Aripioarele se spala se zvinta si se pun in iaurtul bine amestecat cu toate ingredientele.
Se lasa la frigider citeva ore bune.
Cind dorim sa-le pregatim,incingem cuptorul la maxim si pe o tava cu gratar sau pe gratarul cuptorului si sub el o tava , se aseaza aripioarele de pui, care s-au marinat in iaurt cu condmente.
Dupa ce le-am asezat pe gratar, peste fiecare aripioara se toarna cite 1ls marinada si se introduce in cuptorul preincins.
Temperatura se reduce la 180°C si se lasa ca 15 min. , dupa care se intorc si se pune iarsi cite 1ls de marinada peste ele si se mai lasa ca 20 min.
Dupa a doua tura de 20 min, se intorc iarasi si cuptorul se pune pe functiunea de \"grill\" si se lasa pina ce desupra prinde gradul de culoare dorit.
~Aripioarele de pui sint gata, atunci cind, daca cu 2 furculite incercam sa desprindem carnea de pe ele,acesta se desprinde usor,chiar cade.
~Daca cuptorul nu are functiunea de \"grill\", atunci se mareste temepratura la maxim si se lasa ca aripioarele sa devina crocante si colorate cum dorim.
~Cum gusturile sint diferite, marinada se poate condimenta si cu alte mirodenii si condimente.
~Am servit cu garnitura de orez fier si legume congelate prajite rapid, cu 1 bucatica de unt si condimentate cu sare, piper si ceva usturoi.Dar se poate sevi cu ce doreste fiecare
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii