Ardei kapia umpluti cu crema de branza ,la cuptor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Ardei kapia umpluti cu crema de branza ,la cuptor

Ingrediente

  • 4 ardei Kapia
  • 150 g branza de vaci
  • 200 g telemea de vaca
  • 2-3 linguri de smantana
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri rase capere
  • 1 lingurita rasa cimbru uscat
  • 7-8 fire marar verde
  • sare dupa gust
  • piper alb macinat dupa gust

Mod de preparare

Spalam ardeii apoi ii crestam in lung ,de la cotor pana la varf..Indepartam semintele si nervurile.

Intr-un castron sfaramam cu ajutorul furculitei branza si apoi o amestecam cu branza de vaci,smantana,caperele,mararul taiat marunt si cimbrul.Condimentam dupa gust cu sare si piper.Amestecam bine pentru o buna omogenizare.Obtinem o pasta.

Cu pasta obtinuta umplem ardeii kapia.

Asezam ardeii intr-un vas termorezistent ,ii ungem cu ulei de masline si ii dam la cuptor ,la 180 grade, pentru circa 20 min.

Cand sunt gata se scot din cuptor,se lasa sa se racoreasca putin si apoi se servesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise