autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

Bile din branza

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Ingrediente
Acest preparat se pregateste destul de rapid, este foarte gustos si infrumuseteaza un platou, alaturi de alte diverse aperitive., Pt preparare avem nevoie de: 200 g branza de oi,, 300 g branza proaspata de vaci bine scursa,, 50 g unt,, 1/2 ceapa,, piper,, 1 lingurita boia(cine doreste picant, poate folosi boia de ardei iute)., 1 legatura patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Se amesteca bine branza proaspata impreuna cu branza de oi rasa pe razatoarea mica, cu untul moale, sare, boia si piper dupa gust.


Se formeaza bilute din acest amestec, care se dau prin patrunjel verde tocat foarte fin.


Se aseaza pe pat de salata verde creata, este de efect langa alte preparate pe acelasi paltou .
Retete
Alte retete din Aperitive

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

59 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

Muraturi asortate

Toate ingredientele feliate se aseaza in borcane, peste ele se toarna saramura. Borcanele se inchid

0 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Sunt foarte bune si aspectuoase

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Ce bune trebuie sa fie.Si aratoase !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

    Cred ca sunt tare delicioase...

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • Acest preparat se pregateste destul de rapid
  • este foarte gustos si infrumuseteaza un platou
  • alaturi de alte diverse aperitive.
  • Pt preparare avem nevoie de: 200 g branza de oi,
  • 300 g branza proaspata de vaci bine scursa,
  • 50 g unt,
  • 1/2 ceapa,
  • piper,
  • 1 lingurita boia(cine doreste picant
  • poate folosi boia de ardei iute).
  • 1 legatura patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena

Conopida cu maioneza

Buna, ieftina, usor de gatit, prezenta pe mai toate mesele din piata, vedeta retetei de azi este

3 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive

Prajitura Negresa cu cocos

Intr-un vas amestecati zaharul cu cacaua. Intr-un alt vas topiti untul usor, adaugati amestecul de

17 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Prajituri

Gomboti cu prune

Se curata, se spala cartofii, se taie in 4 si se pun la fiert in apa cu sare. In timp ce fierb cartofii,

13 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Sunt foarte bune si aspectuoase



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Spaghetti cu telemea

Spaghetti cu telemea

Fierbem pastele in apa cu un strop de sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa fierbere le scurgem de apa ,apoi dam pastele

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Melcisori cu spanac si branza

Melcisori cu spanac si branza

Preparam prima data aluatul . Incalzim laptele putin si dizolvam in el drojdia . Intr-un castron punem faina cernuta , untul, semintele,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive