Se curata bine aripioarele, se pun intr-un vas mai marisor si se adauga restul ingredientelor, usturoiul fiind zdrobit. Se amesteca bine si se tin la rece.Se poate prepara de cu seara, sau cel putin 3 ore, inainte de-a fii introduse in cuptor, in tava acoperita cu folie, la foc de 200 grade, 30-40 de minute. Apoi se da jos folia si se lasa sa se rumeneasca.Se servesc cu orez alb si ciop sui. Chinezi le numesc \"Gustarea imparatului\"
Cand le pregatesc, prepar si reteta precedenta!
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii