Ingredientele se amesteca si aluatul obtinut se pune la frigider timp de 20 minute.
Se intinde o foaie de aproximativ 3 mm.Se taie dupa cum se doreste.Se poate unge la suprafata usor cu o pensula, cu un amestec de ou batut.
Tava nu se tapeteaza! Aluatul e destul de gras.
Se coc la temperatura mare 380'F - 200'C in cuptor aproximativ 15+ minute.
Reteta cel mai des am utilizat-o pentru saratele, la care se presara branza, cascaval si/sau doar chimen deasupra inainte sa se dea la cuptor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii