Pentru aripioare:
- pregatiti un amestec cu : 3 linguri ulei de masline, sos de soya, sos worchester, boia, busuioc, sare, piper si o lingura de iaurt. Dati aripioarele prin acest amestec si puneti-le la prajit.
Pentru sosul dulce-acrisor:
- amestecati 1/2 ketchup, 1/2 miere, 1 catel de usturoi, busuoic, boia si oregano.
- dati aripioarele proaspat scoase de la prajit prin acest sos si asezati-le pe o farfurie. Sosul ramas poate fi consumat langa aripioare.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii