Buni pentru ceai, cafea sau chiar simpli
Sunt atât de buni ca nu te saturi sa i mananci se mixeaza zahărul cu ouăle, se adaugă mierea fiebinte scorţişoara, bicarbonatul şi făină și se frământă până se obţine o compoziţie omogenă. Se tapetează o tavă cu hârtie pentru copt. Se încălzeşte cuptorul la 200 grade. Se porţionează aluatul (pe hârtia de copt) cu pistonul pentru fursecuri sau cu ajutorul a două linguriţe. Se ung biscuiții cu albus bătut si se presare zahar tos si nuca. Se coc circa 5-7 minute, până dobândesc o culoare aurie.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii