autor:

Andra

» » , Aluaturi si Foietaje, Paste si pizza

Aluat pentru foi lasagne

Autor: Andra (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 23 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Din ingredientele de mai sus se face un aluat moalecare se inveleste intr-un prosop de bucatarie si se lasa aprox. 1/4 ora in frigider.Aluatul se intinde si se taie dupa plac in dreptunghiuri sau se poate taia in bucati de marimea tavii.


Se lasa aprox. 1/2 ora sa se odihneasca.


Se fierbe fiecare foaie aprox. 5 minute atunci cand se foloseste.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

22 voturi

Ingrediente

  • 200g faina alba
  • 2 oua
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura ulei de masline

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Andra

Gratar cu piure de cartofi si sos de visine

Carnea am batut-o , am presarat sare si piper si am pus-o deoparte (mie imi place sa o fac atunci

14 voturi    16 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Pui cu smantana si cus cus

Cus cusul se prepara dupa indicatiile de pe ambalaj. Carnea de pui se inabusa in putin ulei apoi

7 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Spaghete cu chiftelute

Chiftelutele: Se amesteca toate ingredientele in afara de ulei si vin si se formeaza bilute mici

10 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Paste si pizza
Pizza cu aluat simplu

Pizza cu aluat simplu

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat pana se omogenizeaza. Se lasa la frigider cat timp feliati ingredientele. Dupa ce ati

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Coconeti/ Bighiluse

Coconeti/ Bighiluse

Mod de preparare Se pregateste un aluat din faina i oua, se framanta bine, apoi se ruleaza sub forma unei fasii groase ca degetul.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza