autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Antricot de vitel cu sos de usturoi

Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Ingrediente
1 kg antricot de vitel, 100 g unt, 1 lingura pasta de tomate, 3 - 4 catei de usturoi, 1 legatura patrunjel verde, 1 lmaie, sare, piper, cimbru, 1 cana vin alb, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Presari carnea cu sare, piper si cimbru dupa gust, asezi bucatile intr-o tava cu ulei, torni vinul si o ceasca de apa si dai la cuptor, la foc potrivit, pentru 1 ora. Din cand in cand stropesti carnea cu zeama din tava ca sa nu se usuce. In acest timp pregatesti sosul : freci untul cu zeama de lamaie, pui patrunjelul tocat, pasta de tomte si usturoiul pisat. Pui vasul cu sos intr-un alt vas cu apa fierbinte pentru 1 minut s bati continutul. Astfel untul se topeste putin si sosul se leaga. Dupa ce s-au patruns antricoatele, le scoti pe un platou si le aduci la masa cu sosul alaturi.
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Pui Stroganoff

Carnea se taie cubulete. Intr-o punga punem faina si boiaua, se prinde punga la gura si se agita

10 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Mancare de limba cu praz si masline

Limba se pune la fiert impreuna cu condimentele. Dupa fierbere se toaca marunt si se indeparteaza

0 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 1 kg antricot de vitel
  • 100 g unt
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 3 - 4 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 lmaie
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 cana vin alb
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de focsa vlad george

BEZELE

Bate albusurile spuma cu un praf de sare. Adauga treptat zaharul si continua sa bati pana albusurile

1 vot    1 comentariu
10 min
Dulciuri diverse

pene picante

Fierbe pastele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Separat, rumeneste carnea taiata

0 voturi    2 comentarii
30 min
Paste si pizza

pui cu smantana

Speli puiul si-l portionezi .O portie bucovineana generoasa. In untul fierbine,rumenesti puiul,pana

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Se spala ciocanelel de pui apoi se usuca cu un servet absorbant si se condimenteaza cu sare si piper. Se frig ciocanelele pe grill-ul

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu carne
Pui provensal

Pui provensal

Se preincalzeste cuptorul la cca 200 grade C. Arpagicul se scufunda cca 2 min in apa clocotita si apoi se curata Se sareaza si pipereaza

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne