»

Cuvinte cautate "ciorba-de-miel"

Retete culinare
  • Ciorba de miel

    Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele hrănitoare

    0 comentarii

  • Ciorba de miel bihoreana

    Se pune la fiert carnea de miel in apa cu sare.Cain fierbe se ia spuma formata... Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea mare. Morcovii

    6 comentarii

  • Ciorba de miel - reteta casei

    Gatul,partile mai subtiri ale picioarelor, capatana, cateva bucati de coasta,se spala bine,se portioneaza corespunzator si se pun la

    13 comentarii

  • Ciorba de miel

    Se curata leguminoasele si se toaca marunt, la fel se procedeaza si cu ceapa. Carnea se spala si se va portiona corespunzator, se spala

    2 comentarii

  • Ciorba de miel ardeleneasca

    mod de preparare se pune o oala la foc cu apa și sare, la care se adauga ceapa morcovi și țelina,curațate și taiate marunt și

    9 comentarii

  • CIORBA DE MIEL

    Pentru o ciorba de 3-4 l, este suficient capul, daca acesta este intreg, cu putin git si capetele osoase ale pulpelor,sau circa 1/2

    1 comentariu

  • Ciorba de miel

    Preparare: taiem carnea de miel bucatele mici si o clatim bine cu apa rece. Ceapa se toaca fin si morcovul se curata si se da pe

    13 comentarii

  • Ciorba de miel

    Morcovii, patrunjelul, telina, ardeiul si ceapa se curata, se taie si se calesc in putin ulei. Se adauga carnea de miel si se fierbe

    0 comentarii

  • Ciorba de miel

    Se pune carnea la fiert,se spumeaza.Se adauga 2 cepe uscate si morcov taiate marunt.Cand a fiert morcovul se pune ceapa verde taiata

    5 comentarii

  • Ciorba de miel

    -se fierbe carnea de miel,(eu am fiert0o la oala cu presiune)dupa ce a fiert, adaugam legumele radacinoase ,maruntite sau date pe razatoare

    8 comentarii

  • ciorba de miel (reteta traditionala)

    se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

    3 comentarii

  • CIORBA DE MIEL sau IED

    Carnea de miel sau ied se curata f. bine , se spala si se pune la fiert in apa rece. Daca folositi si capatana (care este f. buna)se

    2 comentarii

  • Ciorba de miel

    Pentru o ciorba de 3-4 l, este suficient capul, daca acesta este intreg, cu putin git si capetele osoase ale pulpelor,sau circa 1/2

    3 comentarii

  • Ciorba de bureti (maruntaie de miel)

    Mielul taiat cu o zi mai devreme si pus in cinghel la zvantat il aducem la tocator si cu oarece respect fata de mama Natura il transam

    2 comentarii

  • CIORBA DE MIEL CU MACRIS

    Carnea se pune in 2 l apa rece ,impreuna cu o ceapa taiata marunt si o lingurita rasa de sare si se fierbe circa 50 minute.Macrisul,

    1 comentariu

  • Ciorba de maruntaie de miel

    Se curata, se spala zarzavatul si se aseaza intr-o oala cu apa la foc. In cazul cind sunt oase ramase de la mincare, se spala si se

    0 comentarii

  • Ciorba de miel

    Se pune carnea de miel la fiert, iar dupa ce s-a scos spuma se pune zarzavatul, ceapa verde taiata marunt si o cescuta de orez ales

    0 comentarii

  • Ciorba de miel cu ardei gras

    Se taie in bucati potrivite carnea si se pune la fiert cu 3-4 litri de apa. Cind a dat in clocot se spumuieste. Se taie morcovul si

    0 comentarii

  • Ciorba de miel cu smintina si zeama de lamiie

    Se pune carnea de miel la fiert in apa cu sare. Cind incepe sa dea primul clocot, se spumuieste si se adauga morcovii, patrunjelul si

    0 comentarii

  • Ciorba de miel a la grec

    Carnea se portioneaza, se spala, se opareste in apa fierbinte, apoi se spala in cîteva ape reci. Zarzavatul se curata, se spala si

    0 comentarii

  • ciorba de miel

    Oasele se spala bine si se pun la fiert in apa rece cu putina sare. Zarzavatul se curata, se spala si se taie cubulete. Cand ciorba

    0 comentarii

  • ciorba de miel cu macris

    Carnea se pune in 2 l apa rece ,impreuna cu o ceapa taiata marunt si o lingurita rasa de sare si se fierbe circa 50 minute.Macrisul,

    0 comentarii

  • Ciorba De Miel

    Se pune carnea la fiert, se i-a spuma, intre timp se caleste ceapa in putin ulei, doar ca sa devina aurie se adauga morcovul taiat pai,

    0 comentarii

  • ciorba cu carne de miel(a la grec)

    Carnea se fierbe in apa (3 l) cu sare. Se adauga morcovii, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel si ceapa inabusite in ulei. Carnea

    0 comentarii

  • ciorba cu carne de miel

    Carnea se fierbe in apa (3 l) cu sare. Se adauga morcovii, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel si ceapa inabusite in ulei. Carnea

    0 comentarii

  • Ciorba de miel ca la jupinesti - Gorj

    Dupa spalare, se pune in oala de pamint, carnea de miel portionata; dupa primele clocote si dupa spumuire se adauga legumele ( fara

    0 comentarii

  • Sidonia Toncean ne ofera: CIORBA de MIEL cu MACRIS

    O ciorba delicioasa, perfecta pentru masa de Paste. Ingredientul inedit la aceasta ciorba este macrisul, care speram sa va placa.

    1 comentariu

  • Beneficiile leuşteanului

    Usor de recunoscut, leusteanul are culoarea verde viu si un  miros inconfundabil, devenind astfel foarte folosit la ciorbe si preparate cu carne de miel, carora le da un gust si o aroma aparte.

    15 comentarii

  • Arta combinarii condimentelor

    Cu totii stim ca secretul succesului unei retete nu sta doar in urmarea pas cu pas a instructiunilor, dar si in creativitatea de care suntem in stare. Cel mai usor mod de a experimenta cu gatitul in fiecare zi este a combina cat mai

    25 comentarii

  • Cum gatim cu carnea de miel

    Suntem obisnuiti ca de Paste sa consumam multa carne de miel. Dar nu multi stiu ca, de fapt, carnea de miel are foarte multe beneficii de sanatate!

    3 comentarii

  •   1   2 »


Adauga reteta
Revista blogurilor
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:

Chec pufos cu oreo

Chec pufos cu oreo

Incingeti cuptorul electric la 175-180 grade , cu ventilatie 150 grade , gaz treapta 2 Intr-o punga zdrobiti 5-6 biscuiti ( bucatele

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu glazura de zmeura

Prajitura cu glazura de zmeura

1.Se prepara primul blat din bisscuiti.Se dau la robot biscuitii apoi se framanta cu margarina Unirea Original moale si mierea de albine,pana

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri