Intr-un bol se bat ouale spuma cu zahar, se adauga uleiul, margarina, smantana, cacao si se amesteca compozitia dupa fiecare ingredient. Se adauga praful de copt, apoi nuca si se amesteca. Se adauga faina si se framanta pana se obtine un aluat modelabil. Se da la frigider pentru 1 ora.
Aluatul rezultat se imparte in 2 parti si se intinde cate o foaie cam de 8 mm, iar cu ajutorul unei forme se vor decupa biscuitii.
Se aseaza intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina.
Se da la cuptorul incins pentru aproximativ 12 minute.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii