autor:

autor

» » Aperitive

APERITIV DIN BRANZA DE VACI

    Reteta postata pe: 14 aprilie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 14 aprilie 2005

Ingrediente
1/2 kg branza de vaci, 150 g smintina proaspata groasa, chimen, ceapa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

54 voturi

Mod de preparare

Branza se freaca bine cu dosul furculitei, pe marginea farfuriei, ca sa se marunteasca,amestecindu-se apoi cu smintina. Smintina se poate inlocui cu maioneza. Pentru gust si aroma sepoate adauga 1-2 lingurite cu ceapa rasa fin sau numai cozi de ceapa verde taiate marunt sifrunze de marar sau patrunjel taiate marunt.


Se aranjeaza pe platou, ornata cu felii de rosii, ardeigrasi, ridichi rosii de luna. In branza preparata cu smintina se pot adauga o lingurita de chimen,pisat bine cu piulita, sau macinat prin masina de piper si un virf de lingurita de boia dulce sau 1/2lingurita cu pasta de ardei. Din acest preparat se pot face si sandvisuri.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    bla bla , 25 iulie 2009

    Si poate constitui o pasta foarte gustoasa pentru umplutura de ardei sau rosii.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

54 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg branza de vaci
  • 150 g smintina proaspata groasa
  • chimen
  • ceapa

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Fara foto

bla bla

Si poate constitui o pasta foarte gustoasa pentru umplutura de ardei sau rosii.



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu branzeturi si crusta de porumb cu oua

Tarta cu branzeturi si crusta de porumb cu oua

Aluatul: Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva. Cernem faina intr-un bol, punem sarea. Adaugam iaurtul treptat, drojdia si

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie

Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie

Am pus cratițele cu apa pe foc mediu spre mare. Cand a inceput sa fiarba apa in cratița mica, pentru ca a inceput sa fiarba mai repede

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive