Curatam si pregătim ananasul .
Taiem in 3-4 felii groase şi scoatem partea lemnoasa din mijloc.
Se pune untul in tigaie , iar dupa ce s-a topit se adauga ananasul felii .
Se presara zaharul si se lasa sa se caramelizeze.
Adaugam rom si flambam..
Se toarnă suc de portocale peste el si pastaia de vanilie .
Se fierbe tot pe flacara mica, umezind ananasul din cand in cand.
Odată ce am obţinut un sos de sirop legat, si ananasul
s-a fiert ,dam deoparte.
Prezentare şi aranjament:
Puneti o felie de ananas, în mijlocul unei farfurii si acoperiti cu sos.
Pune o lingura de inghetata de vanilie pe partea de sus a acesteia.
Adauga un strugure de coacaze ,pastaia de vanilie şi frunze de mentă,ca decor .
Serviti acest desert cald.
Pofta buna !!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii