Se spala, se bate putin carne, se sareaza si apoi se prajeste pe ambele parti in uleiul incins.Cand carnea este rumenita se adauga o cana de apa calduta, ceapa taiata marunt si usturoiul zdrobit.Se lasa la foc potrivit si daca este cazul se mai adauga apa pana cand carnea se inmoaie.Se adauga sucul de rosii, rosiile cherry, cimbrul, foaia de dafin, piperul boabe si se da la cuptor pentru aproximativ 20 min.
Se serveste calda alaturi de o garnitura.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii