autor:

andy andreea

» » , Aperitive cu brinza, Aperitive cu legume

Aperitiv cu prosciutto si mozarella

Autor: andy andreea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 august 2012
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Feliile de paine se rumenesc pe ambele parti in cuptorul incins.Cat sunt calde, se ung cu fasole batuta si se presara frunzulite de patrunjel.


Se poate pune si putin busuioc verde tocat.


Se aseaza pe fiecare tartina o felie de prosciutto si o biluta de mozarella taiata pe jumatate.


Se servesc imediat.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 felii paine de casa
  • 4-5 lg fasole batuta
  • 4 felii prosciutto
  • 4 bilute mozarella
  • cateva frunze patrunjel

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de andy andreea

Sufle de conopida cu cascaval

Fiebem conopida intreaga. Intr-o tigaie punem unt si il lasam pe foc pana se topeste. Se adauga faina

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu legume

Desert racoritor cu iaurt si musli

Se amesteca zaharul cu afinele, se incalzesc pe foc cat sa formeze un sirop si se pun in blender.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Deliciu racoritor de iaurt si smeura

Se spala zmeura, se amesteca cu zaharul tos si se lasa deoparte pt jumatate de ora. Intre timp, se

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Aperitive cu legume
Briose cu ton si varza de bruxelles

Briose cu ton si varza de bruxelles

Punem la fiert in apa cu sare si putin ulei varza de bruxelles.Fierbem circa 7-8 min dupa care scoatem varza si o lasam la scurs. Punem

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive cu legume
Rulouri cu spanac si telemea

Rulouri cu spanac si telemea

Eu am pus la treaba masina de framantat. Am pus in cuva masinii, iaurtul, sarea, untul moale, uleiul, oul, faina si la sfarsit drojdia.

2 voturi    1 comentariu
2h 20 min
Aluaturi si Foietaje