autor:

autor

» » Aperitive cu brinza

APERITIV DIN BRANZA DE VACI

    Reteta postata pe: 14 aprilie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Branza se freaca bine cu dosul furculitei, pe marginea farfuriei, ca sa se marunteasca,amestecindu-se apoi cu smintina. Smintina se poate inlocui cu maioneza. Pentru gust si aroma sepoate adauga 1-2 lingurite cu ceapa rasa fin sau numai cozi de ceapa verde taiate marunt sifrunze de marar sau patrunjel taiate marunt.


Se aranjeaza pe platou, ornata cu felii de rosii, ardeigrasi, ridichi rosii de luna. In branza preparata cu smintina se pot adauga o lingurita de chimen,pisat bine cu piulita, sau macinat prin masina de piper si un virf de lingurita de boia dulce sau 1/2lingurita cu pasta de ardei. Din acest preparat se pot face si sandvisuri.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    bla bla , 25 iulie 2009

    Si poate constitui o pasta foarte gustoasa pentru umplutura de ardei sau rosii.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

54 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg branza de vaci
  • 150 g smintina proaspata groasa
  • chimen
  • ceapa

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Tochitura macelareasca cu cus-cus

Carnea o taiem cuburi cu latura de 3 cm, carnatii ii feliem, iar kaizerul il taiem fasii. Curatam

3 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje

Vol au vent cu crema de branza

Vol au vent intra in categoria acelor aperitive festive ultra rapid si usor de preparat. Va propun

1 vot    3 comentarii
30 min
Retete de Pasti

Rulada de cascaval

Cea mai simpla si mai rapida dintre ruladele aperitiv este cea din cascaval (cunoscuta si sub numele

8 voturi    7 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Fara foto

bla bla

Si poate constitui o pasta foarte gustoasa pentru umplutura de ardei sau rosii.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Placinta cu spanac si telemea de oaie

Placinta cu spanac si telemea de oaie

Spalam frunzele de spanac si le oparim cateva minute ,apoi il scurgem si il tocam marunt. Taiem ceapa verde si ceapa si le calim in

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Flori de dovlecel umplute cu ricotta

Flori de dovlecel umplute cu ricotta

Se spala cu grija florile si se lasa sa se zvante pe un prosop de bucatarie. Intre timp, se pregateste umplutura. Ricotta se amesteca

2 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu brinza