meniu, nu se... poate!... Probabil, numai la fata locului, ceea ce imi apare a fi inadmisbil!...

  • Fara foto
    ion cuza , 17 Decembrie 2010

    Un restaurant exclusivist, ptr. cei care vor sa arunce cu banii. Preturile sunt mult peste calitatea reala. Mananci mai bine in multe alte restaurante.

  • Fara foto
    georgica , 07 Noiembrie 2010

    Jaristea = dupa parerea mea, restaurantul nu se adreseaza decat celor cu venituri foarte mari si care nu le pasa daca nota e incarcata la greu, daca vreti sa sarbatoriti un eveniment nu poti sa te bazezi pe un buget calculat in prealabil, cand ajungi acolo ti se baga pe gat obligatoriu aperitivele aproximativ 700 ron10 persoane, bauturile se aduc la masa fara numar fara sa comanzi. Si la sfarsit surpriza in jur de 3500 ron pentru 10 pesoane. M-a dezgustat faptul ca la orice contact cu ospatarii simti ca sunt instruiti sa te jupoaie. Am o parere groaznica, mai ales ca nici programul artistic numai este cine stie ce.

  • Fara foto
    emilia , 19 Iulie 2010

    Perfect din toate punctele de vedere, cu toate ca preturile sunt extrem de mari asta e adevarat. In rest, totul este ok.

  • Fara foto
    Ioana , 11 Mai 2010

    Am fost foarte dezamagita ! Ospatarii nu sunt deloc profesionisti.Seamana cu cei din "Filantropica".Atmosfera e cel mult ridicola, in niciun caz relaxanta. Si cireasa de pe tort : la sfrasit ospatarul te intreaba daca platesti bacsisiul de pe card, sau... Cu adevarat sinistru ! Nu-mi pare rau de bani, imi pare rau ca mi-am pierdut vremea in loc sa merg intr-un alt restaurant.N-o sa se mai repete, oricum !

  • Fara foto
    marius , 08 Martie 2010

    am fost acum vreo 2 ani;sunt adeptul modernului si am zis prima oara ce caut aici....ajungem ne au deschis 2 ospatari usile de la masina;deja m a luat putin rasul ..am intrat si ,,,,a inceput un osptar cum nu am mai intalnit,,,,vorbea ca intr o poveste ,,,,mentionez ca eram la pranz ;eram singurii si a si zis ca are timp de noi;mancare super aranjata de am zis ca sunt rege,,,nu stiu daca asa e mereu , dar sincer parca eram rupt de relaitate...asa ceva nu am mai intalnit desi initial nu mi placea ...ca v am zis imi plac locurile moderne...preturi maricele...dar merge sa te duci o data de 2 ori ....nu cred ca o sa mai intalnesc asa ceva...inclusiv ospatar....poate nici nu mai lucreaza cel de care zic, unul era tare, restul pustani...si a venit si un desert tot ca n povesti

  • Fara foto
    Alex (Bucatar) , 18 Noiembrie 2009

    Fiecare isi trage concluzia singur in privinta acestui restauran, platoul nu ti-l baga nimeni sub nas si nu esti obligat sa-l cumperi. Variaza de la 200/300/400 RON platoul pentru 4 persoane care contine o varietate de produse. In rest, preturile nu sunt exagerate daca nu vrei ceva iesit din comun. Vinul casei la sticla de 75cl este 60 RON, whisky 50ml/15 RON, pastrama/50 RON. 5 Persoane cu platou de 400 RON plus fel principal si inclusiv vin/bere/gin tonic/campari orange, 1100 RON. Atmosfera este cea cu care am fost intotdeauna obisnuiti si delectati cu diferite programe de divertisment. Eu l-as recomanda in continuare cu foarte mare incredere. Chelnerii nu umbla dupa spaga si efectiv isi fac meseria pentru care sunt platiti si au grija ca totul sa fie in ordine.

  • Fara foto
    Aura , 19 Octombrie 2009

    Am fost recent in acest restaurant invitata de o prietena. Multa lume a auzit ca Bucurestiul era numit candva " Micul Paris". Acest restaurant e o frantura de istorie. Nu va straduiti sa va imaginati cum era atunci, mergeti la acest restaurant. "Doamna casei" pastreaza pentru noi, cate putin din farmecul acelor vremuri. Cu siguranta e unic in peisajul Bucurestean, te face sa te intorci pentru cateva ore in atmosfera anilor 1900. Decor vechi autentic, vesela deosebita si multe piese unice intregesc atmosfera. Unde in alta parte, in alt restaurant ingenuncheaza ospatarii langa masa ta, cu tipsia cu bucate intr-o mana si cu o torta in cealalta, prezentand intai mesenilor mancarea dupa care o aseaza pe masa. Bucatele servite sunt elaborate si aspectoase, din retete vechi pastrate cat se poate de bine. Atmosfera e intregita de dansatori profesionisti, de cantareti de mare clasa (uneori nici de microfon nu este nevoie pentru a te impresiona cu vocea lor extraordinara) si de lautari. Credeati ca la acordeon se poate canta muzica jazz? Un mare maestru poate. Totul e perfect.

  • Fara foto
    maia , 31 August 2009

    Alo, pentru cine nu pricepe treaba cu Jaristea, sa mearga la mc donalds sau kfc, in caz ca cuplati... Fratilor, localu' nu e pt. gica de la scularie, nu au parizer.

  • Fara foto
    nedelcu cristina (Chef de cuisine) , 16 Aprilie 2009

    Am fost si am petrecut de neuitat in acest restaurant unic in Bucuresti si poate si in Romania, atmosfera creata de patroana localului face toti banii si mincarea pe linga faptul ca este foarte buna este prezentata intr-un mod deosebit. La un eveniment important merita sa petreceti o seara in acest local.

  • Fara foto
    monica iuliana (Chef de cuisine) , 11 Aprilie 2009

    Nu am fost la acest restaurant,nu sunt din Bucuresti,dar am fost curioasa sa citesc toate comentariile...intradevar exagerat de scump.Dar ma mir de acel aperitiv care pur si simplu sunt mai mult obligati clientii sa il ia...eu l-as refuza politicos, dar insistent...si daca nici asa nu as reusi ,pur si simplu as pleca....la cat de mare e Bucurestiul,as gasi o alta locatie. Cat despre notele de plata umflate...as spune clar ca x si y nu le-am comandat,nu le-am consumat....am patit-o si eu,am spus ospatarului si-a cerut scuze cum ca nu a fost intentionat si a refacut nota...simplu...Nimeni nu ne obliga sa platim in plus sau sa comandam ce nu dorim...

  • Fara foto
    Andreea , 10 Aprilie 2009

    Locanta Jaristea este un restaurant intr-adevar unic ! Aici, te poti bucura in fiecare zi de un spectacol al mitocaniei romanesti.Ma mir cum de nu se gandeste nimeni sa contactze Protectia Consumatorului, deoarece in acest restaurant asimetria de informatie domneste: clientii platesc mancaruri pe care nu le comanda...Era sa uit, "programul artistic" este absolut penibil...mie-mi era rusine in locul "artistilor", in seara in care am fost.

  • Fara foto
    Ileana , 10 Aprilie 2009

    E cea mai neplacuta experienta pe care am avut-o intr-un restaurat ! Cred ca sunt singura care nu a acceptat sa i se serveasca aperitive doar pentru ca "stiti, asa se obisnuieste la noi", doar ca la sfarsit a venit seful de sala sa ma intrebe cum a fost masa si m-a facut sa ma simt ca pe o persoana care furase ceva de la ei. Brr...sinistru !

  • Fara foto
    Lavinia Ghica (Chef de cuisine) , 27 Martie 2009

    Un restaurant foarte scump. Dar daca nu platesti tu, merita sa mergi. Mancarea e buna, atmosfera e super.

  • Fara foto
    Alina Adumitroaei , 04 Iulie 2008

    Petreceti seri de nedescris acompaniate de pianul şi taraful restaurantului în fiecare seară. Servicii de calitate.Preturi cam mari.

  • Fara foto
    Nea Iancu , 21 Iunie 2008

    Exagerat de scump iar calitatea produselor lasa de dorit. Am asteptat 20 de minute sa ni se ia comanda. Portii mici, mancare fara gust, ospatari neatenti, foarte obraznici si cu tupeu, nota de plata umflata. Aici nu mai venim si recomandam localul cu multa caldura doar noilor mici burghezi parveniti precum si tuturor dusmanilor nostri.

  • Fara foto
    Ion Padure (Chef de cuisine) , 12 Iunie 2008

    Un loc plin de traditie

  • Fara foto
    Alina , 14 Mai 2008

    Lucrez in domeniul turismului si cunosc majoritatea restaurantelor din Bucuresti. In ceea ce priveste Jaristea, experienta mea este mai mult decat neplacuta, si enervarea turistilor cu care am fost pe masura. Este un exemplu de mancare proasta si pretentii, de falsa atmosfera si sfidare a bunului simt, cu patroana care impanosata isi expune veleitatile teatrale obosind auditorul cu un debit verbal si o afectare greu de egalat. Nu recomand acest restaurant nici dusmanilor. Nicaieri nu am mancat mai scump, mai prost si cu mai mare durere de cap.

  • Fara foto
    Daniel , 03 Martie 2008

    E scump, dar merita. M-am saturat de celelalte restaurante comune, cu decoruri din Ikea. Jaristea este o adevarata poveste. Daca vrei sa petreci cateva ore speciale si ai si bani, du-te!

  • Fara foto
    danut , 06 Februarie 2008

    Interesanta si placuta locatia daca ne referim la "atmosfera si decoratiuni". Atat. Ceea ce urmeaza te UMILESTE pur si simplu. Aici nu se aplica regula de aur a comertului: "clientul nostru stapanul nostru" ci mai degraba o regula care brutal (dar real) ar suna :"clientul nostru fraierul nostru". De ce? - vrei nu vrei "comanzi" aperitivul casei. Noi (4 persoane) am comandat ca sa "scapam" cate o portie din 4 feluri de aperitive si am primit cate 4 portii din cele 4 feluri alese. -din vinul rosu pe care l-am ales de 80 RON sticla nu mai aveau, dar intamplator mai aveau cateva sticle de vin de 140 RON sticla. -felul pricipal pe care l-am ales (3 dintre noi) nu a reprezentat o incantare culinara cum ne-am fi dorit. -pe nota de plata au aparut in plus 3 sticle de apa minerala (o nimica toata de 18 RON) si un dulce care venise din "partea casei" pentru ca nu aveau ce ne-am dorit din meniu (tot un nimic de 15 RON). -am fost obligati sa dam un bacsis de 10 % din nota cu toate ca nu am fost multumiti de modul in care am fost tratati. -deoarece am platit cu VISA GOLD de la BT beneficiam de 10 % reducere conform promotiei promovate de banca si restaurant. Pentru ca "ne-am permis" sa solicitam acest discont nota de plata a "ajuns" la noi in 55 min. -nivelul preturilor? 4 persoane, cu aperitivele enumerate mai sus, 3 feluri principale, 2 salate de acrituri, 2 sticle vin si 3 ape 230 euro. In dec. la Milano la un restaurant de lux 4 pers. cu un meniu mai bogat si 4 sticle de vin 190 euro. In aug. in Elvetia acelasi lucru cu 3 sticle de vin 180 euro.

  • Fara foto
    Oana , 27 Noiembrie 2007

    Pacat ca s`a investit f mult in acest restaurant!Personalul incepand de la chelner pana la bucatar si cofetar lasa de dorit...imi este rusine sa zic ca am fost in acest restaurant...din pacate!si in al doilea rand esista o disproportionalitate imensa intre calitatea serviciilor si al mancarii si nota de plata...insa asta este...traim in Bucuresti..de exemplu la masa mea a fost chelnarul Cancea Gabriel din cauza caruia nu am putut servi cina!esti un infect!mirosea a transpiratie ingrozitor!si nu numai asta....nu este deloc ingrijit!imi pare rau..insa acest restaurant primeste nota 3 din partea mea!

  • Fara foto
    monica , 19 Noiembrie 2007

    Am mers pentru prima data la acest restaurant pe 18 noiembrie. Ne-a fost recomandat "cu multa caldura" aperitivul casei, inainte de a aduce meniurile cu preturi, desi le-am cerut de 2 ori. Aperitivul casei (un mizilic): 50 RON/persoana. Nu stiu cum dar la nota finala, mizilicul pentru 6 persoane a costat 450 RON. In final, nota pentru 6 persoane: 780 RON(6 aperitive, 6 limonade, 1 l - vinul casei, 3 feluri principale ieftine si 3 deserturi). A meritat totusi pentru spectacolul artistic si decorul original. Prezentarea mancarii este deosebita si servirea ireprosabila.

  • Fara foto
    catalina , 17 Noiembrie 2007

    Am sarbatorit 8 noiembrie, Sf Mihail si Gavril la Jaristea. Am petrecut foarte frumos, pt ca am fost 3 sarbatoriti si inca 3 invitati - colegi birou. Toti am ramas surprinsi de programul artistic, variat si unic in peisajul bucurestean, de mincarea gustoasa si frumos aranjata pe platouri. Totul a fost la superlativ... inclusiv preturile. Desi stiam ca este un restaurant scump, am ramas " cu gura cascata" cind am primit nota de plata. 6 pers= 1400 RON. Exagerat!!

  • Fara foto
    Radu , 11 Noiembrie 2007

    Atmosfera deosebita. Preturi deosebite-de mari.Chelnerii - spagari peste masura.

  • Fara foto
    Isabella , 30 Octombrie 2007

    Ultima oara am fost la Jaristea in mai 2007 cu niste prieteni din SUA. Programul ok din pacate vrei nu vrei papi aperitivul casei.Chelnerii spagari de spagari. Am fost 5 persoane si am platit ... 10 milioane lei.Era sa lesinam cand am vazut nota de plata.Si totul porneste de la aperitiv.Ca bautura nu prea s-a consumat. Absolut sigur a treia oara nu mai calc pe acolo.Fiecare insa este liber sa aleaga ce restaurant doreste.

  • Fara foto
    Ana , 01 Octombrie 2007

    Chiar e unic. Imbina atmosfera placuta si bucataria rafinata cu nesimtirea si lipsa de respect a personalului/chelnerilor. Daca fac abstractie de personal a fost super ;)

  • Fara foto
    Melania , 19 Septembrie 2007

    Din pacate managementul acestui restaurant este extrem de prost:Ospatarii iti baga "pe gat" cum si ce vor ei/patroana.Daca au ghinionul ca in momentul cand incep sa serveasca sa ia microfonul si sa vorbeasca patroana(lucruri fara sens,inutile) ei se opresc,cu o grimasa adanca pe fata si-ti comunica sec:"In momentul cand vorbeste patroana,noua ni se interzice sa servim.Vom astepta sa servim cand termina de vorbit".(No coment!)La sfarsit,in nota de plata exagerata jenant ti se comunica ca esti obligat sa lasi bacsis 20% din consumatie!!!!Daca ceri factura iti cer sa vi a doua zi deoarece contabila a plecat acasa.Ne-a lasat tuturor un gust amar. Pacat de program care este frumos.ATAT.

  • Fara foto
    virgil , 25 August 2007

    ospatari ce numara plata in fata ta,care iti baga pe gat aperitivul casei in valoare de 50ron/persoana,care mint ca nu mai vand momite ca nu le mai da voie uniunea europeana.Cred ca e de ajuns.

  • Fara foto
    bety , 17 August 2007

    Atmosfera placuta, servicii bune, preparatele la nivelul preturilor. Oricum, unic in felul lui.

  • Fara foto
    tudor , 14 Aprilie 2007

    Multe obiecte vechi de bun gust, meniu cu iz de hronicar, primirea ok, servirea chicioasa (se sting luminile si danseaza platoul pina la masa), iar mincarea este fix pe gustul meu. Scorul potrivit.

  • Fara foto
    adrian , 07 Noiembrie 2006

    Specialitati o.k., evitati ardeii copti, eu ii fac mult mai bine. Multa lume pe care nu as vrea s-o vad daca vreau sa-mi pice bine mancarea.

  • Fara foto
    gabriela , 12 Septembrie 2006

    Atmosfera super, mancare bunicica, servicii ok si preturi la fel!

  • Fara foto
    Catalin Dobrescu , 21 August 2006

    Deosebit din toate punctele de vedere: - atmosfera - preparate - servire - program - ... preturi

  • Fara foto
    Iggy , 01 August 2006

    Mancare relativ ok. Atmosfera placuta pana in momentul in care Tanti patron (care as zice ca nu e complet "pe craca ei") incepe sa produca niste incantatii cu iz de 1900 - la sosea. Preturi mari si chelneri tepari - genul care se trezesc dimineata cu fraza "Da' nu mai bine va facem noi un platouas?...". Va garantez ca platouasul respectiv va va da peste cap notiunea de gram. Una peste alta, e haios pentru straini care pleaca de acolo placut impresionati.

  • Fara foto
    Mihaela , 14 Iulie 2006

    Mancarea aproximativa, ambianta placuta. Poti sa inviti cunostinte din strainatate.

  • Fara foto
    Dana , 30 Iunie 2006

    Mancare excelenta,atmosfera buna care aduce cu vremurile trecute.Il recomand cu caldura

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

  • Specific:
    Romanesc
  • Adresa:
    Str. George Georgescu, nr. 50-52
  • Oras:
    Bucuresti
  • Zona:
    13 septembrie
  • Telefon:
    021 335 33 38, 0722605564
coca cola

Adauga ingredientele pe care le ai la dispozitie si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.



Adauga reteta