Se pun cartoful si usturoiul la fiert ,se fierbe pana se inmoaie cartoful.Se scurge si se adauga untul si sarea,se paseaza.Intr-un castron mare se combina faina si praful de copt,se adauga cartoful si se amesteca pana cand compozitia devine sfaramicioasa.Se adauga laptele si se amesteca bine.
Se rastoarna aluatul pe o suprafata usor presarata cu faina. Se intinde o foaie groasa(1 cm),se decupeaza cu o forma rotunda. Se pun pe o tava de copt unsa (daca doriti margini crocante ii puneti la distanta 2-4cm, daca doriti margini moi ii puneti unul langa altul).Se coc timp 11-12 min.Se servesc calzi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii