Se curata si se spala cartofii, ciupercile, ardeiul, pastarnacul, morcovul si ceapa.
Cartofii se taie cubulete, ciupercile le-am lasat intregi caci erau mici (se pot taia daca sunt mai mari), pastarnacul si morcovii se taie rondele iar ceapa julien.
Se aseaza toate legumele intr-o tava pentru cuptor, se adauga ulei, sare si se condimenteaza. Se amesteca, se toarna deasupra apa fierbinte, si se introduce in cuptorul preincalzit.
Se lasa la cuptor 30-45 minute.
Sunt minunate.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii