autor:

miki

» » Cocteiluri si lichioruri

B52 Shots

Autor: miki (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 16 aprilie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se pune lichioru de cafea,peste care se toarna foarte incet baileys si apoi cu foarte mare grija turnam un pic de grand marnier.aceasta shots se pune intrun pahar mic de tuica.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    miki , 19 aprilie 2010

    este buna pentru toti oamenii,nu doar pentru pustani.asadar va doresc sa il incercati!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

    Cred ca e bun, nu prea le stiu aprecia aceste bauturici.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

    Asta e buna in cluburi pentru pustani.

Dificultate

Redusa

Timp

2 min

3 voturi

Ingrediente

  • lichior de cafea,baileys,grand marnier

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de miki

Cartofi cu ciuperci, usturoi si branza

Luam 3 cartofi fierti in coaja,ii curatam si ii taiem felii si ii punem la prajit. Condimentam cu

0 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

Gaina coapta in bere

condimenteaza bine gaina dupa care aseaz-o intr-un vas.Toarna berea bruna si las-o la cuptor,o ora.Din

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Minirulade surpriza

Decongeleaza aluatul.Intinde apoi pe cele 2 foi toata cantitatea de gem.Ruleaza usor,taie minirulade

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

miki

este buna pentru toti oamenii,nu doar pentru pustani.asadar va doresc sa il incercati!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Cocteiluri si lichioruri
Smoothie de banane, unt de arahide si ciocolata neagra

Smoothie de banane, unt de arahide si ciocolata neagra

Se amesteca toate ingredientele cu un blender, apoi se pun in pahare si se servesc. Se poate adauga si gheata, pentru cei ce doresc

0 voturi    0 comentarii
10 min
Cocteiluri si lichioruri
Lichior de nuci verzi

Lichior de nuci verzi

Spalam bine nucile, le crestam in patru dar cu atentie fara sa le desprindem (vezi foto). Le punem in borcan, adaugam peste ele zaharul

1 vot    3 comentarii
24h
Cocteiluri si lichioruri