autor:

autor

» » Aperitive

APERITIV DIN BRANZA DE VACI

    Reteta postata pe: 14 aprilie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 14 aprilie 2005

Ingrediente
1/2 kg branza de vaci, 150 g smintina proaspata groasa, chimen, ceapa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

54 voturi

Mod de preparare

Branza se freaca bine cu dosul furculitei, pe marginea farfuriei, ca sa se marunteasca,amestecindu-se apoi cu smintina. Smintina se poate inlocui cu maioneza. Pentru gust si aroma sepoate adauga 1-2 lingurite cu ceapa rasa fin sau numai cozi de ceapa verde taiate marunt sifrunze de marar sau patrunjel taiate marunt.


Se aranjeaza pe platou, ornata cu felii de rosii, ardeigrasi, ridichi rosii de luna. In branza preparata cu smintina se pot adauga o lingurita de chimen,pisat bine cu piulita, sau macinat prin masina de piper si un virf de lingurita de boia dulce sau 1/2lingurita cu pasta de ardei. Din acest preparat se pot face si sandvisuri.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    bla bla , 25 iulie 2009

    Si poate constitui o pasta foarte gustoasa pentru umplutura de ardei sau rosii.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

54 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg branza de vaci
  • 150 g smintina proaspata groasa
  • chimen
  • ceapa

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Fara foto

bla bla

Si poate constitui o pasta foarte gustoasa pentru umplutura de ardei sau rosii.



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Enciladas cu branza si spanac in sos de rosii

Enciladas cu branza si spanac in sos de rosii

Inta-i pregatim sosul -punem intr-o craticioara ulei de masline o lingura si 1catel de usturoi zdrobit si imediat adaugam busuioc si

3 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Placinte cu branza si patrunjel

Placinte cu branza si patrunjel

Pregatim aluatul: intr-un bol batem oul cu un praf de sare peste care turnam laptele si iaurtul, amestecam bine, punem drojdia si zaharul,

6 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje