»

Cuvinte cautate "ciorba-radauteana"

Retete culinare
  • Ciorba radauteana,.de Bihor

    Se taie bucati carnea de pui si se pune la fiert in apa cu sare. Intre timp curatam zarzavatul si taiem felii legumele. Un morcov

    20 comentarii

  • Ciorba radauteana

    Intr-o oala se pune la fiet pieptul de pui,se i-a spuma de la suprafata,se adauga morcovul,ceapa si radacina de patrunjel,acestea fiind

    3 comentarii

  • Ciorba radauteana - original

    Pentru ca sunt din Radauti,m-am gandit sa pun o reteta originala de ciorba radauteana,vazand cat de mult s-a transformat aceasta ciorba

    36 comentarii

  • Ciorba radauteana,reteta casei

    Aceasta ciorba se mai cheama si "Ciorba de burta falsa". Luam pieptul de pui si il curatam de eventualele pielite si il spalam de singe.Morcovii,telina,ceapa

    3 comentarii

  • Ciorba radauteana de ciuperci

    Legumele le curatam si le taiem fasii sau le radem pe razatoarea mare , iar ceapa o lasam intreaga (o aruncam dupa ce fierbe). Le punem

    2 comentarii

  • Ciorba radauteana

    Se pun la fiert, in aproximativ 2,5 l apa, pulpele si legumele, cu o lingura de sare si cubul  Knorr Gaina. Se lasa sa fiarba

    111 comentarii

  • Ciorba radauteana

    Am pus la fiert jumătatea de pui (pentru ca puiul era din comerţ, eu am adaugat şi un pic de grăsime de gaină de curte pe care

    1 comentariu

  • Ciorba radauteana

    Se fierbe pieptul de pui impreuna cu morcovul, ceapa, telina si cuburile knorr. Separat se face un sos din smantana, iaurt, 4 galbenusuri

    23 comentarii

  • Ciorba radauteana

    Morcovii se taie pe lungime in 2. Cartofii se taie in 2, la fel si cepele. Se pun la fiert, legumele curatate si taiate (ca in descrierea

    5 comentarii

  • Ciorba Radauteana

    Se fierbe pieptul de pui impreuna cu legumele in 2-3 l de apa cu sare, pana cand carnea este foarte bine fiarta. Se scoate carnea si

    2 comentarii

  • Ciorba Radauteana

    Legumele taiate cubulete, Se lasa sa fiarba. Pe parcurs se aduaga sarea, piperul si condimentele. Cind sunt fierte se se scot legumele

    3 comentarii

  • Ciorba radauteana

    Pulpele de pui se curata, se spala si se portioneaza. Se pun la fiert intr-o oala cu apa.Se curata spuma atunci cand aceasta se formeaza,

    15 comentarii

  • CIORBA RADAUTEANA

    Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga zarzavatul intreg,se adauga condimentele

    8 comentarii

  • Ciorba radauteana

    1. Punem pieptul intreg la fiert in oala cu apa. Spumam dupa ce da in clocot, apoi adugam legumele taiate in bucati mari. Condimentam

    28 comentarii

  • Ciorba Radauteana

    Punem mai intai carnea la fiert intr-o oala de 6litri si intre timp curatam si spalam tot zarzavatul pentru ciorba.Dupa ce am spumuit(am

    32 comentarii

  • Ciorba radauteana

    Curatam ceapa, morcovii, pastranacii si telina. Indepartam cotoarele ardeilor si inlaturam samburii. Spalam toate legumele. Curatam

    7 comentarii

  • Ciorba radauteana

    Punem intr-o oala la fiert morcovul, patrunjelul radacina, telina, ceapa, toti crestati si pieptul de pui taiat fasii subtiri de un

    1 comentariu

  • Ciorba radauteana

    In 6 litri de apa se vor pune mai intai ghearele de pui la fiert-acestea vor da consistenta supei. Apoi se adauga pieptii si legumele.

    8 comentarii

  • Ciorba Radauteana

    Carnea de pui o spalam si o punem in apa rece la foc, pana cand se ridica spuma deasupra! Intr-o alta oala, eu am folosim una sub presiune,

    0 comentarii

  • Ciorba radauteana

    Puiul curatat,transat, se da la fiert in apa clocotita.Dupa un clocot, schimbi apa, de data asta sa fie apa rece. Spumuiesti supa, adaugi

    5 comentarii

  • Ciorbă rădăuțeană

    Se pun la fiert legumele întregi, pieptul de pui și piperul boabe. Când pieptul s-a fiert, se strecoară zeama. Se taie carnea

    6 comentarii

  • ciorba radauteana

    Se pun la fiert in aproximativ 2,5 l apa,pulpele si legumele , cu o lingura de sare .Se lasa sa fiarba pana ce carnea devine frageda.Se

    7 comentarii

  • ciorba radauteana

    Se pun la fiert in aproximativ 2,5 l apa,pulpele si legumele , cu o lingura de sare .Se lasa sa fiarba pana ce carnea devine frageda.Se

    3 comentarii

  • Ciorba radauteana

    Mod de preparare: Se pune la fiert: pieptul de pui,1 morcov,telina,pastarna- cul.Gogosarii la otet se taie cubulete mici, ceilalti

    3 comentarii

  • Ciorba radauteana

    Se pun la fiert toate ingredientele taiate in bucati mari cu sare si knor. Cand carnea se desprende de pe os, se strecoara supa de carne

    1 comentariu

  • CIORBA RADAUTEANA

    Se pun la fiert legumele curatate si taiate in bucati mari impreuna cu puiul (care trebuie sa aiba obligatoriu piept)si se fierb cam

    1 comentariu

  • Ciorba radauteana a la Silvia

    Se spala pieptul de pui si se pune la fiert cu apa impreuna cu morcovul,ardeii,ceapa,sarea se pune de la inceput. Dupa ce s-a fiert

    0 comentarii

  • Ciorba radauteana

    Se spala bine pieptul de pui in mai multe ape si il punem la fiert cu sare. Il lasam sa fiarba pina face spuma iar spuma aceea o eliminam

    0 comentarii

  • Vestita ciorba radauteana si secretele ei

    De mai bine de 17-18 ani, oricand vine vorba de Radauti, ne gandim si la ciorba radauteana, una dintre cele mai savuroase si consistente ciorbite romanesti.  Cum se face si unde a aparut ea? Cititi mai jos!

    37 comentarii

  • Ciorbe si borsuri celebre din bucataria romaneasca

    Ciorbele romanesti sunt absolut delicioase, nu este de mirare ca au devenit intr-atat de populare. Ne-am gandit ca pentru aceasta vreme racoroasa este perfecta o ciorba romaneasca, sanatoasa si care te incalzeste instantaneu.

    38 comentarii

  •   1   2 »
Adauga reteta
Revista blogurilor
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:

Mini baghete cu cartofi, usturoi si cascaval afumat

Mini baghete cu cartofi, usturoi si cascaval afumat

Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cuburi. Ii punem la fiert in apa cu putina sare iar cand sunt fierti pe jumatate ii scoatem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Chifle cu surprize

Chifle cu surprize

Pentru aluat, aducem ingredientele la temperatura camerei cu cel putin o ora inainte de demararea procesului tehnologic. Cernem faina

0 voturi    0 comentarii
1h
Sandviciuri