»

Retete "ciorba-radauteana"

Retete culinare
  • Ciorba Radauteana

    Punem mai intai carnea la fiert intr-o oala de 6litri si intre timp curatam si spalam tot zarzavatul pentru ciorba.Dupa ce am spumuit(am

    32 comentarii

  • Ciorba radauteana

    Puiul curatat,transat, se da la fiert in apa clocotita.Dupa un clocot, schimbi apa, de data asta sa fie apa rece. Spumuiesti supa, adaugi

    5 comentarii

  • Ciorba radauteana,.de Bihor

    Se taie bucati carnea de pui si se pune la fiert in apa cu sare. Intre timp curatam zarzavatul si taiem felii legumele. Un morcov

    20 comentarii

  • Ciorba radauteana

    Intr-o oala se pune la fiet pieptul de pui,se i-a spuma de la suprafata,se adauga morcovul,ceapa si radacina de patrunjel,acestea fiind

    3 comentarii

  • Ciorba radauteana - original

    Pentru ca sunt din Radauti,m-am gandit sa pun o reteta originala de ciorba radauteana,vazand cat de mult s-a transformat aceasta ciorba

    34 comentarii

  • Ciorba radauteana,reteta casei

    Aceasta ciorba se mai cheama si "Ciorba de burta falsa". Luam pieptul de pui si il curatam de eventualele pielite si il spalam de singe.Morcovii,telina,ceapa

    3 comentarii

  • Ciorba radauteana

    Se pun la fiert, in aproximativ 2,5 l apa, pulpele si legumele, cu o lingura de sare si cubul  Knorr Gaina. Se lasa sa fiarba

    111 comentarii

  • Ciorba radauteana

    Am pus la fiert jumătatea de pui (pentru ca puiul era din comerţ, eu am adaugat şi un pic de grăsime de gaină de curte pe care

    1 comentariu

  • Ciorba radauteana

    Pulpele de pui se curata, se spala si se portioneaza. Se pun la fiert intr-o oala cu apa.Se curata spuma atunci cand aceasta se formeaza,

    15 comentarii

  • CIORBA RADAUTEANA

    Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga zarzavatul intreg,se adauga condimentele

    8 comentarii

  • Ciorba radauteana

    1. Punem pieptul intreg la fiert in oala cu apa. Spumam dupa ce da in clocot, apoi adugam legumele taiate in bucati mari. Condimentam

    26 comentarii

  • Ciorba radauteana

    Curatam ceapa, morcovii, pastranacii si telina. Indepartam cotoarele ardeilor si inlaturam samburii. Spalam toate legumele. Curatam

    7 comentarii

  • Ciorba radauteana

    Punem intr-o oala la fiert morcovul, patrunjelul radacina, telina, ceapa, toti crestati si pieptul de pui taiat fasii subtiri de un

    1 comentariu

  • Ciorba radauteana

    In 6 litri de apa se vor pune mai intai ghearele de pui la fiert-acestea vor da consistenta supei. Apoi se adauga pieptii si legumele.

    8 comentarii

  • Ciorbă rădăuțeană

    Se pun la fiert legumele întregi, pieptul de pui și piperul boabe. Când pieptul s-a fiert, se strecoară zeama. Se taie carnea

    6 comentarii

  • ciorba radauteana

    Se pun la fiert in aproximativ 2,5 l apa,pulpele si legumele , cu o lingura de sare .Se lasa sa fiarba pana ce carnea devine frageda.Se

    7 comentarii

  • Ciorba radauteana

    Se fierbe pieptul de pui impreuna cu morcovul, ceapa, telina si cuburile knorr. Separat se face un sos din smantana, iaurt, 4 galbenusuri

    23 comentarii

  • Ciorba radauteana

    Morcovii se taie pe lungime in 2. Cartofii se taie in 2, la fel si cepele. Se pun la fiert, legumele curatate si taiate (ca in descrierea

    5 comentarii

  • Ciorba Radauteana

    Se fierbe pieptul de pui impreuna cu legumele in 2-3 l de apa cu sare, pana cand carnea este foarte bine fiarta. Se scoate carnea si

    2 comentarii

  • Ciorba Radauteana

    Legumele taiate cubulete, Se lasa sa fiarba. Pe parcurs se aduaga sarea, piperul si condimentele. Cind sunt fierte se se scot legumele

    3 comentarii

  • ciorba radauteana

    Se pun la fiert in aproximativ 2,5 l apa,pulpele si legumele , cu o lingura de sare .Se lasa sa fiarba pana ce carnea devine frageda.Se

    3 comentarii

  • Ciorba radauteana

    Mod de preparare: Se pune la fiert: pieptul de pui,1 morcov,telina,pastarna- cul.Gogosarii la otet se taie cubulete mici, ceilalti

    3 comentarii

  • Ciorba radauteana

    Se pun la fiert toate ingredientele taiate in bucati mari cu sare si knor. Cand carnea se desprende de pe os, se strecoara supa de carne

    1 comentariu

  • CIORBA RADAUTEANA

    Se pun la fiert legumele curatate si taiate in bucati mari impreuna cu puiul (care trebuie sa aiba obligatoriu piept)si se fierb cam

    1 comentariu

  • Ciorba radauteana a la Silvia

    Se spala pieptul de pui si se pune la fiert cu apa impreuna cu morcovul,ardeii,ceapa,sarea se pune de la inceput. Dupa ce s-a fiert

    0 comentarii

  • Ciorba radauteana

    Se spala bine pieptul de pui in mai multe ape si il punem la fiert cu sare. Il lasam sa fiarba pina face spuma iar spuma aceea o eliminam

    0 comentarii



Adauga reteta
Revista blogurilor
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:

Galuste cu caise

Galuste cu caise

Spalati bine cartofii, in coaja si apoi puneti-i la fiert Dupa ce s-au fiert, scurgeti apa si lasati-i la racit Intre timp, desfaceti

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Ciupercile se spala, se rup coditele. Coditele le tocam marunt, ceapa o taiem feliute, verdeturile le tocam fin. Intr-o tigaie punem

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi