»

Retete "ciorba-radauteana"

Retete culinare
  • Ciorba Radauteana

    Punem mai intai carnea la fiert intr-o oala de 6litri si intre timp curatam si spalam tot zarzavatul pentru ciorba.Dupa ce am spumuit(am

    32 comentarii

  • Ciorba radauteana

    Puiul curatat,transat, se da la fiert in apa clocotita.Dupa un clocot, schimbi apa, de data asta sa fie apa rece. Spumuiesti supa, adaugi

    5 comentarii

  • Ciorba radauteana,.de Bihor

    Se taie bucati carnea de pui si se pune la fiert in apa cu sare. Intre timp curatam zarzavatul si taiem felii legumele. Un morcov

    17 comentarii

  • Ciorba radauteana

    Intr-o oala se pune la fiet pieptul de pui,se i-a spuma de la suprafata,se adauga morcovul,ceapa si radacina de patrunjel,acestea fiind

    3 comentarii

  • Ciorba radauteana - original

    Pentru ca sunt din Radauti,m-am gandit sa pun o reteta originala de ciorba radauteana,vazand cat de mult s-a transformat aceasta ciorba

    33 comentarii

  • Ciorba radauteana,reteta casei

    Aceasta ciorba se mai cheama si "Ciorba de burta falsa". Luam pieptul de pui si il curatam de eventualele pielite si il spalam de singe.Morcovii,telina,ceapa

    3 comentarii

  • Ciorba radauteana

    Se pun la fiert, in aproximativ 2,5 l apa, pulpele si legumele, cu o lingura de sare si cubul  Knorr Gaina. Se lasa sa fiarba

    111 comentarii

  • Ciorba radauteana

    Am pus la fiert jumătatea de pui (pentru ca puiul era din comerţ, eu am adaugat şi un pic de grăsime de gaină de curte pe care

    1 comentariu

  • Ciorba radauteana

    Pulpele de pui se curata, se spala si se portioneaza. Se pun la fiert intr-o oala cu apa.Se curata spuma atunci cand aceasta se formeaza,

    15 comentarii

  • CIORBA RADAUTEANA

    Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga zarzavatul intreg,se adauga condimentele

    8 comentarii

  • Ciorba radauteana

    1. Punem pieptul intreg la fiert in oala cu apa. Spumam dupa ce da in clocot, apoi adugam legumele taiate in bucati mari. Condimentam

    26 comentarii

  • Ciorba radauteana

    Curatam ceapa, morcovii, pastranacii si telina. Indepartam cotoarele ardeilor si inlaturam samburii. Spalam toate legumele. Curatam

    7 comentarii

  • Ciorba radauteana

    In 6 litri de apa se vor pune mai intai ghearele de pui la fiert-acestea vor da consistenta supei. Apoi se adauga pieptii si legumele.

    8 comentarii

  • Ciorbă rădăuțeană

    Se pun la fiert legumele întregi, pieptul de pui și piperul boabe. Când pieptul s-a fiert, se strecoară zeama. Se taie carnea

    6 comentarii

  • ciorba radauteana

    Se pun la fiert in aproximativ 2,5 l apa,pulpele si legumele , cu o lingura de sare .Se lasa sa fiarba pana ce carnea devine frageda.Se

    7 comentarii

  • Ciorba radauteana

    Se fierbe pieptul de pui impreuna cu morcovul, ceapa, telina si cuburile knorr. Separat se face un sos din smantana, iaurt, 4 galbenusuri

    23 comentarii

  • Ciorba radauteana

    Morcovii se taie pe lungime in 2. Cartofii se taie in 2, la fel si cepele. Se pun la fiert, legumele curatate si taiate (ca in descrierea

    5 comentarii

  • Ciorba Radauteana

    Se fierbe pieptul de pui impreuna cu legumele in 2-3 l de apa cu sare, pana cand carnea este foarte bine fiarta. Se scoate carnea si

    2 comentarii

  • Ciorba Radauteana

    Legumele taiate cubulete, Se lasa sa fiarba. Pe parcurs se aduaga sarea, piperul si condimentele. Cind sunt fierte se se scot legumele

    3 comentarii

  • ciorba radauteana

    Se pun la fiert in aproximativ 2,5 l apa,pulpele si legumele , cu o lingura de sare .Se lasa sa fiarba pana ce carnea devine frageda.Se

    3 comentarii

  • Ciorba radauteana

    Mod de preparare: Se pune la fiert: pieptul de pui,1 morcov,telina,pastarna- cul.Gogosarii la otet se taie cubulete mici, ceilalti

    3 comentarii

  • Ciorba radauteana

    Se pun la fiert toate ingredientele taiate in bucati mari cu sare si knor. Cand carnea se desprende de pe os, se strecoara supa de carne

    1 comentariu

  • CIORBA RADAUTEANA

    Se pun la fiert legumele curatate si taiate in bucati mari impreuna cu puiul (care trebuie sa aiba obligatoriu piept)si se fierb cam

    1 comentariu

  • Ciorba radauteana a la Silvia

    Se spala pieptul de pui si se pune la fiert cu apa impreuna cu morcovul,ardeii,ceapa,sarea se pune de la inceput. Dupa ce s-a fiert

    0 comentarii

  • Ciorba radauteana

    Se spala bine pieptul de pui in mai multe ape si il punem la fiert cu sare. Il lasam sa fiarba pina face spuma iar spuma aceea o eliminam

    0 comentarii



Adauga reteta
Revista blogurilor
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:

Sos de ceapa cu ficatei de pui si piure de cartofi

Sos de ceapa cu ficatei de pui si piure de cartofi

Se curata ceapa si se toaca foarte marunt, ficateii se spala si se lasa in apa rece 10 minute, si inca 10 minute in lapte rece (pentru

0 voturi    0 comentarii
30 min
Sosuri
Taitei cu spanac si somon

Taitei cu spanac si somon

Se pun taiteii la fiert intr-un vas cu apa. Intre timp, se caleste spanacul cateva minute cu putin unt. Separat, se prepara somonul

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste