autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Antricot de vitel cu sos de usturoi

Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Ingrediente
1 kg antricot de vitel, 100 g unt, 1 lingura pasta de tomate, 3 - 4 catei de usturoi, 1 legatura patrunjel verde, 1 lmaie, sare, piper, cimbru, 1 cana vin alb, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Presari carnea cu sare, piper si cimbru dupa gust, asezi bucatile intr-o tava cu ulei, torni vinul si o ceasca de apa si dai la cuptor, la foc potrivit, pentru 1 ora. Din cand in cand stropesti carnea cu zeama din tava ca sa nu se usuce. In acest timp pregatesti sosul : freci untul cu zeama de lamaie, pui patrunjelul tocat, pasta de tomte si usturoiul pisat. Pui vasul cu sos intr-un alt vas cu apa fierbinte pentru 1 minut s bati continutul. Astfel untul se topeste putin si sosul se leaga. Dupa ce s-au patruns antricoatele, le scoti pe un platou si le aduci la masa cu sosul alaturi.
-->
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Pulpe de pui in unt cu sos de lamaie

Se amesteca aproximativ doua treimi din cantitatea de unt cu coaja si jumatate din sucul de lamaie,

13 voturi    10 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Mancare de mazare cu curcan

Mazarea curatata si spalata o punem la fiert. In acest timp calim ceapa, apoi, adaugam legumele si

35 voturi    18 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 1 kg antricot de vitel
  • 100 g unt
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 3 - 4 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 lmaie
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 cana vin alb
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de focsa vlad george

BEZELE

Bate albusurile spuma cu un praf de sare. Adauga treptat zaharul si continua sa bati pana albusurile

1 vot    1 comentariu
10 min
Dulciuri diverse

pene picante

Fierbe pastele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Separat, rumeneste carnea taiata

0 voturi    2 comentarii
30 min
Paste si pizza

pui cu smantana

Speli puiul si-l portionezi .O portie bucovineana generoasa. In untul fierbine,rumenesti puiul,pana

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

1. Lasati fasolea sa se inmoiae peste noapte in apa calduta. O sa isi dubleze volumul. Astfel fasolea va fierbe mai repede si bobul

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem opariti-o sa mai iasa sarea

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne