Dupa ce se curata bananele de coaja se aseaza pe cate o folie de aluminiu, feliutele de portocala se taie bucatele.
Se stropesc cu suc de portocala si zeama de lamaie, se presara cu zahar si se decoreaza cu bucatele de portocala.
Se invelesc in folia de aluminiu (lejer) si se inchid la capete.
Se introduc la cuptor (200°) timp de 20 de minute si se servesc cu inghetata de vanilie daca nu se tine post.
Pofta buna!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii