autor:

autor

» » Aperitive

Ardei umpluti cu brinza

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
4 ardei frumosi, 200 gr. brinza telemea, 50-100 gr. brinza de vaci, 50 gr. unt, 1 ceapa, 1 lingura marar tocat, 1 rosie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

27 voturi

Mod de preparare

Se spala ardeii, se scot cotoarele, se scutura bine de seminte, se spala din nou si se asaza pe un servet curat sa se scurga bine. Brinza telemea rasa se amesteca cu brinza de vaci si untul, frecind cu o lingura de lemn pina se obtine o pasta omogena.


Se amesteca apoi cu mararul sau cu ceapa si se umplu ardeii. Ardeii se pun in frigider, pentru ca sa se intareasca umplutura. Cind se servesc, se taie in 4-5 felii, pe lat Se asaza pe o farfurie si se garnisesc cu felioare de rosii.

Se spala ardeii, se scot cotoarele, se scutura bine de seminte, se spala din nou si se asaza pe un servet curat sa se scurga bine. Brinza telemea rasa
Retete
Alte retete din Aperitive

Cosulete cu legume si ceapa rosie

1Se prepara din faina amestecata cu margarina sau untul moale,sare si oul batut,un aluat omogen care

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive

Paine impanata

Lasam untul la temperatura camerei cateva ore( cel mai indicat ar fi de seara pina dimineata).Cand

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

    O reteta simpla ,gustoasa si foarte sanatoasa...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

27 voturi

Ingrediente

  • 4 ardei frumosi
  • 200 gr. brinza telemea
  • 50-100 gr. brinza de vaci
  • 50 gr. unt
  • 1 ceapa
  • 1 lingura marar tocat
  • 1 rosie

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O reteta simpla ,gustoasa si foarte sanatoasa...

Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Placinta cu spanac, in aluat de foietaj

Placinta cu spanac, in aluat de foietaj

Eu am folosit spanac proaspat pe care l-am curatat si l-am spalat bine. L-am oparit in apa cu sare si apoi l-am tocat. Se poate folosi

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chec cu cascaval

Chec cu cascaval

Este perfect la micul dejun, alaturi de un iaurt sau o cana cu lapte! Se bat ouale bine cu sarea si piperul. Se adauga smantana si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive