Ardei umpluti cu brânzã (Pimento com Dois Queijos)

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Ardei umpluti cu brânzã (Pimento com Dois Queijos)

Ingrediente

  • Pt. 4 persoane:
  • 1 ceapã
  • 0,5 dl ulei de mãsline
  • 2 rosii
  • sare, piper si oregano sec
  • 2 ardei rosii
  • 200 gr. brânzã feliatã (gouda,flamengo...)
  • optional 2 linguri parmezan
  • optional seminte de pin prãjit
  • busuioc proaspãt
  • oregano
  • cepsoarã

Mod de preparare

Acesti ardei sunt un aperitiv, dar i-am fãcut pt. o cinã vegetarianã, la care ii place poate pune si ciuperci :)

1)Prãjeste putin ceapa tocatã in uleiul de mãsline.

Adaugã rosiile tocate fãrã pielitã si lasã sã se inmoaie.

Condimenteazã.

2)Taie fiecare ardei in patru pãrti pe lung.Scoatele semintele, ungei bine cu ulei de mãsline si pune-i intr-o formã pt. cuptor.

3)Pune amestecul de rosii peste ei, apoi felii de brânzã, parmezan.

4)Dã la cuptor cca. 20 min. la 200ºC.

Scoate si pune oregano sec si busuioc.Ador oregano in salate,dar...sotul nu suportã asa cã am pus in loc cepsoarã tocatã.

Poftã bunã!

Ardeiul (Capiscum anuum)este originar din Mexic,America Centralã si N America de Sud.

Primul european care la descoperit a fost Cristofor Columb, care la numit "pimiento".Sunt persoane care le cultivã ornamental, existând ardei:albi,albastri,vineti, negri...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise