autor:

ana catalina focsa

» » Mancaruri cu carne

Aripioare de pui cu mazare

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 mai 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se incinge uleiul intr-o cratita mare, se prajeste putin ceapa si ardeiul taiate marunt, se adauga aripioarele de pui si se rumenesc usor cateva minute.


Se adauga dafinul si apa cat trece peste aripi.


Se da in clocot apoi la foc mic se fierb 30 minute.


Se adauga mazarea, sare, piper si se mai fierbe 10 minute, amestecandu-se din cand in cand.


Se amesteca omogen intr-un bol faina cu laptele si se toarna peste pui si mazare, se adauga smantana si patrunjelul si se mai da putin in clocot.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

20 voturi

Ingrediente

  • 8 aripioare de pui 4 linguri ulei de masline 1 ceapa mare 1 ardei rosu gras mic apa 500 g mazare inghetata 1 lingura patrunjel verde tocat 1 foaie dafin 2 linguri de faina 150 ml lapte 50 g smantana sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de ana catalina focsa

GAZPACHO

Intr-un castron se adauga rosiile si ceapa taiate in bucati potrivite, usturoiul, otetul, sarea si

13 voturi    12 comentarii
15 min
Aperitive cu legume

Drob de carne cu oua fierte

Carnea tocata se pune intr-un castron mai mare si o condimentam cu sare,adaugam 2 oua,painea inmuiata

5 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Tarta de caise cu caramel

Amestecam cele 5 oua cu zaharul si le batem bine pana devin spumoase. Adaugam treptat uleiul si coaja

11 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri
Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui umplute si infofolite

Ciocanele de pui umplute si infofolite

Ciocanelele spalate si bine sterse cu un servet de hartie se umplu cu cate o lingurita de creme de branza ,pe care o punem intre carnea

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Fripturi
Rulouri din piept de curcan umplute cu stafide in sos de must cu rodie

Rulouri din piept de curcan umplute cu stafide in sos de must cu rodie

In 50 ml must inmuiem stafidele, rodia o taiem in doua si scoatem bobitele (https://www.youtube.com/watch?v=PxrzE7-rWJ8 ) sau (

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi