Biscuiti fragezi umpluti cu crema de castane

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Biscuiti fragezi umpluti cu crema de castane

Ingrediente

  • aluat;250 g faina alba,2 oua+1 galbenus,150 g unt,esenta rom,120 g zahar pudra
  • crema;50 g unt,5 linguri de piure de castane,o lingura de zahar pudra
  • decor;zahar pudra

Mod de preparare

Se mixeaza untul moale la temperatura camerei apoi se mixeaza cu zaharul pudra,galbenusul,ouale adaugate cate unul,esenta si faina cernuta.

Se mixeaza bine pana obtinem un amestec omogen pe care il bagam intr-un celofan,30 de minute la frigider.

Se scoate aluatul de la rece si se intinde intr-o foaie de 0,5 cm grosime din care decupam cu o forma biscuitii care se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt si se da la copt in cuptorul incins,cca 15-20 minute,la inceput 5 minute la foc iute apoi la foc potrivit.

Crema;

Se mixeaza bine untul cu o lingura de zahar pudra apoi se adauga piureul de castane si se da la rece 15 minute dupa care se umplu biscuitii unind 2 cate 2 dupa ce am uns cu un pic de crema Se decoreaza cu zahar pudra

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise