autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Aluat fraged pentru pizza fara drojdie

Autor: Dragoe Ana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Dragoe Ana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
250 ml. iaurt,, 100 ml apa,, 100 ml. ulei,, sare,, faina cit cuprinde.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

37 voturi

Mod de preparare

Se amesteca lichidele, sarea si se incorporeaza faina cit sa rezulte un aluat potrivit.


Se da la frigider cel putin 1/2 ora apoi se foloseste normal.Este un aluat crocant si gustos
Retete
Alte retete din Aluaturi si Foietaje

Vafele -Waffles

Intr-un bol se amesteca faina cu praful de copt. Se adauga sarea, zaharul,untul moale si ouale. Se

16 voturi    4 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje

Paine gargarita

Pentru framantare la masina de paine se pun ingredientele in urmatoarea ordine: intai cele lichide(lapte,

8 voturi    7 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

37 voturi

Ingrediente

  • 250 ml. iaurt,
  • 100 ml apa,
  • 100 ml. ulei,
  • sare,
  • faina cit cuprinde.

Raporteaza reteta

Retete
de Dragoe Ana

Tochitura delicioasa

Se taie cuburi toata carnea si se prajesc impreuna.Se scot si fierbinti..se toarna mujedeiul peste

12 voturi    4 comentarii
30 min
Salate

Placinta cu carne

Se calesc carnea si ceapa, apoi se amesteca cu sarea si piperul. Se asaza o foaie de placinta

47 voturi    24 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Prajitura cu ness si foi de bezea

Cele 12 albusuri se bat bine impreuna cu zaharul, (care se adauga in "ploaie"). Se adauga nuca

44 voturi    20 comentarii
2h
Dulciuri diverse


Adauga reteta
Retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine de casa cu lapte si ulei

Paine de casa cu lapte si ulei

Punem toate componentele la temperatura camerei, in bucatarie, cu 1-2 ore inainte de preparare. Incalzim laptele. Preparam maiaua: Zdrobim

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine pufoasa

Paine pufoasa

Diluam drojdia in apa calduta. Atentie apa sa nu fie fiarta ca sa nu stricam drojdia Punem 2-3 linguri de faina si amestecam bine pana

0 voturi    0 comentarii
3h 15 min
Aluaturi si Foietaje