autor:

raluka

» » Aperitive

Aperitiv cu oua de prepelita

Autor: raluka (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2011
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: raluka (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 04 noiembrie 2011

Ingrediente
8 oua de prepelita, 1 conserva cu anchoa fileuri, 4 rosioare cherry, 3 castraveciori acri

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Ouale se pun la fiert.De la primul clocot se mai lasa trei minute.


Se racesc in apa rece si se curata cu grija sa nu se rupa.Rosiioarele se spala si se taie in jumatate.Fileurile de anchoa se scurg bine de ulei si se pun pe hartie absorbanta.Fiecare castravecior se taie in 3 bucatele.Cum scobitorile sunt prea mici,eu am folosit 8 betisoare pentru frigaruie.Leam rupt pe jumatate si am intepat prima oara castraveciorul,oul invelit in anchoa si rosioara.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • 8 oua de prepelita
  • 1 conserva cu anchoa fileuri
  • 4 rosioare cherry
  • 3 castraveciori acri

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de raluka

Cartofi cu carne tocata la cuptor

Cartofii se curata si se pun la fiert in apa cu un praf de sare.Se taie in felii de grosimea unui

25 voturi    8 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Sepie cu sos verde

Se spala bine sepia si se cresteaza cu cutitul in forma de romburi.Se pune intro tigaie cu 2,3 linguri

15 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive

Tarta de mere cu crema de lamaie

Se indoaie marginile foietajului si se inteapa baza cu o furculita.Se pregateste crema,amestecand

29 voturi    6 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Piri Piri e Canela

Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)

aratã delocios:)



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu oua
Ou de rata in crusta de pesmet

Ou de rata in crusta de pesmet

Fierbem oul de rata 7 minute si-l curatam de coaja. Trecem oul prin pesmet si-l prajim in ulei incins. Il scoatem pe un servetel. Patrunjelul

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
Oua umplute cu crema de urda

Oua umplute cu crema de urda

Punem oua le intr-o cratita cu apa, le punem pe aragaz. Din momentul in care apa incepe sa clocoteasca apa, le fierbem 6-7 minute,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive cu brinza