Fierbe ficateii in apa cu putina sare, apoi toaca-i cubulete (sanu fie foarte marunte).
Ceapa tocata si morcovul dat pe razatoare se calesc in putin ulei.
Din faina, un ou, unt, jumatate de cana de smantana si un praf de sare se face un aluat fraged care se intinde intr-o foaie de marimea tavii in care va fi pus. Tava se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina.
Intr-un castron se amesteca doua oua, ficateii tocati, usturoiul pisat, ceapa si morcovul, si se potriveste de sare si piper. Aceasta compozitie se intinde peste foaia de aluat.
In alt castronel se amesteca oul si smantana ramase si cascavalul dat pe razatoare (sau tocat cubulete). Acest amestec se toarna uniform peste compozitia din tava.
Deasupra se presara verdeata maruntita si se da la cuptor sa se rumeneasca.
Cand e gata se taie in patrate care se pot servi atat calde cat si reci.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii