Mai intai tocam ceapa, dam prin razatoarea mica morcovii.Intr-o cratita punem putin ulei si undim ceapa cu morcovul,adaugam bulionul si condimentele.Orezul se spala si el si se adauga peste celelalte ingrediente.Se ia de pe foc se adauga carnea tocata si se lasa la racit.Cantitatile de carne tocata si orez punem mai mult sau mai putin,in functie de cati ardei vrem sa umplem.
Ardeii se spala se scoate cotorul si se umple cu compozitia pe care am scris-o mai sus.
Se aseaza intr-o oala se pune apa fierbinte ca sa ii acopere si se lasa sa fiarba la foc mic.
Se servesc calzi cu smantana si mamaliguta.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii