1. Oul se mixează cu zahărul.
2. Se adaugă fulgii de cocos şi se amestecă bine.
3. Se formează biluţe şi se pun în tava tapetată cu hârtie de copt.
4. Se introduce tava în cuptorul preîncălzit şi se coc maximum 10 minute la 180 grade. La jumătatea timpului biluţele se întorc şi pe partea cealaltă şi se presează uşor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii