autor:

autor

» » Aperitive

APERITIV DIN BRANZA DE VACI

    Reteta postata pe: 14 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 14 aprilie 2005

Ingrediente
1/2 kg branza de vaci, 150 g smintina proaspata groasa, chimen, ceapa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

54 voturi

Mod de preparare

Branza se freaca bine cu dosul furculitei, pe marginea farfuriei, ca sa se marunteasca,amestecindu-se apoi cu smintina. Smintina se poate inlocui cu maioneza. Pentru gust si aroma sepoate adauga 1-2 lingurite cu ceapa rasa fin sau numai cozi de ceapa verde taiate marunt sifrunze de marar sau patrunjel taiate marunt.


Se aranjeaza pe platou, ornata cu felii de rosii, ardeigrasi, ridichi rosii de luna. In branza preparata cu smintina se pot adauga o lingurita de chimen,pisat bine cu piulita, sau macinat prin masina de piper si un virf de lingurita de boia dulce sau 1/2lingurita cu pasta de ardei. Din acest preparat se pot face si sandvisuri.
Retete
Alte retete din Aperitive

Iahnie de fasole ca la mama acasă

Modul de preparare: Dacă fasolea nu are impurităţi, o spălăm şi o punem la fiert într-o oală

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive

Drob din ficatei de pasare

Am incercat anul acesta sa fac meniul pentru masa de Paste, asortat; din carne de manzat(roast-beef

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aperitive

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    bla bla , 25 iulie 2009

    Si poate constitui o pasta foarte gustoasa pentru umplutura de ardei sau rosii.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

54 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg branza de vaci
  • 150 g smintina proaspata groasa
  • chimen
  • ceapa

Raporteaza reteta

Fara foto

bla bla

Si poate constitui o pasta foarte gustoasa pentru umplutura de ardei sau rosii.



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Placinta cu cas si legume

Placinta cu cas si legume

Vanata si dovlecelul le taiem rondele si le asezonam cu sare (am folosit sare cu ierburi italiene) , le lasam sa stea putin sa lase

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Pizza cu dovlecel, cas si sunca

Pizza cu dovlecel, cas si sunca

Drojdia o dizolvam in 100 ml apa calduta impreuna cu zaharul si o lingura de faina . Lasam deoparte pana se umfla putin. Intr-un castron

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive