autor:

autor

» » Aperitive cu brinza

APERITIV DIN BRANZA DE VACI

    Reteta postata pe: 14 aprilie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 14 aprilie 2005

Ingrediente
1/2 kg branza de vaci, 150 g smintina proaspata groasa, chimen, ceapa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

54 voturi

Mod de preparare

Branza se freaca bine cu dosul furculitei, pe marginea farfuriei, ca sa se marunteasca,amestecindu-se apoi cu smintina. Smintina se poate inlocui cu maioneza. Pentru gust si aroma sepoate adauga 1-2 lingurite cu ceapa rasa fin sau numai cozi de ceapa verde taiate marunt sifrunze de marar sau patrunjel taiate marunt.


Se aranjeaza pe platou, ornata cu felii de rosii, ardeigrasi, ridichi rosii de luna. In branza preparata cu smintina se pot adauga o lingurita de chimen,pisat bine cu piulita, sau macinat prin masina de piper si un virf de lingurita de boia dulce sau 1/2lingurita cu pasta de ardei. Din acest preparat se pot face si sandvisuri.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    bla bla , 25 iulie 2009

    Si poate constitui o pasta foarte gustoasa pentru umplutura de ardei sau rosii.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

54 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg branza de vaci
  • 150 g smintina proaspata groasa
  • chimen
  • ceapa

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Tochitura macelareasca cu cus-cus

Carnea o taiem cuburi cu latura de 3 cm, carnatii ii feliem, iar kaizerul il taiem fasii. Curatam

3 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje

Vol au vent cu crema de branza

Vol au vent intra in categoria acelor aperitive festive ultra rapid si usor de preparat. Va propun

3 voturi    4 comentarii
30 min
Retete de Pasti

Rulada de cascaval

Cea mai simpla si mai rapida dintre ruladele aperitiv este cea din cascaval (cunoscuta si sub numele

10 voturi    8 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Fara foto

bla bla

Si poate constitui o pasta foarte gustoasa pentru umplutura de ardei sau rosii.



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Rulou din dovlecei

Rulou din dovlecei

Spalam dovleceii, ii uscam si ii radem, dupa care ii saram si ii lasam sa elimine lichidul pentru 20 min. Intre timp batem ouale, saram,

3 voturi    1 comentariu
45 min
Aperitive cu brinza
Cornuri cu branza si marar

Cornuri cu branza si marar

Aluatul: Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva. Laptele il punem pe foc sa fie caldut, iar iaurtul la temperatura camerei. Intr-un

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Aperitive cu brinza