autor:

ana catalina focsa

» » Mancaruri cu carne

Aripioare de pui cu mazare

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 mai 2008

Ingrediente
8 aripioare de pui 4 linguri ulei de masline 1 ceapa mare 1 ardei rosu gras mic apa 500 g mazare inghetata 1 lingura patrunjel verde tocat 1 foaie dafin 2 linguri de faina 150 ml lapte 50 g smantana sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

20 voturi

Mod de preparare

Se incinge uleiul intr-o cratita mare, se prajeste putin ceapa si ardeiul taiate marunt, se adauga aripioarele de pui si se rumenesc usor cateva minute.


Se adauga dafinul si apa cat trece peste aripi.


Se da in clocot apoi la foc mic se fierb 30 minute.


Se adauga mazarea, sare, piper si se mai fierbe 10 minute, amestecandu-se din cand in cand.


Se amesteca omogen intr-un bol faina cu laptele si se toarna peste pui si mazare, se adauga smantana si patrunjelul si se mai da putin in clocot.
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

MANCARE DE MAZARE cu aripioare de pui

Ceapa tocata marunt se pune la calit in putin ulei.Cand aproape ca s-a rumenit se stinge cu un pahar

22 voturi    12 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

CREIER IN ALUAT

Se amesteca galbenusul cu faina, untul, sare dupa gust si se adauga treptat laptele iar la sfarsit

4 voturi    4 comentarii
15 min
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

20 voturi

Ingrediente

  • 8 aripioare de pui 4 linguri ulei de masline 1 ceapa mare 1 ardei rosu gras mic apa 500 g mazare inghetata 1 lingura patrunjel verde tocat 1 foaie dafin 2 linguri de faina 150 ml lapte 50 g smantana sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa

GAZPACHO

Intr-un castron se adauga rosiile si ceapa taiate in bucati potrivite, usturoiul, otetul, sarea si

13 voturi    13 comentarii
15 min
Aperitive

Drob de carne cu oua fierte

Carnea tocata se pune intr-un castron mai mare si o condimentam cu sare,adaugam 2 oua,painea inmuiata

5 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Tarta de caise cu caramel

Amestecam cele 5 oua cu zaharul si le batem bine pana devin spumoase. Adaugam treptat uleiul si coaja

13 voturi    6 comentarii
1h
Prajituri


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pilaf cu carne de cocoș

Pilaf cu carne de cocoș

O mancare calsica si gustoasa Am portionat carnea si am spalat-o. Morcovul si ceapa le-am curatat si spalat. Am pus carnea impreuna

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Varza murata cu coasta afumata.

Varza murata cu coasta afumata.

Usor de facut si fooarte buna! Am pus varza in apa rece si am lasat-o 3ore la desarat. Am portionat coasta si am fiert-o pe jumatate.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne