autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Aluat fraged pentru pizza fara drojdie

Autor: Dragoe Ana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 28 mai 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se amesteca lichidele, sarea si se incorporeaza faina cit sa rezulte un aluat potrivit.


Se da la frigider cel putin 1/2 ora apoi se foloseste normal.Este un aluat crocant si gustos

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

34 voturi

Ingrediente

  • 250 ml. iaurt,
  • 100 ml apa,
  • 100 ml. ulei,
  • sare,
  • faina cit cuprinde.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Dragoe Ana

Tochitura delicioasa

Se taie cuburi toata carnea si se prajesc impreuna.Se scot si fierbinti..se toarna mujedeiul peste

12 voturi    5 comentarii
30 min
Salate cu carne

Placinta cu carne

Se calesc carnea si ceapa, apoi se amesteca cu sarea si piperul. Se asaza o foaie de placinta

47 voturi    24 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Prajitura cu ness si foi de bezea

Cele 12 albusuri se bat bine impreuna cu zaharul, (care se adauga in "ploaie"). Se adauga nuca

44 voturi    20 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aluaturi si Foietaje
Varzar impletit

Varzar impletit

Pentru inceput se pregateste aluatul. Faina se pune intr-un recipient, iar in mijlocul ei se toarna drojdia (pe care am pus-o intr-un

3 voturi    0 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Chifle cu lapte

Chifle cu lapte

1. Preparam o maia din drojdia dizolvata in laptele caldut si amestecam cu zaharul si cu cele 4 lg de faina. Lasam maiaua la crescut

2 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje