autor:

Camelia Grosu

» » Aperitive cu peste

Aperitiv rece cu ton

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 martie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se fierb cartofii cu tot cu coaja in apa cu sare. scurge apa, se curata de coaja si se taie cubulete.


Se scurge tonul din corserva de ton, se taie pestele bucati si se adauga peste cartofi.


Se adauga ceapa taiata rondele subtiri, maslinele taiate feliute, patrunjelul tocat, ulei, sare si piper dupa gust.


Se stoarce jumatate de lamaie, iar cealalta jumatate se taie patratele si se adauga peste celelalte ingrediente.


Se amesteca cu grija ingredientele sa nu se sfarame.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iulie 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    burdulea maria elena , 18 aprilie 2010

    Minunat! Foarte bun!

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

    Felicitari din toate punctele de vedere:prezentare ,poze,etc.*****

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • -1 cutie de ton in suc natural (sau in ulei)
  • -3 cartofi
  • -1 ceapa rosie
  • -150g masline verzi
  • -1 lamaie
  • -3 linguri cu ulei
  • -patrunjel verde
  • -sare
  • -piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Camelia Grosu

Chiftele marinate

Peste carnea tocata se pun cele doua cepe taiate marunt, usturoiul bine pisat,mararul si patrunjelul

13 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Prajitura cu mere

Se rad merele si se pun intr-un castron. Se pun pe rand cele 2 oua, o cana cu zahar, o lingurita

21 voturi    19 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Sufleu de dovlecei

Se curata dovleceii de coaja, se taie felii si se pun la fiert. Se scurg intr-o strecuratoare si

11 voturi    5 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu peste
Wild Dragon

Wild Dragon

Se spala crevetii bine si se curata. Se pregateste un amestec din condimente asiatice tempura, putina faina Arpis, 1 galbenus de

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu peste
Macrou afumat

Macrou afumat

Pestele se tine putin la decongelat,se decapiteaza,se scot intestinele si se curata bine in interior . Se leaga fiecare pestisor in

36 voturi    43 comentarii
2h
Aperitive cu peste