2099
retete

» » Aperitive cu carne

Aperitive cu carne

+ Adauga o reteta

Alte sectiuni
  • Plăcinte uşoare pentru fiecare moment al zilei

    Se amestecă făina cernută proaspăt cu praful de copt. Restul se bat împreună: ouă, ulei, sare, iaurt. Se adaugă făina şi puţină apă călduţă ca să iese un aluat elastic.Se lasă 10 minute la odihnă. Se ia cu mâna aluat, se face o mică

    17 comentarii

  • Rulada de pui in crusta de alune

    Desfac peptul de pui, sa obtin o foaie dreptunghiulara. Bat pieptul de pui pana obtin o foaie subtire pe care o condimentez si o ung cu mustar. Asez la un capat felii de branza topita si felii de morcov taiat in lungime.Rulez o data,asez felii de costita

    36 comentarii

  • "Sambusek" cu carne-specific arabesti

    Se pune la incins intr-o tigaie anti aderenta uleiul de masline si se caleste ceapa 2-3 minute, apoiu se adauga carnea toccata, sarea si condimentele si se lasa sa se prajeasca inca 5-6 minute. Se scoate intr-un bol si se lasa sa se raceasca. Se ia cate

    5 comentarii

  • Chec aperitiv cu verdeata

    Cum se face: Curatam si spalam ceapa si ardelul apoi taiem ceapa verde, ardelul si le calim putin in 2 lg de ulei. Amestecam galbenusurile cu uleiul, iaurtul, cascavalul ras pe razatoarea mare,ceapa,ardelul, faina si praful de copt. Punem sare, piper. Apoi

    15 comentarii

  • Terine de pui cu cascaval, dovlecel si mar  

    Amestecati carnea tocata de pui cu toate condimentele, oul, pesmetul, mustarul, sare si piper. Zdrobiti 5 catei de usturoi si adaugati-i peste carne impreuna cu uleiul de masline. Omogenizati compozitia. Taiati felii dovlecelul, marul si cascavalul. Asezati

    7 comentarii

  • Aperitiv cu ficatei de pui si oua (mini drob)  

    Se spala bine ficateii si se pun la fiert in apa rece cu putina sare. Se lasa sa clocoteasca 5-6 minute, se strecoara si se lasa sa se racoreasca. Tocati marunt cepele si ciupercile si puneti-le la calit intr-o tigaie antiaderenta in ulei. Adaugati peperoni

    31 comentarii

  • VINETE SI DOVLECEI PANE

    1.Prima varianta Vanata si dovlecelul se spala,se sterg bine,se indeparteaza capetele,apoi se taie pe oblic in felii de cca 1,5 cm,se sareaza,se stropesc cu zeama de lamaie si se lasa cca 10 min,dupa care se preseaza usor in palme pentru a iesi surplusul

    26 comentarii

  • Cordon Bleu

    Se taie piepti de pui in felii ca de snitele,se bat apoi se pune o feliuta de cascaval si una,doua de sunca apoi se ruleaza; se da prin faina alba, prin oua unde am pus sare, piper si boia, iar apoi prin pesmet. Se pune intr-o tigaie ulei si cand e incins

    11 comentarii

  • Gnocchi in sos de rosii cu carne de pui

    Am sa va prezint modul meu de preparare, dar pina la urma puteti face cum va este mai comod si usor. Mai intii incep cu prepararea gnocchi: -piureul gata facut de mai inainte, pun in el oul, sare, chiper negru sau alb, amestec foarte bine, treptat incep

    3 comentarii

  • Plăcintă cu carne şi ciuperci

    Intr-o cratiţă se pune uleiul , ceapa tăiată mărunt,se adaugă carnea şi se călesc câteva minute. Se adaugaă si ciupercile din borcan care au fost scurse si se călesc impreună. Eu am dat prin maşina de tocat gălbiorii. Se ia cratiţa deoparte

    9 comentarii

  • Chec de cascaval cu cabanos si oua

    Dati cascavalul pe razatoarea mare. Fierbeti 2 oua tari (5 minute). Tocati sunca si ardeiul gras cubulete foarte mici si adaugati-le peste cascavalul ras (pastrati cateva fasiute de ardei rosu pentru decor) si adaugati praful copt stins cu otet. Separat

    35 comentarii

  • Rulouri cu susan

    Feliez pieptul de pui, bat feliile ca pentru snitel.Asez fasii de ardel si de carnat peste feliile de carne,rulez. Trec fiecare rulou prin faina si ou batut cu sare,piper, o lingura de ulei. Prajesc uniform in tigia cu ulei incins. Rulourile se trec a

    12 comentarii

  • Rulouri aperitiv

    Feliez pieptul de pui.Obtin 4 portii pe care le bat cu ciocanul de carne.Asez intr-un capat o feliuta de costita peste care asez o felie de cascaval,peste care asez o fasie de gogosar. Rulez,trec prin faina,ou batut cu sare, piper si o lingura de ulei.

    12 comentarii

  • Snitele de porc

    Sincera sa fiu,eu prefer snitele de piep de pui:)),dar si cele de porc sunt foarte gustoase.Asa ca aici va las reteta mea.Se pun filetele pe un fund de bucatarie,iar inainte de a le "bate" cu ciocanelul pentru snitele,se pune deasupra film transparent

    1 comentariu

  • Chiftele cu sos de rosii

    Razuim cartofi prin razatoarea mica, apoi ii scurgem de sucul care l-a lasat,apoi amestecam cu carnea tocata,punem faina, pesmet,sare,piper,8 lg de ulei, ierburile,ouale si usturoiul. Amestecam toate bine, apoi formam bilutele si intr-o tigaie incinsa

    13 comentarii

  • Rulada cu broccoli si piept de pui

    Pieptul de pui se taie cubulete si se pune la calit impreuna cu ceapa. Cand este gata se da prin masina de tocat iar la sfarsit se adauga smantana,sare si piper,dupa gust.  Punem brocoli la fiert 5 minute,in apa cu sare.Pentru prepararea aluatului

    11 comentarii

  • Rulada din piept de pui cu branza telemea

    Pieptul de pui spalat, tamponat cu un servet absorbant se taie felii, se bate cu ciocanul de carne, se pipereaza, se sareaza doar pe partea exterioara(in interior se pune umplutura de telemea care este deja sarata), se pune deoparte. Tocam verdeturile

    26 comentarii

  •   1   2   3   4   5   6   7   8   9 »


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail: