autor:

Andra

» » , Aluaturi si Foietaje, Paste si pizza

Aluat pentru foi lasagne

Autor: Andra (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 23 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Din ingredientele de mai sus se face un aluat moalecare se inveleste intr-un prosop de bucatarie si se lasa aprox. 1/4 ora in frigider.Aluatul se intinde si se taie dupa plac in dreptunghiuri sau se poate taia in bucati de marimea tavii.


Se lasa aprox. 1/2 ora sa se odihneasca.


Se fierbe fiecare foaie aprox. 5 minute atunci cand se foloseste.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

22 voturi

Ingrediente

  • 200g faina alba
  • 2 oua
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura ulei de masline

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Andra

Gratar cu piure de cartofi si sos de visine

Carnea am batut-o , am presarat sare si piper si am pus-o deoparte (mie imi place sa o fac atunci

14 voturi    16 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Pui cu smantana si cus cus

Cus cusul se prepara dupa indicatiile de pe ambalaj. Carnea de pui se inabusa in putin ulei apoi

7 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Cartofi prajiti cu ceapa

Cartofii se curata si se taie felii subtiri si ceapa se taie fideluta. Intr-o tigaie se incalzeste

5 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Paste si pizza
Farfale cu dovleac

Farfale cu dovleac

Se fierb pastele in apa clocotita in care s-a adaugat putina sare si 1 lingura ulei de masline. Se pastreaza ¼ cana din apa

0 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Paste integrale cu ciuperci si sos de bacon cu smantana si salvie

Paste integrale cu ciuperci si sos de bacon cu smantana si salvie

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, scurgem apa de pe ele si le lasam in sita, acoperite cu capac pana preparam sosul

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza