» » Morgan La Dud

Morgan La Dud

Locatie: Calea Mosilor, Bucuresti - Str. Sperantei, nr. 7

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti:

Bucataria Morgan la Dud aduce cele mai rafinate preparate gastronomice internationale, armonios imbinate cu bucatele traditionale romanesti, toate preparate din cele mai proaspete ingrediente, neaditivate.

Specificul casei noastre este carnea de curcan, preparata in multe si savuroase feluri: Frigaruia Morgan, File de curcan cu sparanghel, chiftelute Morgan etc.
Tortul White Duchess, o imbinare elaborata si perfecta de finete, racoare si gust, reprezinta si el atractia musafirilor Morgan la Dud.

Tot la Morgan la Dud te invaluie de la intrare mirosul de paine calda si prajituri, toate facute in casa.
Iar toamna aceasta miresmele de busuioc, gutui, ghimbir, scortisoara din vinul fiert sunt si ele acasa in casa Morgan la Dud.

Barul ofera o gama variata de bauturi, de la taria fina a L'essence de Courvoisier, vinurile alese cu aroma nobila din cramele Bazilescu si tuica Zetea, la berea blonda, nefiltrata sau neagra, in sistem de self service si limonada speciala cu menta, lime si alte ingrediente intr-o combinative inedita, marca Morgan la Dud.

Rafinamentul, atmosfera calda si primitoare, preparatele de calitate marca Morgan la Dud sunt cele ce recomanda alegerea acestui loc special.




  • 28 impresii despre restaurantul Morgan La Dud
  • Fara foto



    Poza (optional)
    Recomand acest restaurant

  • Fara foto
    Andrei Sevcenco , 29 Octombrie 2013

    Eu sunt un client vechiut al restaurantului Morgan La Dud. Am venit prima oara cand s-a deschis acest local, fix a doua zi dupa ce isi deschisese usile sub actualul patronaj. Motivul, in acea zi, era dorinta de a iesi in oras cu prietenii, dar nu in Centrul Vechi, fata de care am o aversiune fiziologica. Nu imi plac localurile stridente, atat sonic, cat si vizual, puse pe "strasse", perfecte pentru cei care vor sa fie vazuti. Am intrat si am fost, din primul moment, placut surprins. Decorul nu s-a schimbat mult de 3 ani incoace, iar personalul este in mare parte acelasi. Ceea ce ma face sa ma intorc iar si iar este atmosfera creata de ambianta, personal, mancare si atentia acordata fiecarui aspect si detaliu. Trecand de la salonul de la etaj care are un aer atat de intim, cu culori relaxante si mesele solide pe care stau mereu farfurii si pahare extrem de curate din cristal, prin aspectul impecabil al bailor puse la dispozitie de acest local si ajungand la aerul boem al gradinii, oricand sunt intrebat cum as caracteriza restaurantul Morgan La Dud nu pot avea decat cuvinte de lauda. Discretia chelnerilor si priceperea cu care iti aseaza tacamurile, plating-ul excelent facut de sous-chefii struniti militareste de chef-ul restaurantului, cuplat cu gustul extraordinar al mancarii si vinurile foarte bune servite ma fac mereu sa plec de aici convins ca am facut alegerea corecta pentru masa tocmai terminata. De foarte putin timp au schimbat meniul. Nu ar avea rost sa insirui aici multitudinea de produse excelente, insa va pot face o recomandare personala. Crevetii cu sos curry, parmentierul de rata si tortul egiptean sunt excelente. Cuplate cu un Merlot Eclipse (ales deoarece are un pret corect pentru calitatea oferita), va garantez ca va vor incanta.

  • Fara foto
    marina adina , 08 Septembrie 2012

    mancarea nu are gust-nici macar sarat- preturile sunt foarte mari-257 de lei pt doua supe de cartofi diluate si fara absolut deloc sare, un peste halibut la aburi nefiert si fara nici un codiment, parca era pt spital, cu un piure de sfecla-am crezut ca e interesant, dar nu avea consistenta, si orez fiert simplu pe care nu l-am vrut dar mi-au zis ca altfel nu se poate, o limonada, o bere si doua ape mici. fara desert servirea e impersonala, cel care te intimpina si-ti recomanda ce sa mananci nu mai trece pe la masa, patronul desi era acolo nu baga clientii in seama am spus ca supa nu avea sare, ospatarul a zis ca o sa intrebe la bucatarie-ce nu stiu-si n-a mai dat nici un raspuns terasa e frumoasa, merge pt ceva de baut, dar mancati acasa

  • Fara foto
    Dragos C.M. , 03 August 2012

    Ma intreb, s-o fi schimbat total atmosfera la restaurantul asta de cand am fost eu acolo ultima oara? Sau i s-au inmultit dusmanii?

  • Fara foto
    Carmen , 03 Iulie 2012

    De nerecomandat: -nimic spectaculos la gustul mancarii, pe masura asteptarilor la o asemenea reclama si la asa chef -vin: cramele bazilescu nu pot tine o exclusivitate intr-un restaurant si oricum vinul alb servit cald, adus la racit la masa in frapiera -nu avem “Cuba libre” …dar rom si cola aveti? da avem…:-) -la recomandarea chelnerului 3 persoane am luat salata de caracatita…sub medie si …veche…cineva de la masa a spus ca simte ca are 2 feluri in farfurie..una proaspata si una care miroase…nu a bagat-o nimeni in sema…decat acasa…abia am ajuns pana la toaleta…deranj maxim…si foarte scumpa 55 lei pret de casa di david, dar nu se compara -si la final am avut si pe nota bere de 20 lei in conditiile in care la noi la masa nu s-a baut bere deloc…deci nu ca s-au pierdut nr halbelor sau al sticlelor, dar nu am baut deloc…urat..si inacceptabil….probabil ca s-a considerat ca la nota de 700 lei mai merge si 20 lei -ne asteptam la altceva la un asa chef si la o asemenea reclama

  • Fara foto
    Anne , 28 Iunie 2012

    Acelasi sentiment il impartasesc si cativa cunoscuti de ai mei care au trecut pe acolo). Ramane o bodeguta de cartier indiferent de "aspiratiile" dumnealor sau de aparitiile tv.- Reclama este sufletul comertului ;) dar numai pana ai luat o teapa. Nu recomand acest restaurant! PS: Doamna Morgan la Dud afirma ca adevraul se afla pe undeva la mijloc. Dati-mi voie sa va corectez: adevarul in gastronomie se afla la consumator!

  • Fara foto
    Anne , 28 Iunie 2012

    Morgan la Dud este o experienta trista- cel putin in ce priveste elementul onestitate si transparenta la nota de plata. Calitatea mancarii este buna dar nu este ceva iesit din comun asa cum se povesteste- preturile sunt in schimb piperate. Daca vre-o oragnizati o sindrofie acolo, s-ar putea sa aveti o mica surpriza la nota de plata- nu corespunde cu socotela facut inainte impreuna cu "patronii"- iar pentru un desfasurator normal(ca intr-o societate civilizata) sunteti rugati sa le platiti si impozitul catre stat. Servirea lasa de dorit- iar bucatarul sau patroana (nu va lasati pacaliti de "lugu -lugu" doamnei, care stie sa va prinda in discursul dumneaei de "Lady") daca nu ajung sa scoata ceea ce doresc de la client- devin si agresivi verbal (nu vb din auzite ci din ceea ce am "experimentat" acolo).

  • cristian gavan
    cristian gavan (Bucatar) , 11 Mai 2012

    Un restaurant cu o ambianta linistitoare, ce sa va mai spun am fost frumos impresionat si de servicii si de mancare. Bravo, sper sa pastrati standardul asta mereu!

  • Fara foto
    Daniela , 22 Februarie 2012

    am fost azi la acest restaurant si am ramas cu o parere pozitiva -amenajare,atmosfera,mancare,servicii. Am servit saramura de peste la recomandarea amicului de la masa-File de crap, mamaliguta, ardei iute, ardei gras, rosie,mancare proaspata,f buna, mamaliguta calda. Desertul,un spectacol!Lapte de pasare :-) si limonada de lime.Restaurantul vi-l recomand cu caldura :-)!

  • Fara foto
    Stea , 31 Ianuarie 2012

    Restaurantul Morgan la Dud este un loc foarte special si cu totul deosebit in peisajul bucurestean pornind de la ambientul general, muzica, servire, atentia pentru detalii. Totul denota un bun gust desavarsit si este evidenta preocuparea pentru fiecare client. Am citit comentariile de mai jos si am sesizat cu tristete ca exista un public care nu este inca pregatit sa asimileze si sa aprecieze un restaurant de acest calibru....probabil e vorba de persoane care sunt atat de confortabile cu locatiile din mall, de genul kfc sau alte variante de tip fast food....va mai dura ceva vreme pana cand vor depasi blocajul psihic generat de consumul de junk food.

  • Fara foto
    VIOLETA ILEANA T. , 31 Ianuarie 2012

    Eu am fost prea multumita ca sa cred acest grup frustrat. Si cu siguranta voi merge in continuare pentru ca locul arata super, mancarea e delicioasa si servita elegant (pentru unii cu ceafa groasa e satisfacator un gratar la marginea padurii; s-au gandit ca il gasesc la Dud dar locul e prea elegant). Atmosfera este intima, un plus pentru separe, iar preturile sunt echilibrate, cantitatea fiind mai mult decat acceptabila; "conteaza ce mananci si sa te saturi" nu "cat mananci si sa te imbuibi". Copilului meu i-a placut foarte ce a servit (si la cum arata restaurantul si mancarea am avut mare incredere sa ii dau sa manance acolo). Totul poate fi vazut, depinde ce vrei sa vezi si cu ce ochi privesti. Frustrarea poate fi si tratata daca esti mai fericit.

  • Fara foto
    Dan I. , 31 Ianuarie 2012

    In urma comentariilor de mai jos, nu pot decat sa scriu urmatoarele remarci, chiar de la fata locului, fiind tot un musafir al respectabiliului restaurant. Eram impreuna cu prietena mea, chiar langa masa de 8 persoane, de la care au pornit comentariile cu Green Apple. Eram acolo cand au intrat cele 8 persoane. Chiar de la inceput au avut o atitudine extrem de nerezonabila fata de chelner, fata de ambianta. Eu cred ca erau porniti pe scandal, inca de la inceput. Mai tin mimte ca 8 persoane au comandat numai 2 feluri de mancare...parca ceafa de porc cu cartofi prajiti. Chiar am comentat cu prietena mea vis a vis de preferintele culinare si fata de limbajul pe care, in mod normal, la Morgan la Dud, nu l-am mai auzit vreodata. Parerea mea este ca erau niste hamburgheristi si saormari care nu au ce cauta intr-un asemenea loc fin si deosebit. Eu vin aici de cand s-a deschis, in vara, si nu am nici o nemultumire. Patronii sunt niste oameni fini si care tin cu clientii. Rusine site-ului ca dati drumul unor asemenea comentarii boschetaresti. Hruba? Mizerie? Nicidecum. Verificati domnilor inainte sa prejudiciati imagine pe nedrept.

  • Fara foto
    Morgan la Dud , 30 Ianuarie 2012

    Ne pare rau de cele auzite si intamplate in noul nostru restaurant. Ca in orice disputa, adevarul poate fi la mijlocul drumului, cu mentiunea ca prioritara este parerea prietenilor nostri. Pentru noi aceasta remarca poate contine si un sambure de adevar pe care suntem gata sa-l verificam si sa-l remediem de indata. Preturile pentru o parte dintre noi sunt "de fite" pentru cea mai mare parte sunt extrem de modice. Ne adresam celei de-a doua categorii. Se vrea un loc intim in care sa te vezi cu prietenii, unde sa nu fii deranjat in orice minut, se vrea un loc familiar in care cu discretie si amabilitate poti sa comunici toate ofurile tale "si mai bune si mai rele" si care cu diplomatie sa le faci pe toate sa fie cat mai bune. Noi am incercat si vom incerca in continuare sa fim acolo unde suntem si unde cu drag va asteptam in continuare. PS Chiar daca a fost o neantelegere intre serverul nostru si masa la care au participat acesti 3 recenzori, limbajul si acuzele colaterale nu sunt de loc justificate. Vom tine cont de ele chiar daca au fost spuse "la suparare". Cu stima Morgan la Dud

  • Fara foto
    Andree , 21 Ianuarie 2012

    O experienta neplacuta.... localul se vrea a fi "de fite" dar este o hruba in care te izbeste mirosul de mancare si ulei ars inca de la intrare, dupa o ora de stat aici hainele capata un miros insuportabil.Chelnerii sunt sub orice critica, zici ca sunt picati din luna, nu au habar de nimic de preparatele din meniu, servirea la fel, trebuie sa comanzi de doua ori sa vina ceva, insa preturile....sunt INACCEPTABIL de mari pentru calitatea preparatelor si servire.Baia este "de fite" dar persista un miros de hazna, de canal.Pe scurt este de evitat acest loc.

  • Fara foto
    George , 21 Ianuarie 2012

    Nu faceti greseala. Comentariile negative pe care le-am citit (inclusiv din anii anteriori) ramin adevarate si astazi. Servirea sub orice critica: - cu toate ca ai sonerie wireless la masa, e mai bine sa n-o folosesti, cred ca streseaza cerebelul chelnerului, altfel nu-mi explic atitudinea absolut execrabila pe care o afiseaza - ai mare grija sa nu comanzi ceva ce nu e pe meniu; daca pe meniu scrie ca Green Tea e cu gheata, sa NU indraznesti sa ceri fara gheata pentru ca te vei trezi pe nota cu un suc in plus (si nu e ieftin); de ce ? pentru ca, citez: "nu ma pot scade pa inventar cu sucu', ca daca n-am pus gheata am pus mai mult suc" - nu cere sa vorbesti cu un sef de sala sau echivalentul, nu locuieste acolo - nu face observatie ca ti-a fost pus ceva in plus pe nota, te trezesti ca-ti arunca banii inapoi pe masa, si te trezesti si admonestat Pacat de atmosfera care, desi reusita, nu reuseste sa acopere restul de mizerie ascunsa sub pres. Nu recomand.

  • Fara foto
    oana , 07 August 2011

    Totul este facut in graba, nimic nu este original. Angajatii sunt mediocri, se fura ca in codru, tot ce ati vazut, cei care ati fost este doar de suprafata...Este de evitat.

  • Fara foto
    Corcodel , 03 Iunie 2011

    N-am fost niciodata inainte la acest restaurant, dar in dupa amiaza asta am fost si nu regret. Pe langa faptul ca m-am vazut cu prieteni dragi pot sa va spun ca arata superb. E de fapt 3 in 1 adica are o terasa super, afara sub dud, cu mese faine si servire ireprosabila, un bar la parter super select, iar cireasa de pe tort etajul 1 un salon de 20 de persoane ce sa mai zic; salon englez cu mult rafinament. preturile super ok, mai ales ca totul este cu stil si mancarea destul de sanatoasa, adica in general pui si curcan, dar si rafinamente argentiniene; o bere 7,5 roni, ceafa de porc 18 roni, desertul casei un soi de tort super bun 18 ron. Muzica buna la nivel de decibeli exact cat trebuie. Daca vrei o seara faina, cu persoana draga sau cu prietenii zau merita sa incerci ca nu o sa regreti.

  • Fara foto
    Gelu , 26 Mai 2011

    Am aflat intamplator ca restaurantul se redeschide. Se va numi Morgan la Dud. Cred ca au ridicat standardul. si de ambient si de calitatea mancarii. Sper. Nu stiu cand, dar cred ca luna asta, mi-a spus cineva ca se deschide. Se pare ca lucrurile sunt cu totul altfel. Arata super.

  • Fara foto
    carmen , 10 Decembrie 2010

    Cea mai proasta sevire.Nu recomand nimanui acest restaurant.Mancare incalzita la microunde.Jalnic

  • Fara foto
    Valentin , 29 Martie 2010

    Subscriu ultimelor 3 comentarii. Nu va duceti decat daca vreti sa va enervati. Locatia arata bine, muzica este relativ OK, dar in schimb preturile sunt maricele, macarea mediocra si servirea execrabila. Pot spune ca am fost in destul de multe restaurante, de toate categoriile, dar servire mai proasta si mai in scarba ca aici nu am mai intalnit.

  • Fara foto
    RUXANDRA , 08 Decembrie 2009

    Bucataria este foarte foarte insalubra. Nu te gandesti pana nu ai ocazia sa vezi si din pacate nu iti imaginezi ce mananci. Oameni buni, credeti-ma, e infect! Ocoliti-l cat puteti!

  • Fara foto
    Dan Alex , 18 August 2009

    Tocmai ne-am intors flamanzi de la Restaurantul "la DUD", pentru ca dupa 50 de minute de asteptare, timp in care un ospatar s-a dus la SuperMarket sa cumpere ficatei (comandasem ficatei cu piure) a sosit mancarea pe care oricum nu o puteai manca. Pana nu demult mancarea si serviciile erau bune, de carand insa s-au majorat preturile, portiile s-au micsorat si timpul de asteptare a crescut. Un lucru e cert: nu vom mai reveni la acest Restaurant

  • Fara foto
    cristi postolache , 02 Iulie 2009

    Restaurantul indeplineste aproape toate cerintele unei "tepe" adevarate - mancare de proasta calitate - cantitati foarte mici - preturi exagerate (22 de lei pentru 200 gr de piept de pui la gratar, 5.5 lei pentru o rosie taiata felii - "salata de vara", 4 lei pentru un cartof bucatele (natur)) - servire greoaie si de proasta calitate (nu functioneaza pos-ul de card, chelneri nereceptivi si obraznici) Toate astea le-am "savurat" ieri pe 01.06.2009. Va dau data pentru ca sunt sigur ca "la dud" e un restaurant dinamic, permanent in schimbare. Eu zic ca e timpul sa mai creasca preturile....

  • Fara foto
    Simos (Chef de cuisine) , 12 Iunie 2009

    Trebuie sa revin cu o experienta recenta. Mie imi place La Dud la nebunie. Mancarea este extraordinara, mai ales pastele si deserturile, dar de fapt cam tot ce am mancat aici a fost delicios. Ultima data am ales "Somon in foietaj", langa o garnitura de legume la gratar. Foarte foarte bun. Doar ca pt a ma infrupta din acest festin a cam trebuit sa ma lupt cu un ospatar hotarat sa imi ofere un gratar. De fapt incerca sa ne convinga pe toti de la masa. Cum ca pregatirea unui gratar dureaza mult mai putin ... deci, se gandea la binele nostru :). Norocul nostru ca nu ne-am lasat nicidecum dup sfatul lui. Si bine am facut :) A meritat lupta. Intre timp am aflat ca asa face cu toata lumea. Haios si foarte de treaba este seful de sala, care l-a mustruluit intr-un stil caragialesc pe "simpaticul" chelner, care in afara acestui incident, a fost chiar OK. Sigur il are bucatarul cu ceva la mana :). Cu toate acestea, nu pot decat sa va recomand din tot sufletul "La Dud". Mie imi place :)

  • Fara foto
    Simos (Chef de cuisine) , 25 Martie 2009

    Un loc aerisit si confortabil, iar mancarea delicioasa :) Pastele sunt foarte bune, intr-adevar sunt paste facute in case. Iar cineva zicea de nuca glace ...o nebunie, super bun.

  • Fara foto
    Mihaela76 (Chef de cuisine) , 29 Iulie 2008

    Atmosfera este incalzita de muzica din anii '80-'90, precum si concerte la pianina, cu muzica romaneasca veche.

  • Fara foto
    Alina Adumitroaei , 04 Iulie 2008

    Atmosfera intima si prietenoasa. Mancarea e delicioasa.

  • iuliana tarnoveanu
    iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 17 Iunie 2008

    Restaurantul ofera si o serie de servicii aditionale clientilor sai. Pentru a-si arata gratitudinea fata de clientii restaurantul le-a pregatit carduri de fidelitate, gold care asigura 10% reducere pentru orice consumatie si clasic, care permite obtinerea unor reduceri in baza unor puncte acumulate. Iar cei care detin o companie in zona Rosetti (Armeneasca, Universitate, Batistei, Piata Gemeni) pot beneficia de servicii de catering pentru masa de pranz. Astfel ca daca ai pofta de La Dud, dar nu ai timp restaurantul vine la tine. Preturile nu sunt mari. Aperitivele si supele incep de la 6 lei. Salatele in portii satioase se incadreaza intre 12 lei, cea de pui sau de ton si 18 de lei, cea de fructe de mare. Iar o salata interesanta este cea de andive cu sos de gorgonzola si nuci (13 lei). Pastele sunt toate facute in casa, spaghete, tagliatele, ravioli... toate formele si gusturile, cu preturi intre 9,5 lei, Spaghete AOP (cu ustutoi, ulei de masline si pepperoncini) si 20 de lei. Delicioasa si conopida la cuptor, cu legume si o crusta serioasa de branza deasupra. Produsele din peste incep de la 20 de lei, iar cel mai scump fel de mancare este un gril mix la 29 de lei. Iar carnurile facute la gratar, snitel, fripturi la cuptor sau cu sos bogat costa intre 13 si 27 de lei cele de pui si intre 28 si 38 de lei cele de vita, porc si berbecut. O portie de garnitura costa intre 5 si 7,5 lei, cu o lista cuprinzatoare de legume sote sau pentru cine prefera o salata, intre 3 si 5,5.

  • Fara foto
    Roxana (Chef de cuisine) , 12 Iunie 2008

    Mancarea este buna si gustoasa, portiile satiose si locul este retras si linistit.Preturile nu sunt mari. Recomand Nuga glace (inghetata cu nuca si migdale facuta in casa), Papanasi cu dulceata de casa (la alegere in functie de sezon intre afine, gutui, pere sau prune) si mai ales Panna cotta cu mango caramelizat (foto).

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii



Adauga reteta