autor:

andy andreea

» » , Aperitive cu brinza, Aperitive cu legume

Aperitiv cu prosciutto si mozarella

Autor: andy andreea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 august 2012
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Feliile de paine se rumenesc pe ambele parti in cuptorul incins.Cat sunt calde, se ung cu fasole batuta si se presara frunzulite de patrunjel.


Se poate pune si putin busuioc verde tocat.


Se aseaza pe fiecare tartina o felie de prosciutto si o biluta de mozarella taiata pe jumatate.


Se servesc imediat.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 felii paine de casa
  • 4-5 lg fasole batuta
  • 4 felii prosciutto
  • 4 bilute mozarella
  • cateva frunze patrunjel

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de andy andreea

Sufle de conopida cu cascaval

Fiebem conopida intreaga. Intr-o tigaie punem unt si il lasam pe foc pana se topeste. Se adauga faina

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu legume

Desert racoritor cu iaurt si musli

Se amesteca zaharul cu afinele, se incalzesc pe foc cat sa formeze un sirop si se pun in blender.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Deliciu racoritor de iaurt si smeura

Se spala zmeura, se amesteca cu zaharul tos si se lasa deoparte pt jumatate de ora. Intre timp, se

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu legume
Conopida Pane

Conopida Pane

Pregatim aragazul si o cratita in care punem apa. Adaugam sare si o lasam sa fiarba. Cand apa clocoteste adaugam buchetelele de conopida

1 vot    0 comentarii
45 min
Aperitive cu legume
Roșii uscate la cuptor

Roșii uscate la cuptor

Preîncălzeşte cuptorul la 150°C . Spală roşiile, şterge-le, taie-le în două, scoate sâmburii. Într-o tavă unsă bine

10 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu legume