autor:

autor

» » Aperitive

Ardei umpluti cu brinza

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
4 ardei frumosi, 200 gr. brinza telemea, 50-100 gr. brinza de vaci, 50 gr. unt, 1 ceapa, 1 lingura marar tocat, 1 rosie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

27 voturi

Mod de preparare

Se spala ardeii, se scot cotoarele, se scutura bine de seminte, se spala din nou si se asaza pe un servet curat sa se scurga bine. Brinza telemea rasa se amesteca cu brinza de vaci si untul, frecind cu o lingura de lemn pina se obtine o pasta omogena.


Se amesteca apoi cu mararul sau cu ceapa si se umplu ardeii. Ardeii se pun in frigider, pentru ca sa se intareasca umplutura. Cind se servesc, se taie in 4-5 felii, pe lat Se asaza pe o farfurie si se garnisesc cu felioare de rosii.


  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

    O reteta simpla ,gustoasa si foarte sanatoasa...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

27 voturi

Ingrediente

  • 4 ardei frumosi
  • 200 gr. brinza telemea
  • 50-100 gr. brinza de vaci
  • 50 gr. unt
  • 1 ceapa
  • 1 lingura marar tocat
  • 1 rosie

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O reteta simpla ,gustoasa si foarte sanatoasa...



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Enciladas cu branza si spanac in sos de rosii

Enciladas cu branza si spanac in sos de rosii

Inta-i pregatim sosul -punem intr-o craticioara ulei de masline o lingura si 1catel de usturoi zdrobit si imediat adaugam busuioc si

2 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Placinte cu branza si patrunjel

Placinte cu branza si patrunjel

Pregatim aluatul: intr-un bol batem oul cu un praf de sare peste care turnam laptele si iaurtul, amestecam bine, punem drojdia si zaharul,

5 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje