autor:

Vekas

» » Dulciuri diverse

BILUTE DE COCOS

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

1.


Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.


Se ia de pe foc si se lasa la racit.


2.


Se freaca spuma untul cu zaharul, se adauga laptele condensat si nuca de cocos fiarta in lapte si racita.


Se amesteca bine,apoi se pune compozitia la rece .


3.Cand compozitia s-a racit si s-a intarit,formam 24 bilute (sfere) ,in mijlocul carora vom pune cate o migdala.Trecem bilutele prin nuca de cocos ramasa si le punem in frigider pana la servire.

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

    Nadia, cred ca laptele condensat cu aroma de vanilie se poate folosi in aceasta reteta , nu altereaza cu nimic gustul si aroma de cocos, care este destul de puternica.Incearca!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

    Si reteta mea este tot cu lapte praf.Sunt niste prajituri usor de facut si de efect.

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

    Si eu stiu reteta cu lapte praf dar si a ta e interesanta numai ca unde locuiesc eu nu am gasit lapte condensat numai cu aroma de ciocolata sau vanilie, nu cred ca se potriveste. Oricum imi place orice contine nuca de cocos.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

      Delicioase...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 07 iulie 2008

      Eu fac bilutele cu lapte praf...se fac mult mai repede !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • (pentru 24 bucati):
  • 2 dl.lapte,
  • 200g.nuca de cocos(rasa),
  • 120g.unt,
  • 60g.zahar praf,
  • 1 tub lapte condensat,
  • 24 migdale curatate

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Vekas

Sorbet de telina

1.Se curata tijele de telina(se lasa una pentru decor) 2.Se prepara siropul:se fierbe apa cu zaharul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Inghetate

Gem de rubarba cu banane

1 Se spala si se taie in cubulete tijele de rubarba; 2 Se decojesc portocalele si pulpa se taie

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Prajitura "Stella"

Mod de preparare: 1.6 albusuri de bat spuma, se adauga 3 linguri apa, 9 linguri zahar, puse pe rand

3 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Prajituri

Vekas (Chef de cuisine)

Nadia, cred ca laptele condensat cu aroma de vanilie se poate folosi in aceasta reteta , nu altereaza cu nimic gustul si aroma de cocos, care este destul de puternica.Incearca!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Placinta cu mere

Placinta cu mere

Merele se curata si se dau pe razatoare. Se adauga zaharul si scortisoara si se amesteca bine. Se calesc pana scade zeama. Se lasa la

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Cupcake marmorat

Cupcake marmorat

Incalzim cuptorul la 170 de grade. In bolul mixerului punem untul cu zaharul si amestecam bine pana devine cremos; apoi, se adauga

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse