autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

Bile din branza

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Ingrediente
Acest preparat se pregateste destul de rapid, este foarte gustos si infrumuseteaza un platou, alaturi de alte diverse aperitive., Pt preparare avem nevoie de: 200 g branza de oi,, 300 g branza proaspata de vaci bine scursa,, 50 g unt,, 1/2 ceapa,, piper,, 1 lingurita boia(cine doreste picant, poate folosi boia de ardei iute)., 1 legatura patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Se amesteca bine branza proaspata impreuna cu branza de oi rasa pe razatoarea mica, cu untul moale, sare, boia si piper dupa gust.


Se formeaza bilute din acest amestec, care se dau prin patrunjel verde tocat foarte fin.


Se aseaza pe pat de salata verde creata, este de efect langa alte preparate pe acelasi paltou .
-->
Retete
Alte retete din Aperitive

Chicken fingers

Taiem pieptul de pui in fasii subtiri. Intr-un bol, spargem cele doua oua, adaugam sare si piper

3 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive

Rulada din omleta

Un mic dejun gustos si aspectuos. Spargem ouale intr-un castron condimentam cu sare si piper si

7 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Tatiana Popescu , 13 iulie 2016

    Foarte bune, si aspectuoase.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Sunt foarte bune si aspectuoase

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Ce bune trebuie sa fie.Si aratoase !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Cred ca sunt tare delicioase...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • Acest preparat se pregateste destul de rapid
  • este foarte gustos si infrumuseteaza un platou
  • alaturi de alte diverse aperitive.
  • Pt preparare avem nevoie de: 200 g branza de oi,
  • 300 g branza proaspata de vaci bine scursa,
  • 50 g unt,
  • 1/2 ceapa,
  • piper,
  • 1 lingurita boia(cine doreste picant
  • poate folosi boia de ardei iute).
  • 1 legatura patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena

Conopida cu maioneza

Buna, ieftina, usor de gatit, prezenta pe mai toate mesele din piata, vedeta retetei de azi este

6 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive

Prajitura Negresa cu cocos

Intr-un vas amestecati zaharul cu cacaua. Intr-un alt vas topiti untul usor, adaugati amestecul de

17 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Prajituri

Gomboti cu prune

Se curata, se spala cartofii, se taie in 4 si se pun la fiert in apa cu sare. In timp ce fierb cartofii,

14 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje

Tatiana Popescu

Foarte bune, si aspectuoase.

Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Placinta cu spanac, in aluat de foietaj

Placinta cu spanac, in aluat de foietaj

Eu am folosit spanac proaspat pe care l-am curatat si l-am spalat bine. L-am oparit in apa cu sare si apoi l-am tocat. Se poate folosi

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chec cu cascaval

Chec cu cascaval

Este perfect la micul dejun, alaturi de un iaurt sau o cana cu lapte! Se bat ouale bine cu sarea si piperul. Se adauga smantana si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive