festivalul blogurilor gustoase

autor:

Fara foto

» » MARCO POLO

MARCO POLO

Constanta - STR. SARMIZEGETUZA NR. 2

Alte restaurante din zona

RESTAURANTUL ESTE LOCUL IDEAL SA MANANCI.ORICE MANCARE ESTE DELICIOASA
 • 9 impresii despre restaurantul MARCO POLO
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  ionescu mara , 26 Iulie 2013

  Da, corect. Salariu este intre 500 si 800 lei, dar fiecare pleaca dupa tura cu 200 lei minum in buzunar.Am un amic care lucreaza acolo si e om de minum 60 de milioane vechi pe luna. Lucreaza la ei de ani de zile si e super multumim. Nu mai vorbiti sa nu adormiti daca nu cunoasteti problema.

 • Fara foto
  Simona Mazur , 24 Mai 2013

  Foarte dezamagita! Ospatatul iti vinde piine plata drept focaccia, nici urma de rozmarin sau cristale de sare pe deasupra. Meniul e sub orice critica: diferite feluri de friituri cu acelasi sos. Sosul trebuia sa aiba si ciperci de padure, am primt ciuperci din conserva. Am fost intrebati ce dorim sa bem inainte sa alegem mincarea...eu stiu ca vinl se alege in functie de ce maninci si nu invers. IRestaurantele bune au 4-5 feluri de gustari calde sau reci si 4-5 feluri principale care sint facute in functie de sezon* ce legume apar, ce carne este mai bune, ce fructe de mare,scoici in lunile cu litera R si asa mai departe. Eu zic ca proprietarul sa trimita bucatarii le cursuri de specializare. Decorul este frumos, atmosfera relaxanta, dar mincarea lasa de dorit . Nu o sa revin la Marco Polo, nu pentru ca stau in strainatate, dar restaurantul dezamageste profund.

 • Fara foto
  elena , 13 Octombrie 2011

  mananc cu placere de fiecare data in acest restaurant si in afara de preparatele din carne de porc le-am cam incercat pe toate si vreau sa spun k nu e ceva care sa nu-mi fi placut. preturile nu sunt mari avand in vedere calitatea si cantitatea portiilor iar personalul e foarte serviabil.

 • Fara foto
  Remus , 02 Septembrie 2011

  "marco polo" un restaurant cu o servire ireprosabila dar in spatele culisei se afla o proprietate de sclavi si sclave cu un salariu de mizerie intre 500 si 800 ron la un progam de 24 cu 24 si cu o exploatare maxima a personalului din bucatarie .atentie dl patron pacat de personal!

 • valentina ionita
  valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 Aprilie 2009

  Este o locatie minunata.Mancarea este excelenta,servirea prompta,atmosfera placuta.Pentru mesele festive organizarea este fara cusur.

 • Fara foto
  anca (Bucatar sef) , 25 Martie 2009

  Este foarte buna mancarea, portiile sunt foarte mari si compenseaza pretul. Recomand fructele de mare si ciorbitele, mai ales cea de pui. Ambianta placuta si design modern.

 • Wassabi
  Wassabi (Maestru bucatar) , 23 Martie 2009

  Este super. Mancarea e excelenta, servirea e de clasa. Preturile nu mi s-au parut de loc mari, data fiind generozitateas portiilor cat si calitatea lor. Singurul inconvenient ar fi timpul de asteptare mai mare (cand restaurantul e plin e normal sa dureze mai mult pana vine comanda).

 • Criss_love
  Criss_love (Chef de cuisine) , 17 Martie 2009

  Asa e costa, dar mananci foarte mult. Am spus o data, ca ar trebui totusi mai putina mancare la o portie, asa si pretul ar ceva mai mic. In rest, e frumos amenajat si intradevar trebuie sa astepti sau sa ai noroc, sa gasesti o masa libera. Marco Polo este un rest. foarte cunoscut de constanteni.

 • Fara foto
  Mihaela , 17 Octombrie 2008

  Atmosfera este una de 5 stele de cand l-au renovat. Mancarea este excelenta; la fel si servirea. Ca probleme: nu prea gasesti loc daca mergi acolo seara si la telefon nu face rezervare si preturile sunt un pic cam piperate fata de cum era la inceput. Il recomand ptr o iesire romantica sau ptr o aniversare.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

146 din
Constanta

PARC

2 comentarii

Specific Nespecificat

COLONADELOR

7 comentarii

Specific International


Adauga reteta