Se amesteca toate ingredientele. Se framanta bine , pana se obtine un aluat omogen , care se inveleste in folie si se pune la frigider 30 min.
Se scoate aluatul si se imparte in bilute mici .Fiecare biluta se tavaleste pe jumatate in zahar ,iar apoi cu ajutorul unui deget se apasa si se formeaza cate o gropita in mijloc.
Se aseaza biscuitii pe o tava acoperita cu hartie de copt si se pun la cuptor 15 minute la 180 grade.
Intre timp se topeste ciocolata cu o lingura de frisca lichida.
Dupa ce s-au copt biscuitii se lasa sa se raceasca, iar apoi fiecare gropita se umple cu ciocolata calduta.
Dupa o reteta a lui dulce_moni.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii