Amestecam branza de vaci cu branza topita.Taiem rosiile in doua si indepartam partea cu seminte,increstam un pic rosia sa capete forma a doua aripi siil umplem cu branza pregatita in prealabil,apoi dintr-o jumate de maslina punem capul prins cu cuisoare,tot din cuisoare tunem bulinutele pe spate.Pt soricei ,din aceasi branza formam o forma ovala, taiem o felie de castravete in doua si punem urechi,iar ochii si nasul din cuisoare codita din ceape verde.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii