Pentru a umple un borcan de 400 de grame, ai nevoie de 3-4 ardei grasi, kapia ori din alt soi (sa fie cat mai colorati) si vreo 2 ardei iuti, dacă iti place vapaia din ei. In plus, iti mai trebuie 150 de grame de telemea si 50 de mililitri de ulei Unisol.
Coace ardeii pe un gratar, deasupra jarului de lemn, dacă se poate. Daca nu, e bun si gratarul pe gaz ori, daca nu ai gratar, o tigaie sau o plita. Presara putina sare grunjoasa peste ei si lasa-i sub un prosop pentru zece minute. Curata-i apoi si scoate semintele din ei. Lasa-i sa se scurga bine si infasoara branza, taiata cuburi ori baghete, in felii de ardei copt. Asează rulourile in borcan, toarna ulei Unisol peste ele si scutura borcanul usor sau loveste-l usor de masa, sa iasa aerul dintre rulouri. Sigileaza borcanul si pastreaza-l la rece, departe de lumina.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii