1416
retete

» » Aperitive cu brinza

Aperitive cu brinza

+ Adauga o reteta

Alte sectiuni
  • Plăcinte uşoare pentru fiecare moment al zilei

    Se amestecă făina cernută proaspăt cu praful de copt. Restul se bat împreună: ouă, ulei, sare, iaurt. Se adaugă făina şi puţină apă călduţă ca să iese un aluat elastic.Se lasă 10 minute la odihnă. Se ia cu mâna aluat, se face o mică

    17 comentarii

  • Plăcintă cu brânză, mărar și ciuperci

    Dezghețăm foile de plăcintă până ajunge la temperatura camerei. Curățăm, spălăm ceapa (cepele) și o călim în puțin ulei, adăugăm 1 linguriță de boia dulce, sare, piper după gust și ciupercile feliate. Lăsăm să se

    3 comentarii

  • Chec aperitiv cu verdeata

    Cum se face: Curatam si spalam ceapa si ardelul apoi taiem ceapa verde, ardelul si le calim putin in 2 lg de ulei. Amestecam galbenusurile cu uleiul, iaurtul, cascavalul ras pe razatoarea mare,ceapa,ardelul, faina si praful de copt. Punem sare, piper. Apoi

    14 comentarii

  • Dovlecel în multe feluri

    Varianta 1: Spală dovleceii şi răzuieşte-i. Taie fin ceapa. Toacă patrunjelul. Sărează şi lasă 10 minute, apoi scurge bine. Amestecă tot , pune pesmet încât să nu fie moale, ouăle, btânza rasă, piperează. Fasonează chifteluţe cu ajutorul

    6 comentarii

  • Lasagna cu legume

    Se călesc legumele în ulei. Se adaugă sare, piper, ras-el-hanout, sos de soia şi plicul de pesto cu seminţe, precum si susanul prăjit putin. Se prepară separat sosurile. Foile de lasagna se fierb( ale mele au fost făcute de mine). Cele din comerţ

    9 comentarii

  • Aperitive cu brânză şi legume

    1.Chec sărat de dovlecei : Spală şi taie cubuleţe dovleceii de 5/5 mm. La fel şi caşcavalul sau telemeaua. Fierbe 10 min la abur, sărează uşor, apoi lasă la scurs. Preîncălzeşte cuptorul la 180°C (termostat 6). Bate ouăle, amestecă

    3 comentarii

  • Casuta aperitiv

    Am amestecat ingredientele pentru aluat si apoi l-am turnat in tava si l-am dat la cuptor pentru 10-15min (tava mea este de 30/18) Intre timp amesteca branza (50g) cu margarina, pateul cu margarina (50g) sau daca doriti puteti sa puneti in pasta de branza

    1 comentariu

  • Terine de pui cu cascaval, dovlecel si mar  

    Amestecati carnea tocata de pui cu toate condimentele, oul, pesmetul, mustarul, sare si piper. Zdrobiti 5 catei de usturoi si adaugati-i peste carne impreuna cu uleiul de masline. Omogenizati compozitia. Taiati felii dovlecelul, marul si cascavalul. Asezati

    7 comentarii

  • Aperitiv cu ficatei de pui si oua (mini drob)  

    Se spala bine ficateii si se pun la fiert in apa rece cu putina sare. Se lasa sa clocoteasca 5-6 minute, se strecoara si se lasa sa se racoreasca. Tocati marunt cepele si ciupercile si puneti-le la calit intr-o tigaie antiaderenta in ulei. Adaugati peperoni

    31 comentarii

  • VINETE SI DOVLECEI PANE

    1.Prima varianta Vanata si dovlecelul se spala,se sterg bine,se indeparteaza capetele,apoi se taie pe oblic in felii de cca 1,5 cm,se sareaza,se stropesc cu zeama de lamaie si se lasa cca 10 min,dupa care se preseaza usor in palme pentru a iesi surplusul

    26 comentarii

  • Cartofi surpriza la Philips multicooker

    Cartofii curatati de coaja, se spala si se fierb la aburi programand aparatul 20 de minute STEAM. Intre timp se sfarama branza de oaie cu furculita, se amesteca cu branza topita,cascavalul taiat cubulete , ceapa verde, ardeiul , mararul, pesmetul si

    2 comentarii

  • Cordon Bleu

    Se taie piepti de pui in felii ca de snitele,se bat apoi se pune o feliuta de cascaval si una,doua de sunca apoi se ruleaza; se da prin faina alba, prin oua unde am pus sare, piper si boia, iar apoi prin pesmet. Se pune intr-o tigaie ulei si cand e incins

    10 comentarii

  • Chec de cascaval cu cabanos si oua

    Dati cascavalul pe razatoarea mare. Fierbeti 2 oua tari (5 minute). Tocati sunca si ardeiul gras cubulete foarte mici si adaugati-le peste cascavalul ras (pastrati cateva fasiute de ardei rosu pentru decor) si adaugati praful copt stins cu otet. Separat

    35 comentarii

  • MANCARE DE ARDEI GRAS CU BRANZA SI OUA

    Ardeii se curata de cotoare,de seminte,se spala si se toaca marunt sau feliute subtiri.Ceapa tocata marunt se caleste in putin ulei,se adauga ardeii,apa calda si se inabuse cca 20 de minute,dupa care se adauga feliile de rosii oparite,curatate de pielite

    24 comentarii

  • Placinta cu spanac si telemea de oaie

    Spalam frunzele de spanac si le oparim cateva minute ,apoi il scurgem si il tocam marunt. Taiem ceapa verde si ceapa si le calim in cele doua linguri de ulei,adaugand sare si sumac. Intr-un bol amestecam ouale cu telemeaua de oaie rasa pe razatoarea

    2 comentarii

  •   1   2   3   4   5   6   7   8   9 »


Adauga reteta
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail: