autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Aluat fraged pentru pizza fara drojdie

Autor: Dragoe Ana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 28 mai 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dragoe Ana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
250 ml. iaurt,, 100 ml apa,, 100 ml. ulei,, sare,, faina cit cuprinde.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

35 voturi

Mod de preparare

Se amesteca lichidele, sarea si se incorporeaza faina cit sa rezulte un aluat potrivit.


Se da la frigider cel putin 1/2 ora apoi se foloseste normal.Este un aluat crocant si gustos

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

35 voturi

Ingrediente

  • 250 ml. iaurt,
  • 100 ml apa,
  • 100 ml. ulei,
  • sare,
  • faina cit cuprinde.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Dragoe Ana

Tochitura delicioasa

Se taie cuburi toata carnea si se prajesc impreuna.Se scot si fierbinti..se toarna mujedeiul peste

12 voturi    4 comentarii
30 min
Salate

Placinta cu carne

Se calesc carnea si ceapa, apoi se amesteca cu sarea si piperul. Se asaza o foaie de placinta

47 voturi    24 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Prajitura cu ness si foi de bezea

Cele 12 albusuri se bat bine impreuna cu zaharul, (care se adauga in "ploaie"). Se adauga nuca

44 voturi    20 comentarii
2h
Dulciuri diverse


Adauga reteta
Retete
din Aluaturi si Foietaje
Placinte "Poale-n brâu"

Placinte "Poale-n brâu"

Preparare aluat: Punem drojdia la inmuiat cu 4-5 linguri de lapte caldut,pentru 15-20 de minute. Restul de lapte il punem intr-o

5 voturi    0 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine de casa cu cartofi

Paine de casa cu cartofi

Se fierb cartofii in coaja, se lasa la racit si se curata de coaja, se paseaza ca sa iasa un pireu. Peste cartofi se pune faina si

1 vot    0 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje