Sosul de andive:
Andivele se taie in doua si dupaia le tai bucatele nici mici nici mari, se pune uleiul intr-o oala mica, se adauga andivele si se lasa la calit, cind sunt calite se adauga condimentele si intr-un bol mic se pune faina si se amesteca bine cu smintina, dupa aia se adauga peste andivele calite si condimentate, se lasa pe foc mic circa 5 minute si se amesteca continuu sa nu se prinda de fund, la sfirsit se adauga zaharul si zeama de lamie si se mai pune pe foc inca 2 minute si este gata.
Orezul :
Se pune ala la fiert intr-o tigae mica, cind e fierbinte se adauga cele doua plicuri de orez si se lasa sa fiarba.
Cind s-a fiert se scurge de apa si se pune orezul intr-un bol, se adauga smintina si maioneza peste ea si se amesteca bine, se condimenteaza si la final adaugam salamul de pui.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii