4
retete

Alte sectiuni
  • Placintele cu ficatei

    Umputura: Ceapa tocata marunt o calim in ulei, apoi adaugam ficateii spalati si tocati in bucati mici. Îi lasam sa fiarba pana scade lichidul lasat .Cand lichidul a scazut ,condimentam cu sare si piper si adaugam mararul tocat. Cand se raceste compozitia,

    0 comentarii

  • Briose aperitiv, cu carne tocata si legume

    Incepem cu umplutura, pentru ca trebuie preparate definitiv legumele si carnea tocata, apoi date la rece. Curatam si tocam legumele cuburi. Scurgem ciupercile si le tocam mai marunte. Carnea tocata o asezonam cu sare, cimbru si piper. Intr-un vas antiaderent

    0 comentarii

  • Mici gratinati

    Pregatim grill-ul pentru fript micii, il punem pe aragaz si coacem mici bine, pe toate partile, apoi ii luam si ii punem pe o farfurie. Pregatim feliile de sunca si de cascaval, punand cate o felie de cascaval peste cea de sunca si apoi cate un mic,

    0 comentarii

  • Cartofi cu sunca si cascaval afumat

    Fierbem cartofii cu tot cu coaja in apa cu sare,ii strecuram,ii curatam de coaja si apoi ii taiem rondele mai groase.Intr-o tigaie incingem uleiul si calim baconul/sunca pana se rumeneste. Ungem o tava yena cu ulei si incepem sa asezam un strat de cartofi-un

    0 comentarii



Adauga reteta
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail: