Brinza data prin sita sau bine sfarimata cu furculita se amesteca cu faina, malaiul, sarea si ouale puse unul cite unul, iar la urma laptele. Aceasta compozitie se toarna intr-o tava bine unsa si presarata cu faina. Se coace la foc potrivit. Se taie in bucati patrate. In farfuria in care se serveste se toarna smintina, apoi se asaza bucatile de alivenci, date prin unt incalzit. Deasupra se toarna din nou smintina, amestecata cu o lingurita de faina. Se mai da la cuptor ¼ ora sa se rumeneasca.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii