---Ardei ai prajim pe ambele parti in ulei incins dupa care ai asezam pe un platou ,ai presaram cu sare si ai lasam sa se raceasca.---An acelasi ulei unde am prajit ardeii punem rosia intreaga si acoperim cu un capac (deoarece incepe sa sara uleiul foarte tare ,si o facem pe toate partile .scoatem pe o farfurie si lasam sa se raceasca.Apoi decojim ardei ai punem intr-un castronel...Rosia o decojim si pe ea si cu ajutorul unei furculite o pisam bine pina ce devine un sosulet...adaugam sare , uleiul de masline,cei doi catei de usturoi curatati si dati pe razuitoarea cu ochiuri mici si amestecam bine--Apoi rasturnam sosul peste ardei.. Servim ca atare sau la diferite feluri de mincare precum tocanita ,fasolica etc.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii