Se preincalzeste cuptorul la 220*C
Se amesteca merele taiate cu zaharul si scortisoara; intr-o
cratita/recipient ( care sa fie Ok pus la cuptor ) se topeste untul si se adauga merele cu zaharul si scortisoara. se calesc putin.
Pentru aluat ( batter) : se amesteca cu blenderul toate ingredientele .Se toarna peste merele calite in unt.
Se coace cam 18-20 min. NU deschideti cuptorul absolut deloc in timpul acesta.
Se serveste zu zahar pudra.
*inainte de a o da la cuptor, de obicei eu arunc capsuni sau zmeura sau
afine peste ( depinde ce am). Am facut chiar si cu nuca pisata.
* noi am servit-o si cu iaurt (foarte rece) de vanilie.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii